Corpuri de iluminat interior - Alege eleganta cu LedHome!

Corpuri de iluminat interior

Corpuri de Iluminat Iași: Creează Ambianța Perfectă în Casa Ta | ledhome.ro

Descoperă gama noastră variată de corpuri de iluminat interior, de la lustre living si dormitor, spoturi led pe sina incastrata in tavan, plafoniere LED moderne la aplice de perete, spoturi încastrate si banda led cob. Transformă-ți casa într-un spațiu luminos și elegant!


Lustre pentru Living, Dormitor și Bucătărie

Alege dintr-o varietate de lustre LED moderne, cu cristale si clasice, perfecte pentru a adăuga un plus de stil și lumină în locuința ta. Optează pentru eficiența energetică a unei lustre LED sau a unei lustre clasice cu dulie.

Pendule pentru Bucatarie si masa din Living

Descoperă gama noastră variată de pendule aurii, negre sau albe, perfecte pentru a completa designul bucătăriei, livingului sau dormitorului tău. Cu stiluri și dimensiuni diverse, aceste pendule LED adaugă o notă de eleganță și funcționalitate, oferind iluminare optimă în fiecare colț al casei tale.


Plafoniere Tavan LED: Iluminare Generală și Eleganță

Descoperă plafonierele moderne și funcționale, ideale pentru iluminarea uniformă a întregii încăperi. Alege dintr-o gamă variată de modele potrivite pentru dormitor, living, bucătărie sau hol.


Aplice de Perete: Eleganță și Utilitate într-un Singur Corp de Iluminat

Adaugă un plus de lumină și atmosferă cu aplice de perete interior, perfecte pentru holuri, casa scarii, coridoare sau chiar in living, dormitor si bucatarie. Alege din modelele noastre variate pentru a-ți completa designul interior.


Spoturi încastrate în Tavan: Iluminare Accentuată și Eleganță Discretă

Experimentează iluminarea direcționată și accentuată cu spoturi încastrate în tavan, ideale pentru living, dormitor și bucătărie. Alege dintr-o gamă variată de modele și dimensiuni pentru a-ți personaliza spațiul. In aceasta categorie vei gasi: spoturi led dimabile, spoturi incastrate negre, spoturi incastrate in tavan, spoturi led rigips si mini spoturi led.


Spoturi Șină Magnetică si trifazica: Flexibilitate și Eficiență Energetică

Descoperă avantajele acesor spoturi led pe șină magnetică, corpuri de iluminat interior perfecte pentru iluminarea direcționată și adaptabilitatea în designul interior. Alege eficiența energetică și stilul modern pentru casa ta!


Lampadare Living și Dormitor: Eleganță și Stil Într-o Lumină Caldă | ledhome.ro

Adaugă o notă de eleganță și stil în colțurile camerei cu lampadarele noastre moderne pentru living și dormitor. Creează o atmosferă plăcută și relaxantă în casa ta!

Descoperă toată gama noastră de corpuri de iluminat interior și accesorii la ledhome.ro și transformă-ți locuința într-un spațiu luminos și elegant!

Filtre
Pendul Sina Magnetica MAXI 9W, 3000K, Dark.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Pendul șină magnetica, echipat cu un led cob de 9W pe lumina calda, fabricat de către producătorul consacrat CREE.La nivel de compatibilitate acest pendul pe șină este compatibil atât cu șină magnetică incastrata cât și cu cea aplicata.În ceea ce privește structura corpului, acesta este realizat din aluminiu și vopsit în camp electrostatic pe negru mat.Tensiunea de alimentare a acestui model de pendul led este de 48V.
377,79 lei