Spoturi LED in Baie IP44, IP54 si IP65 - 5 ani garantie!

Spoturi LED baie

Spoturi LED in Baie, incastrate in tavan

Aici la Ledhome.ro avem o gama larga de optiuni cand vine vorba de spoturi pentru baie, inclusiv spoturi led orientabile, spoturi led dimabile si spoturi led cu IP44, IP65, IP54, IP67.

Acum, in functie de dorintele tale spoturile led se impart in doua categorii: Spoturi incastrate in tavan si Spoturi Aplicate pe tavan. Cea de-a doua categorie o vei gasi aici: Spoturi Aplicate pe tavan

Spoturi LED potrivite cu baia ta

Aceste modele de spoturi incastrate in baie sunt o modalitate excelenta de a va ilumina spatiul, fara a avea corpuri de iluminat mari si inestetice. Sunt eficiente si atractive, in timp ce sunt abia vizibile cand nu sunt pornite. Aici, pe Ledhome.ro, puteti gasi spoturi pentru baie la preturi variate pentru a se potrivi bugetului dvs. si diferite modele pentru a se potrivi nevoilor tale.

Gama de finisaje cazul acestor spoturi led incastrate in tavan este la fel de variata, alb, negru, crom, gold si nichel cromul fiind cele mai comune optiuni, in timp ce puteti alege, de asemenea, un design modern sau classic. 

Iluminat pentru baie

Baia este una dintre cele mai dificile incaperi de iluminat in casa ta. Apa si electricitatea nu se amesteca. Trebuie avuta o grija mai mare atunci cand alegeti spoturi led si alte corpuri de iluminat in general. Ar trebui sa va asigurati ca orice corp de iluminat pe care il instalati intr-o baie are un grad de protectie IP minim de IP44.

Indiferent de tipul de spot led pentru baie, trebuie sa aiba un grad de protectie adecvat IP pentru a se asigura ca respecta reglementarile actuale. Aceste reglementari exista pentru siguranta ta si ar trebui sa fie intotdeauna respectate. 

Pe ledhome.ro vei gasi:

  • Spot led ip44
  • Spot led ip54
  • Spot led ip65
  • Spot led ip67

Pentru a obtine gradul de IP, un spot led incastrat are partea din fata din sticla si este sigilat cu o garnitura acolo unde se intalnesc cu tavanul. In plus, ledul este tinut in interiorul spotului led departe de partea frontala. Acest lucru impiedica spotul led sa se incalzeasca si apoi sa se sparga daca s-ar pulveriza apa pe el. Spoturile led cu IP65 pot fi utilizate in fiecare zona a baii, inclusiv chiar deasupra unei cabine de dus sau cada.

De precizat este faptul ca acest grad de protectie nu face referire doar la gama de spoturi incastrate, ci se aplica si in cazul altor corpuri de iluminat precum: aplice led, benzi led IP65, plafoniere ledpendule led etc.

Spoturi pentru baie in functie de zona.

   Fiecare zona din baia ta are particularitatile sale si trebuie ales in consecinta un spot led incastrat, care sa functioneze in conditii de siguranta.

In general, cand vine vorba de iluminatul in baie, in functie de destinatie, spoturile se pot imparti in:

  • Spoturi LED Cabina dus
  • Spoturi LED Oglinda
  • Spoturi LED cada
  • Spoturi LED perete

  Acum, in functie de zona in care este montat va fi nevoie sa alegi un grad de protective care sa se preteze. Spre exemplu daca vrei sa folosesti spoturi led pentru dus, va fi necesar sa achizitionezi spoturi led cu IP65. Un alt exemplu ar fi montarea spoturilor in tavan, in cazul acestora poti alege spoturi incastrate cu IP44.

  In cazul in care intampini dificultat si ai nevoie de sprijin, echipa Ledhome.ro este pregatita sa te ajute cu un sfat bun. Te rugam sa ne contactezi la office@ledhome.ro sau 0737-360000

Filtre
Spot LED exterior Incastrat, Negru cu Auriu,.. .
Timp de livrare estimativ 1-3 saptamani!
Experimentează iluminarea perfectă și eleganța modernă cu spotul LED de exterior încastrat în tavan, Negru cu Auriu, 8W CRI90 IP54. Cu 600 de lumeni și o lumină caldă de 3000K, creează o atmosferă primitoare în orice spațiu. Instalare simplă și sigură, finisaje de înaltă calitate și protecție la umiditate și intemperii. Producătorul de top, CREE din SUA, oferă încredere și fiabilitate. Cu un unghi de redare de 36° și CRI90, redă culori vibrante și claritate. Cu o garanție solidă de 3 ani, este alegerea perfectă pentru iluminatul tău exterior sau baie.
209,99 lei