Plafoniere Negre pentru dormitor, living si bucatarie

Plafoniere Negre

Experimentați Eleganță și Rafinament cu Plafonierele Negre

Bucurați-vă de eleganță și rafinament cu plafonierele negre, o alegere incontestabilă pentru cei care apreciază atât designul sofisticat, cât și funcționalitatea superioară. Fabricate din materiale premium, precum aluminiu, sticlă sau metal, fiecare plafonieră neagra este o expresie a excelenței, datorită finisajului impecabil și atenției deosebite la detalii.

 

Forme Moderne cu Plafonierele Negre

Culorile disponibile – negru cu auriu, negru cu alb, auriu cu negru și negru cu maro – adaugă un element de lux și rafinament oricărui decor interior. Formele variate, de la plafoniere patrate și plafoniere rotunde la circulare și neregulate, sunt concepute pentru a satisface orice preferințe estetice, oferindu-vă posibilitatea de a vă bucura de un design personalizat și atrăgător.

 

 Plafoniere Negre cu CRI 90

Cu opțiuni de iluminare atât cu lumina caldă, ideală pentru atmosferă relaxantă, cât și cu lumina neutra, perfectă pentru iluminarea precisă, plafonierele negre sunt adaptabile oricărei situații și necesități. Indicele ridicat de redare a culorilor (CRI90) garantează o reproducere precisă a nuanțelor, aducând o atmosferă naturală și plăcută în fiecare încăpere.

 

Plafoniere Negre pentru Hol, Living si Baie.

Versatilitatea acestor plafoniere negre este remarcabilă, putând fi integrate cu ușurință în orice spațiu interior, de la dormitor și living până la baie și hol. Ele se potrivesc perfect și în designuri mai elaborate, putând fi combinate cu spoturi aplicate pentru iluminare accentuată sau cu sine magnetice pentru un aspect modern și inovator. Limita este doar imaginația ta!

 

Plafoniere Negre – Piese de Arta

Încheind, plafonierelenegre nu sunt doar surse de lumină excepționale, ci și piese de artă funcțională, create pentru a sublinia frumusețea și rafinamentul fiecărui spațiu interior. Alegeți calitatea și eleganța pentru locuința dvs. cu plafonierele negre.

 

Pentru mai multe opțiuni de iluminat exterior, vă invităm să explorați și categoria noastră de spoturi aplicate, iar pentru soluții de iluminare inovatoare, nu ratați sina magnetica incastrata.

Spot Extensibil Cinema Aplicat pe tavan 1XE27.. .
In stoc
Spot LED Cinema montaj aplicat pe tavan
  In cazul in care varianta de spot led cinema pe sina nu este pe gustul dvs, puteti opta pe acest model de spot led pentru tavan. Avand o forma deosebita, acest spot led aplicat se va incadra perfect in interiorul spatiului tau.
Spot LED Orientabil si extensibil
   Daca doriti sa aduceti lumina mai aproape,tot ce trebuie sa faceti este sa trageti de corp si acesta se va exinde pana la aproximativ 80-90 cm.
Spot LED Cinema cu dulie E27
    Daca doriti sa inlocuiti becul led, va trebui sa stiti ca acest lucru se realizeaza extrem de simplu. Fiind echipat cu o dulie clasica E27,puteti inlocui rapid becul LEDPentru acest model se recomanda un bec led de tip PAR30 (este cu dulie E27 si forma de "farfurie")Becul nu este inclus!     
415,31 lei