Benzi led cu senzor

Inovație în Iluminat: Benzi LED cu Senzor

În categoria noastră de benzi LED cu senzor, te introducem într-o nouă eră a iluminatului inteligent și funcțional.

Aceste benzi LED sunt echipate cu senzori de mișcare și proximitate, oferind un nivel ridicat de confort și eficiență în utilizare.

Cu posibilitatea de a fi montate în diverse locuri precum mobilă de bucătărie, trepte, dressing sau sub pat, aceste benzi LED cu senzor sunt soluția ideală pentru a aduce un plus de comoditate și siguranță în viața de zi cu zi.

Tehnologie Avansată pentru Confort Maxim - Banda LED cu senzor de miscare!

Benzi LED cu senzor sunt dotate cu senzori de mișcare și proximitate, permițându-le să detecteze automat prezența și mișcarea în jurul lor.

Această tehnologie inteligentă activează și dezactivează iluminatul în mod automat, fără a fi nevoie de intervenție manuală, oferind un nivel ridicat de confort și economie de energie.


Versatilitate și Adaptabilitate Banda LED Mobila bucatarie, banda led trepte, banda led dressing.

Datorită versatilității lor, benzi LED cu senzor pot fi montate într-o varietate de locații și aplicații.

De la iluminarea mobilierului din bucătărie pentru a găsi cu ușurință obiectele necesare, la iluminarea treptelor pentru a evita accidentele în timpul nopții, sau la iluminarea dressingului pentru a facilita găsirea hainelor dorite, aceste benzi LED cu senzor adaugă un plus de funcționalitate și confort în orice încăpere.


Design Elegante și Neintrusive

Benzile LED cu senzor sunt concepute pentru a se integra armonios în orice decor interior.

Cu un design subtil și neintrusiv, acestea se pot monta discret și eficient în diverse zone ale casei, oferind un iluminat uniform și plăcut fără a afecta estetica încăperii.


Transformă-ți Casa într-un Spațiu Inteligent și Confortabil

Cu benzi LED cu senzor, poți transforma casa ta într-un spațiu inteligent și confortabil, unde iluminatul se adaptează automat nevoilor tale și activităților tale de zi cu zi.

Descoperă beneficiile iluminatului inteligent și adaugă un plus de funcționalitate și eficiență în locuința ta cu ajutorul acestor benzi LED inovatoare.

Filtre
Banda LED COB 10W CRI90 24V Lumina Calda
In sotc
   Banda led cob 10W/m cu lumina calda face parte dintr-o serie profesionala de benzi led flexibile. Noua banda LED COB 10W reprezinta solutia ideala pentru crearea unei linii perfecte de lumina, uniformitatea luminii este sustinuta de cele 320 de leduri/m ce au un consum de 10W si un randament de 85lm/W in cazul luminii calde.    Banda LED COB cu CRI90 este alegerea potrivita pentru: iluminatul arhitectural decorativ, iluminatul general, iluminatul indirect: scafe, tavane false,  tavan rigips, mobila din bucatarie sau dormitor si iluminatul comercial sau de prezentare: rafturi si vitrine.  Printre cele mai importante caracteristici sunt:✅ 3 ani garantie✅ Compatibila cu toate tipurile de profile led inclusiv cele slim✅ Indice de readare a culorii CRI90✅ Lumina omogena si bine distribuita✅ Eficienta luminoasa ridicata✅ Dimabila✅ Poate fi sectionata✅ Latime 8mm✅ Lungime rola banda led 5 metri✅ Banda adeziva marca 3M
285,59 lei
Banda LED COB 10W CRI90 Lumina Neutra
In stoc
   Banda led cob 10W/m cu lumina neutra face parte dintr-o serie profesionala de benzi led flexibile. Noua banda LED COB 10W reprezinta solutia ideala pentru crearea unei linii perfecte de lumina, uniformitatea luminii este sustinuta de cele 320 de leduri/m ce au un consum de 10W si un randament de 91lm/W in cazul luminii neutre.   Banda LED COB cu CRI90 este alegerea potrivita pentru: iluminatul arhitectural decorativ, iluminatul general, iluminatul indirect: scafe, tavane false,  tavan rigips, mobila din bucatarie sau dormitor si iluminatul comercial sau de prezentare: rafturi si vitrine.  Printre cele mai importante caracteristici sunt:✅ 3 ani garantie✅ Compatibila cu toate tipurile de profile led inclusiv cele slim✅ Indice de readare a culorii CRI90✅ Lumina omogena si bine distribuita✅ Eficienta luminoasa ridicata✅ Dimabila✅ Poate fi sectionata✅ Latime 8mm✅ Lungime rola banda led 5 metri✅ Banda adeziva marca 3M
285,59 lei