Aplice LED Exterior pentru fatade - Vezi promotiile in curs

Aplice Perete Exterior

Aplice LED de exterior

   Montajul unei aplice led pe un perete exterior al casei tale va crea un design unic. In functie de modelul de aplica led ales, aceasta poate furniza o lumina de sarcina sau va crea un iluminat arhitectural deosebit.

   Iluminatul exterior cu ajutorul unei aplice led momntata pe perete va influenta in mod semnificativ impresia generala a cunoscutilor, atunci cand le vor vedea aprinse. De cele mai multe ori aceste aplice de exterior sunt utilizate ca elemente de decor.

Proprietati importante ale unei aplice led de exterior

  Noi, cei de la ledhome.ro comercializam aplice led de exterior special concepute pentru a rezista in timp, fara a sa fie afectate de diversele conditii meteorologice.

   Diferenta de calitate la o aplica de exterior se face prin durabilitate si calitatea materialelor utilizate. O aplica led montata pe un perete exterior va trebui in mod obligatoriu sa fie bine ermetizata, iar culoare si materialul din care este realizata sa nu fie afectata in timp.

  Pe site-ul nostru veti gasi doua tipuri de materiale din care este realizata corpul unei aplice led de exterior: Aluminiu si Rasina.

Care sunt avantajele iluminatului cu ajutorul unei aplice led de exterior?

- Rol de securitate, o lumina aprinsa va descuraja un potential intrus,

- Va crea un design unicat al casei,

- Pot fi montate in exterior si nu vor fi afectate de ploaie, vand, inghet sau caldura excesiva.

Ce tipuri de aplice LED de exterior exista?

   In gama noastra de aplice de exterior, veti gasi tot felul de modele noi, chiar din acest an 2023. Unele aplice de exterior au rol decorativ, altele sunt pentru iluminatul de sarcina.

   In functie de modelul ales, aplica led poate fi montata pe un perete sau pe tavan.

   Cu bec sau cu led integrat. Exact ca in cele de mai sus, acest lucru depinde de model. O aplica led poate avea ledul integrat, sau poate fi dotata cu o dulie clasica, la care puteti schimba becul.

Sfaturi pentru cumpararea unei aplice LED de exterior!

 - Inainte de a realiza achizitia propriu zis, realizati-va o imagine de ansamblu a ceea ce vreti sa face.Cu alte cuvinte, vreti o lumina in fata usii sau doriti sa creati un design de iluminat?

- Alegeti corpuri de iluminat cu gradul de protectie de minim ip54

- Ganditi-va ca acest corp va fi montat in exterior, alegeti un corp de iluminat calitativ

Indiferent de situatie, daca aveti nevoie de ajutor, echipa ledhome.ro este mereu pregatita sa va ajute cu un sfat bun!

Filtre