×
Bun venit!

Profil LED Rigips

Profil Aluminiu Banda LED pentru Rigips
Se afiseaza 1-32 din 38 produs(e)

Profil LED Rigips pentru tavan sau perete

   Orice proiect de design interior care adopta acest sistem de iluminat linear realizata din profile led pentru rigips, va crea un design deosebit si remarcabil. Daca esti reticient trebuie sa stii ca un astfel de sistem de iluminat poate inlocui cu succes o lustra led moderna.

   Indiferent daca profilul led se incastreaza in tavan sau in pereti, liniile perfecte de lumina vor imbunatati considerabil designul oricarei incaperi.

Modele de profile led rigips sau tencuiala


   Pe site-ul ledhome.ro ai de unde alege. Avem prezente o gama variata de profile incastrate pentru banda led. Aceste profile incastrate in rigips sunt de doua tipuri: cu rama exterioara sau cu fara rama. 

Profile LED Incastrate cu rama exterioara
   
     In cazul unui profil cu rama exterioara, dupa decuparea rigipsului la montaj cele doua laterale vor acoperi rosturile dintre rigips si profil. 


Profile LED Incastrate fara rama exterioara
   
   Profilele led incastrate in rigips fara rama exterioara sunt cele mai solicitate si asta deoarece cele doua laterale se vor gletui, iar la suprafata tavanului va ramane doar dispersorul Alb. Efectul pe care-l creaza este unul deosebit.

   Pentru a crea un iluminat linear unic si deosebit, vei avea nevoie de aceste profile pentru banda led care sunt special concepute pentru a se incastra in peretii din rigips.

    Impreuna cu o banda led COB sau o banda LED RGBW, o sursa de alimentare led si acest profil led pentru peretii din rigips, vei avea garantia ca rezultatul final demn de apreciat.

    Aceste profile se pot incastra si in tencuiala.

Unde poti monta acest profil led pentru rigips?

  Scari,hol,living,bucatarie,dormitor sau in alte zone unde este nevoie de un iluminat linear de calitate.

Vezi mai multShow less

Meniu

Contul meu

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te