×
Click pentru mai multe produse.
No products were found.

Spoturi Incastrate in tavan

Spoturi LED Incastrate Moderne cu LED Philips, Cree, Osram
Se afiseaza 1-32 din 357 produs(e)

 De ce sa alegeti un spot led incastrat in tavan?

   Cand vine vorba de imbunatatirea calitatii iluminarii in interiorul casei moderne, lumina LED incastrata in tavan este ideala. Spoturile LED incastrate sunt adapostite deasupra liniei plafonului, astfel incat acestea sa se incadreze perfect in spatiu, fara cabluri sau alte elemente vizibile.

   Iluminatul LED contemporan poate imbunatati calitatea iluminarii nu doar pentru ca pot oferi mai multa acoperire atunci când sunt asezate in mod strategic in jurul camerei, ci pentru ca spoturile cu LED produc o cantitate mai mare de lumina, in timp ce consuma mai putina energie. Trecerea la tehnologia LED inseamna ca iluminarea unui spatiu se va realiza intr-o maniera mai eficienta din punct de vedere energetic si ecologica.

  Spoturi LED incastrate in tavan ideale pentru Bucatarie, Baie, Dormitor sau living.

    Iluminatul utilizand spoturile led incastrate in tavan s-a dovedit a fi o alegere excelenta atât din punctul de vedere al design-ului cat si a eficientei luminoase. Utilizand spoturi led incastrabile puteti ilumina o bucatarie, un living sau un dormitor intr-un mod simplu si elegant. Lumina oferita de un spot led va fi uniforma si confortabila.De altfel puteti opta pentru un spot led dimabil,ce va permite sa reglati intensitatea luminoasa.

   Alegeti spoturile led incorporate in tavan si bucurati-va de consumul redus si eficienta luminoasa ridicata!

   In general montajul unui spot led sau a mai multor tipuri de spoturi LED incastrate in tavan, fac ca orice camera sa para mai mare, mai incapatoare si totodata mai confortabile. Acestea vor inlocui cu succes lustrele din din dormitorul sau livingul tau.

  Forme si dimensiuni Spoturi LED Incastrate in tavan

  Pe site-ul nostru ledhome.ro veti intalni o gama variata de spoturi led care sa sprijine orice proiect. Aceste spoturi de tavan pot avea doua forme: Spot LED Rotund si Spot LED Patrat.

   In functie de preferintele si gusturile fiecaruia, atat spoturile led rotunde cat si patrate sunt disponibile in mai multe puteri si culori ale luminii. Aceste spoturi incastrate potrivindu-se cu orice decor.

Spoturi LED in bucatarie si baie

  In zonele cu umiditate ridicata cum ar fi o bucatarie (dupa caz) sau o baie se recomanda ca un spot led sa aiba protectia IP44, asta pentru a rezista in timp si pentru a nu fi afectat umiditatea ridicata.

   Alegerea unui spot led pentru bucatarie sau baie nu este foarte dificila, tot ce trebuie sa faceti este sa va uitati la caracteristicile spotului led dorit.

   Pentru cei ce isi doresc sa regleze intensitatea luminoasa a unui spot led,

   Pentru cei care doresc sa adauge un stil de eleganta camerei, LedHome ofera o gama de Spoturi LED elegante si eficienta.

Aplicatii ale unui spot LED incastrat in tavan

  • Bucatarie
  • Baie
  • Dormitor
  • Living
  • Spatii Comerciale
  • Hoteluri
  • Restaurante
  • Cabinete Medicale
Vezi mai multShow less

Meniu

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Conecteaza-te