Plafoniere Baie cu grad de protectie la umiditate IP44, IP54 si IP65

Plafoniere Baie

Iluminat de Lux pentru Baia Ta: Descoperă Plafoniere LED baie!

Descoperă o gamă variată de plafoniere pentru baie, perfecte pentru a aduce un plus de eleganță și funcționalitate spațiului tău. Selectate cu atenție pentru a satisface cele mai exigente gusturi, plafonierele noastre impresionează prin finisaje superioare și designuri rafinate, fiind realizate din materiale de cea mai înaltă calitate, cum ar fi aluminiu, sticlă și plastic.

 

Plafoniere LED baie cu forme si culori diversificate

Disponibile într-o paletă diversificată de culori, plafoniere aurii, plafoniere negre, plafoniere able și nuanțe de roz, precum și combinații unice de culori, aceste plafoniere adaugă un strop de stil și eleganță în orice baie. Indiferent dacă preferi forme clasice precum plafoniere patrate și plafoniere rotunde sau designuri mai îndrăznețe și neregulate, oferta noastră te va încânta cu varietatea sa.

 

Plafoniere pentru baie ce creaza o atmosfera placuta

Beneficiind atât de lumina caldă, pentru a crea o atmosferă relaxantă și reconfortantă, cât și de lumina neutră, perfectă pentru a-ți personaliza ambientul în funcție de preferințele tale, plafonierele LED baie asigura o experiență de iluminare adaptată nevoilor tale.

 

Culori redate la cea mai inalta calitate

Cu un impresionant indice CRI90, plafonierele LED baie redau culorile într-un mod aproape natural, aducând claritate și lumină în baia ta. Construite pentru a rezista condițiilor specifice din baie, acestea sunt proiectate pentru a face față aburului și umidității, asigurându-ți un iluminat de încredere și durabil în timp.

 

Creaza un design perfect cu banda LED COB 24V si plafonierele pentru baie

Completează designul băii tale prin combinarea plafonierelor cu aplicele pentru perete sau cu banda LED COB de 24V cu IP67, oferindu-ți posibilități nelimitate de personalizare și stil. Lasă-ți imaginația să zboare și transformă baia ta într-un sanctuar de frumusețe și confort, cu plafonierele noastre premium.

 

Descoperă plafonierele noastre și completează-ți designul cu banda LED COB 24V!

Filtre