Aplice perete interior cristale, sticla, textil - Profita Acum de Reduceri

Aplice perete interior

Aplice de Perete Interior - Eleganță, Stil și Funcționalitate

Dacă îți dorești să transformi spațiul tău interior într-un loc plin de rafinament și lumină, alegerea aplicelor de perete din categoria noastră este perfectă. La magazinul nostru online, găsești aplice de perete cu design modern, finisaje de o calitate excepțională și opțiuni variate, potrivite pentru living, dormitor, hol sau spații comerciale.

Aplice de interior cu Design Modern și Finisaje Exceptioanale

Fiecare aplica de perete din selecția noastră îmbină un design modern cu finisaje de cea mai înaltă calitate. Fie că preferi aplice cu cristale pentru un aspect strălucitor, aplice cu material textil pentru un aspect sofisticat sau aplice cu sticlă fumurie pentru un efect aparte, vei găsi opțiuni care să se potrivească cu stilul tău.

Aplice LED Integrat sau cu dulii pentru Personalizare

Ai posibilitatea de a alege aplice de perete cu LED integrat pentru eficiență energetică, cu o singură dulie sau mai multe dulii pentru a monta becuri care să corespundă preferințelor tale de iluminat. Personalizează lumina și ambianța după cum dorești.

Paletă de Culori Variată

Aplicele noastre de perete sunt disponibile într-o gamă variată de culori, inclusiv aur (gold), auriu, negru mat, alb și imitație de lemn, cu opțiuni de panza pentru abajururi, permițându-ți să creezi un aspect unitar sau să faci combinații inovatoare.

Aplice cu Iluminare Direcțională sau Bidercțională

Unele dintre aplicele noastre de perete oferă iluminare în două direcții, ceea ce este ideal pentru a sublinia anumite elemente sau pentru a crea un iluminat focalizat. Altele furnizează lumina într-o singură direcție pentru a crea o atmosferă specifică în încăpere.

Aplice LED Perfecte pentru Orice Spațiu

Aplicele noastre de perete se pot monta cu ușurință în living, dormitor, hol sau spații comerciale, aducând un plus de eleganță și iluminat ambiental de calitate.

Aplice Perete Interior - Stil, Eleganță și Iluminat de Calitate

Dacă îți dorești să transformi spațiul tău interior într-un loc de rafinament și lumină, categoria noastră de aplice perete interior este alegerea ideală. Aici vei gasi aplice cu un design modern, finisaje calitative și o varietate de opțiuni pentru a satisface toate gusturile.

Aplice cu Design Modern și Finisaje Rafinate

Fiecare aplica de perete din selecția noastră aduce un plus de eleganță, punând accent pe designul modern și finisaje de calitate superioară. Fie că preferi aplice cu cristale pentru un aspect strălucitor, cele cu material textil pentru o notă sofisticată sau cele cu sticlă fumurie pentru un efect aparte, vei găsi opțiuni care să se potrivească perfect stilului tău.

Aplice LED sau Aplice cu dulie clasica

Ai posibilitatea de a alege aplice de perete cu LED integrat pentru eficiență energetică sau cu o singură dulie sau mai multe dulii pentru a monta becuri care să corespundă preferințelor tale de iluminat. Personalizează lumina și atmosfera conform nevoilor tale.

Aplice Gold, Cristal, Negre, Albe, Crom etc

Aplicele noastre de perete sunt disponibile într-o gamă largă de culori, inclusiv gold, auriu, negru mat, alb și imitație de lemn, cu opțiuni de abajururi din pânză pentru a oferi posibilitatea de a crea un design uniform sau de a face combinații inovatoare.

Aplice cu lumina in doua directii sau intr-o singura directie

Unele aplice furnizează lumina în două direcții, perfecte pentru sublinierea anumitor elemente sau crearea unui iluminat focalizat. Altele oferă iluminare într-o singură direcție, contribuind la crearea unei atmosfere speciale în încăpere.

Aplice LED Living, Hol, Dormitor si bucatarie

Aplicele noastre de perete sunt potrivite pentru montare în living, dormitor sau hol, aducând cu ele un plus de stil și iluminat ambiental de cea mai bună calitate.

Transformă-ți locuința într-un spațiu plin de eleganță, stil și lumină de calitate cu aplicele noastre de perete. Indiferent de preferințele tale de design sau necesitățile de iluminat, vei găsi în selecția noastră opțiuni ideale pentru a completa cu stil orice spațiu.


Ai cautat aplice LED Iasi? Te asteptam sa ne vizitezi pe bld. Socola nr. 57A 

Filtre
Corp de iluminat Oglina Baie 12W 4000K ANTIQUE.. .
In stoc
Corp de iluminat pentru baie 12W
  Bine finisat si avand o culoare aparte,acest corp de iluminat se va potrivi in orice baie. Montat deasupra oglinzii, acesta va asigura o lumina suficienta, astfel incat atunci cand te aranjezi,toate micile detalii sa poata fi observate.  Temperatura de culoare a acestui corp de iluminat este de 4000K, iar culorile nu-ti vor schimba nuantele:machiajului, parului etc.
Corp de iluminat pentru baie orientabil!
  In functie de preferintele tale,dupa ce ai montat lampa led deasupra unei oglinzi poti ajusta in sus sau jos corpul acesteia.
Prin ce se remarca acest corp de iluminat in baie?
√ nu este afectat de condens,√ constructie solida si bine finisata,√ design modern,√ usor de montat si de sters,√ sursa de iluminat inclusa.
435,54 lei