Cauti aplice baie aurii pentru casa ta? Vezi acum promotiile disponibile!

Aplice Baie Aurii

Lumină și Eleganță Aurie: Aplice Baie IP44 Aurii


Transformă-ți baia într-un sanctuar de lux și rafinament cu aplicele noastre baie aurii IP44. Cu un design sofisticat și o construcție rezistentă la umiditate, aceste aplice de perete pentru baie aduc nu doar lumină, ci și un plus de stil și eleganță în spațiul tău de baie.


Aplice baie IP44 cu design auriu: Eleganță și Refinedment în Baia Ta

Aplicele pentru baie aurii IP44 strălucesc cu eleganță aurie, adăugând un strop de lux și rafinament în orice baie. Cu finisaje aurii deosebite și un design modern, aceste aplice de perete sunt nu doar surse de lumină, ci și piese de artă care îmbogățesc estetica băii tale.


Aplice LED Baie cu Rezistență la Umiditate: Funcționalitate și Fiabilitate

Construite conform standardului IP44 pentru protecție împotriva umidității, aceste aplice baie aurii sunt soluția perfectă pentru medii umede precum baia. Astfel, te poți bucura de un iluminat eficient și durabil, fără a compromite calitatea sau siguranța în timp.


Descoperă Strălucirea Aurie în Baia Ta

Alege Eleganța și Performanța cu Aplicele Baie IP44 Aurii!


Explorează selecția noastră de aplice baie aurii IP44 și transformă-ți baia într-un spațiu de relaxare și rafinament. Adaugă un plus de lumină și stil cu aplicele noastre baie aurii IP44 și transformă fiecare zi într-o experiență de lux.

Completează-ți spațiul de baie cu cele mai bune accesorii de iluminat: Spoturi LED Baie, Profile LED Baie și Bandă LED Baie.

Filtre
Corp de iluminat Oglina Baie 12W 4000K ANTIQUE.. .
In stoc
Corp de iluminat pentru baie 12W
  Bine finisat si avand o culoare aparte,acest corp de iluminat se va potrivi in orice baie. Montat deasupra oglinzii, acesta va asigura o lumina suficienta, astfel incat atunci cand te aranjezi,toate micile detalii sa poata fi observate.  Temperatura de culoare a acestui corp de iluminat este de 4000K, iar culorile nu-ti vor schimba nuantele:machiajului, parului etc.
Corp de iluminat pentru baie orientabil!
  In functie de preferintele tale,dupa ce ai montat lampa led deasupra unei oglinzi poti ajusta in sus sau jos corpul acesteia.
Prin ce se remarca acest corp de iluminat in baie?
√ nu este afectat de condens,√ constructie solida si bine finisata,√ design modern,√ usor de montat si de sters,√ sursa de iluminat inclusa.
435,54 lei