Click for more products.
No produts were found.

Profil LED Incastrat

Profile din Aluminiu pentru Banda LED Incastrate in: Mobila,pardoseala,trepte
Filtrare dupa
Se afiseaza 1-12 din 12 produs(e)

Profil Incastrat banda LED

   Profilele din aluminiu pentru montajul incastrat de pe site-ul Ledhome.ro se vor potrivi cu siguranta gusturilor tale. Chiar si cel mai pretentios client va fi incantat de calitatea superioara a profilelor din aluminiu.

   Fiecare profil din aluminiu pentru banda led prezent in aceasta categorie are numeroase caracteristici, apreciate atat de clientii obisnuiti, cat si de designerii de interior. Aceste profile led sunt usor de incastrat in Tavan, Podele,Scari,Mobilier,Trepte dar si in alte locuri din interiorul sau exteriorul locuintei. Mai mult de atat, profilele pentru montajul incastrat pot fi taiate usor la dimensiunile dorite.

  Acest tip de profil led incastrat este potrivit si pentru iluminarea a unor rafturi, sertare, dulapuri etc.

  In esenta totul tine de imaginatia dvs.

Rolul unui profil banda LED incastrat

  Orice profil pentru banda LED are in principal doua roluri importante: unul de functionalitate si altul decorativ.

Rolul de functionalitate a unui profil incastrat pentru banda LED.

  Spre exemplu se doreste montarea unei benzi led in bucatarie, mai exact in mobila. Montajul unei benzi led direct pe mobila nu este recomandat. Asta deoarece, ledurile degaja caldura, iar mobila nu asigura un transfer termic ridicat.In cele din urma banda led va ceda.

  In cazul in care alegem un profil din aluminiu pentru montajul incastrat, lucrurile se schimba. Fiind realizat din aluminiu, acest suport pentru banda led va asigura un transfer termic ridicat, prelungind considerabil durata de viata a benzii led.

Rolul decorativ si de efect a unui profil din aluminiu modern

  Montarea unei benzi cu led intr-un profil led ofera o eleganta aparte.Pe langa faptul ca o sa creati un design elegant, lumina furnizata de benzile led nu va deranja. Datorita dispersorului, lumina va fi uniforma.

   Este o diferenta majora in a monta  pur si simplu o banda led pe mobila din bucatarie,fata ca aceasta sa fie montata intr-un profil led din aluminiu slim.

Dimensiunile unui profil banda led din aluminiu pentru montajul incastrat

  In general aceste tipuri de profile aparente au lungime de 1 sau 2 metri. Latimea si inaltimea acestora difera de la un model la altul. Sunt unele profile din aluminiu in care se poate introduce o singura banda led flexibila, sau altele in care puteti introduce pana la 3 benzi. Totul tine de aplicatia dvs.

   In general, alegerea unui profil din aluminiu pentru banda led nu este complicata. Trebuie sa porniti de la ceea ce doriti sa obtineti si de locul in care vor fi montate benzile led flexibile sau rigide. Vreti sa iluminati tavanul, blatul din bucatarie, pardoseala, treptele? Noi suntem convinsi ca veti face alegerea corecta.

   In cazul in care nu va descurcati echipa ledhome.ro este pregatita sa va ajute cu un sfat bun. Pentru asta va rugam sa ne contactati prin mail sau telefonic.Meniu

Contul tau

Click for more products.
No produts were found.

Share

Create a free account to use wishlists.

Conecteaza-te