Bun venit!
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Despre Magazinul online LEDHOME.ro - Corpuri de iluminat interior sau exterior LED


Cine suntem?

   Brand-ul Ledhome.ro este parte a societăţii VELTA INT SRL. Aceasta este o companie tânără şi dinamica care şi-a propus să devină lider pe piaţa corpurilor de iluminat din Iaşi. Entuziasmul, pasiunea şi experienţa în domeniu a acestei echipe, fac că magazinul online ledhome.ro specializat pe corpuri de iluminat să fie un partener de încredere pentru orice client care caută o soluţie fiabilă şi economică pentru iluminatul spaţiului sau.
Suntem specializaţi pe întocmirea soluţiilor tehnico-economice privind cea mai bună optimizare a corpurilor de iluminat led pentru interior şi exterior. De altfel, suntem focusati în permanenţă pe identificarea nevoilor reale ale consumatorilor atunci când aceştia se afla în impas.

   Avem o reţea de colaboratori realizată doar din producători de corpuri de iluminat din Europa. Ţinem foarte mult la calitatea produselor led furnizate, astfel încât atât ei cât şi noi verificăm în permanentă bună funcţionalitatea a corpurilor de iluminat furnizate.

Ce facem?

   Ledhome.ro este partenerul dvs. de încredere atunci când vine vorba de achiziţionarea corpurilor de iluminat LED pentru exterior său interior. Ne-am propus să furnizăm soluţii de înaltă calitate la un preţ competitiv.

   Ne străduim în permanenţă să informăm, să comunicăm şi să oferim consultanţă de specialitate clienţilor persoane fizice şi juridice atunci când vor cumpăra corpuri de iluminat pentru spaţiul lor.

Cum facem?

   Pentru că şi noi suntem cumpărători la rândul nostru, am ales să colaborăm doar cu producători de iluminat de renume a căror produse satisfac cerinţele exigente ale pieţei.
   Am ales în mod deliberat să vindem corpuri de iluminat LED exclusiv online, eliminând astfel costurile aferente, iar dvs. veți beneficia întotdeauna de prețul cel mai competitiv şi corect.Pentru acest lucru vă punem la dispoziţie magazinul online LEDhome.ro.

Cum vindem şi de ce vindem corpuri de iluminat?

   Toate corpurile de iluminat interior său exterior sunt vândute prin intermediul platformei (magazinului online) Ledhome.ro Prin accesarea magazinului nostru online veţi fi la curent cu toate campaniile promoţionale desfăşurate, noile tehnologii ale corpurilor de iluminat şi nu în ultimul rând veţi putea comanda corpul de iluminat dorit la cel mai bun preţ.

   Întotdeauna ne-am dorit să sprijinim consumatorul atunci când doreşte să achiziţioneze corpuri de iluminat. Astfel, cu noi veţi putea merge pentru toate tipurile de iluminat cu led cum ar fi: Corpuri de iluminat interior: Panou LED 60x60cm, Spoturi LED, Spoturi LED pe şină, Aplici LED, Proiectoare LED, Becuri LED, Corpuri de iluminat exterior: Iluminat gradina LED, Iluminat Arhitectural LED etc.
Am decis că vom vinde corpuri de iluminat calitative, care să furnizeze o lumină clară, puternică şi economică.

   Doriţi un sfat bun? Tot ce va trebui să faceţi este să ne scrieţi la adresa de mail office@ledhome.ro sau să ne apelaţi la 0737360000, iar noi vă vom ajuta cu plăcere să luaţi decizia corectă de achiziţie, chiar şi dacă alegeţi să cumpăraţi din altă parte.

Punct de ridicare şi testare a comenzilor de pe site-ul ledhome.ro

   În cazul în are sunteţi din oraşul Iaşi sau din împrejurimi ne puteţi vizita la punctul de ridicare a comenzilor efectuate în mediul Online de pe Bld. Poitiers nr.2 În incinta companiei RVR, din partea dreaptă. Cel mai bine ar fi să ne contactaţi înainte.

Meniu

Contul tau

Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te