Lustre 1 bec

Lustre cu un bec

Lustrele cu un bec sunt o optiune populara pentru a oferi o iluminare centrala intr-o camera mica sau medie, cum ar fi un dormitor, un hol sau o camera de zi. Acestea pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, inclusiv metal, sticla, plastic si lemn si pot fi disponibile in diferite stiluri si culori pentru a se potrivi cu decorul existent. De asemenea, ele pot fi echipate cu diferite tipuri de becuri, cum ar fi becuri cu LED sau cu filament incandescent, in functie de preferinte.

Iata cateva exemple de modele de lustre cu un bec:

Lustre de tip plafoniera: Acestea sunt fixate direct pe tavan si sunt ideale pentru a oferi o lumina uniforma si generala intr-o camera. Ele pot fi fabricate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi metal, sticla sau plastic, si pot fi disponibile in diferite stiluri si culori pentru a se potrivi cu decorul existent.

Lustre de tip pendul: Acestea sunt fixate la tavan prin intermediul unui suport suspendat si sunt ideale pentru a oferi o iluminare centrala intr-o camera de dimensiuni mai mici sau medii, cum ar fi un dormitor sau un hol. Ele pot fi realizate din materiale precum metalul, sticla sau lemnul si pot fi disponibile intr-o varietate de stiluri, cum ar fi modern sau clasic.

Lustre cu abajur: Acestea sunt disponibile in diferite modele, cum ar fi abajururi din sticla, abajururi din metal sau abajururi din tesatura si pot fi fixate la tavan prin intermediul unui suport suspendat. Ele sunt ideale pentru a oferi o iluminare focalizata intr-un anumit colt al camerei, cum ar fi un colt de lectura intr-un dormitor sau un colt de relaxare intr-o camera de zi.

In general, lustrele cu un bec pot fi o optiune eficienta si eleganta pentru a oferi o iluminare centrala intr-o varietate de incaperi

Filtre
Spot Extensibil Cinema Aplicat pe tavan 1XE27.. .
In stoc
Spot LED Cinema montaj aplicat pe tavan
  In cazul in care varianta de spot led cinema pe sina nu este pe gustul dvs, puteti opta pe acest model de spot led pentru tavan. Avand o forma deosebita, acest spot led aplicat se va incadra perfect in interiorul spatiului tau.
Spot LED Orientabil si extensibil
   Daca doriti sa aduceti lumina mai aproape,tot ce trebuie sa faceti este sa trageti de corp si acesta se va exinde pana la aproximativ 80-90 cm.
Spot LED Cinema cu dulie E27
    Daca doriti sa inlocuiti becul led, va trebui sa stiti ca acest lucru se realizeaza extrem de simplu. Fiind echipat cu o dulie clasica E27,puteti inlocui rapid becul LEDPentru acest model se recomanda un bec led de tip PAR30 (este cu dulie E27 si forma de "farfurie")Becul nu este inclus!     
415,31 lei