Lustre Bucatarie

Lustre Bucatarie - Moderne si Elegante

Lustrele pentru bucatarie sunt disponibile intr-o varietate de stiluri, dimensiuni si forme pentru a se potrivi cu orice design de interior si preferinte personale.

Printre cele mai populare modele de lustre pentru bucatarie se numara:

Lustre moderne bucatarie- Acestea au un aspect simplu si elegant, cu liniile curate si finisaje lucioase sau mate. Sunt potrivite pentru bucatariile contemporane sau minimaliste.

Lustre LED bucatarie - fata de o lustra clasica pentru bucatarie ce vine echipata cu dulii e27 sau e17, aceste modele au ledurile integrate. Datorita acestui lucru, cele mai multe dintre lustrele led adopta un design modern, cu forme rotunde sau circulare. In plus, unele dintre lustrele led pentru bucatarie pot fi dimabile, astfel va puteti ajusta intensitatea luminoasa.


Lustre pendul bucatarie - Acestea prezinta detalii clasice, cum ar fi ornamente decorative, abajururi de matase sau un aspect elegant. Sunt potrivite pentru bucatariile mai traditionale sau rustice.

Lustre din sticla pentru bucatarie - sunt ideale pentru bucatariile moderne, oferind o lumina difuza si calda. Unele lustre din sticla au si detalii de cristal sau efecte de lumina.

Lustre din metal - pot avea un aspect modern sau traditional, in functie de designul si finisajul ales. Metalul poate fi crom, bronz, otel inoxidabil sau nichel.

Lustre cu mai multe brate - sunt potrivite pentru bucatariile mari sau pentru zonele de luat masa, oferind o lumina puternica si uniforma. Pot avea design-uri moderne sau traditionale, cu abajururi sau fara.

Lustre in stil industrial - au un aspect minimalist si robust, cu finisaje de metal si abajururi din sticla sau metal. Sunt potrivite pentru bucatariile moderne sau pentru cele cu un aspect industrial.

Indiferent de stilul ales, este important ca lumina sa fie suficienta si sa se potriveasca cu dimensiunile si configuratia bucatariei. De asemenea, trebuie sa se tina cont de inaltimea tavanului si de spatiul disponibil pentru a alege o lustra potrivita.

Filtre