Despre LedHome

Lumina Perfectă în Fiecare Spațiu - Corpuri de Iluminat Interior și Exterior de Top cu LED-uri de la cei Mai Mari Producători din Lume

Bine ați venit la LEDHOME.ro - destinația ta pentru iluminatul ideal! Ledhome este defapt o echipă pasionată și dedicată, specializată în aducerea luminii perfecte în fiecare spațiu, fie că este vorba de un interior confortabil sau de un exterior impresionant.

LedHome colaboreaza cu producatori de TOP

              producatori led de top

La baza activității noastre se află o gamă variată de corpuri de iluminat, fiecare dotat cu tehnologie LED de ultimă generație de la cei mai prestigioși producători din lume. Avem în portofoliu produse de la gigantul american CREE, precum și de la Osram din Germania, plus renumiți producători din Japonia, cum ar fi Citizen și Nichia, alături de inovațiile aduse de Bridgelux și de calitatea recunoscută a brandurilor Philips și Samsung.

O mica parte din proiectele noastre le poti vedea aici: Vezi proiecte realizate


Garanție de pana la 7 ani la corpurile de iluminat propuse

Calitatea este o prioritate absolută pentru noi, de aceea toate produsele noastre sunt fabricate și finisate cu cea mai mare atenție la detalii, garantându-vă nu doar o lumină perfectă, ci și o durabilitate pe termen lung. De fapt, suntem atât de încrezători în calitatea produselor noastre încât oferim o garanție extinsă de până la 7 ani pentru toate achizițiile tale.

Suntem specializați in iluminat tehnic, decorativ si de exterior

Iluminat decorativ

Avem o gamă largă și variată de corpuri de iluminat interior si exterior LED care să răspundă oricăror necesități și preferințe ale clienților noștri. De la lustre moderne și sofisticate, plafoniere led pentru livig si dormitor, la spoturi LED incastrate in tavan sau pardoseala,banda LED COB, trecând prin profile LED pentru rigips și pardoseală, profile led trepte, avem totul pentru a completa orice spațiu și design interior sau exterior.

Iluminat exterior:

 
Oferta noastră include și aplice de perete exterioar, proiectoare LED pentru fatade și multe alte produse care să aducă un plus de lumină și stil în fiecare colț al casei sau biroului dumneavoastră. Cu produse de înaltă calitate și tehnologie avansată, suntem alegerea perfectă pentru orice proiect de iluminat LED.

Iluminat tehnic:

In plus, suntem specializati in zona tehnica de iluminat, astfel putem sprijini proiectul tau cu: sina magnetica incastrata, sina magnetica aplicata, spoturi led pe sina, corpuri de iluminat liniare, corpuri de iluminat custom (putem fabrica corpuri de iluminat) spoturi led incastrate cu unghi restrans (3°,6°,15°) Iluminat liniar cu banda LED si profile led incastrate in tavan, perete si pardoseala, iluminat peisagistic, iluminat arhitectural fatade cladiri etc.


Proiecte de succes in care LedHome a fost prezent

Am avut privilegiul să colaborăm la o serie de proiecte remarcabile în diverse domenii, fie că vorbim despre clinici medicale, restaurante, sali de evenimente, saloane de înfrumusețare, teatre, cinematografe, săli de curs sau benzinării, fie că ne axăm pe zone rezidențiale exclusiviste, precum penthouse-uri elegante, case luxuriante, apartamente moderne sau garsoniere cochete.


Consultanta orientata catre client!

Unul dintre punctele noastre forte este consultanța personalizată, orientată către client. Fie că ești în căutarea unei soluții tehnice complexe sau a unei opțiuni economice viabile, echipa noastră de experți este mereu la dispoziția ta, fie că este vorba despre o întâlnire pe teren pentru a evalua spațiul sau despre un apel video pe WhatsApp pentru a discuta în detaliu despre nevoile tale.


Activam in intreaga tara: Bucuresti, Sibiu, Iasi, Craiova, Timisoara, Cluj, Oradea, Constanta etc

Suntem prezenți pe întreg teritoriul României, oferind servicii de livrare rapidă prin intermediul unor parteneri de încredere, astfel încât să poți avea acces la produsele noastre oriunde te-ai afla în țară. Pentru clienții noștri internaționali, suntem pregătiți să vă susținem și să vă furnizăm soluții de iluminat de cea mai înaltă calitate, ocazional, și în alte țări europene.

Extindem Echipa Noastră - Căutăm Colaboratori Talentati și Pasionați

Suntem mereu în căutarea de noi colegi pentru a se alătura echipei noastre dinamică și dedicată.

Dacă ești un arhitect creativ, un designer talentat, un electrician priceput sau un manager de proiect experimentat, te încurajăm să ne contactezi. Ne dorim să colaborăm cu profesioniști care împărtășesc pasiunea noastră pentru iluminatul de calitate și care sunt dedicați în oferirea celor mai bune soluții pentru clienții noștri.

În plus față de oportunitatea de a lucra într-o echipă dinamică și prietenoasă, oferim colaboratorilor noștri informații detaliate, imagini live, discounturi speciale și oferte promoționale exclusive.

Avantajele colaborarii noastre includ și accesul la consultanță de specialitate, livrare rapidă și o gamă variată de produse de înaltă calitate, așa că alătură-te echipei noastre și împreună vom aduce lumină și frumusețe în fiecare proiect!Putem colabora incepand de astazi!

Astfel, dacă cauți lumina perfectă pentru spațiul tău, indiferent de natura acestuia sau de complexitatea proiectului, LedHome este partenerul ideal pentru tine. Contactează-ne astăzi pentru a începe călătoria spre un iluminat perfect în fiecare aspect!