Sina Magnetica SLIM doar 5mm Inaltime Cea mai mica din gama!

Sina Magnetica Slim

Spoturi LED Șină Magnetică Slim: Iluminare Minimalistă

Transformă-ți Spațiul cu Spoturile LED Sina Magnetică Slim

Spoturile LED pentru șină magnetică Slim sunt soluția ideală pentru un iluminat modern și minimalist. Cu o înălțime de doar 5mm și o lățime de 20mm, aceste șine oferă un design compact și elegant, perfect pentru orice tip de interior.

Descoperă cum aceste spoturi pot aduce un plus de stil și funcționalitate în spațiul tău.


 Șină Magnetică Slim incastrata si aplicata

Spoturi pentru Șină Magnetică Slim Încastrată

Alege rafinamentul și discreția cu spoturile LED pentru șină magnetică Slim încastrată. Acestea sunt perfecte pentru integrarea în tavanul de rigips sau în pereții din tencuială, oferind un aspect minimalist și elegant.

Disponibile în două variante - cu ramă exterioară vizibilă pentru acoperirea rosturilor de tăiere și fără ramă vizibilă (trimless) pentru un look minimalist.


Spoturi pentru Șină Magnetică Slim Aplicată

Pentru o soluție elegantă și practică, optează pentru spoturile LED aplicate pe șina magnetică Slim.

Acestea sunt ușor de montat atât pe tavan, cât și pe perete, fiind ideale pentru living, dormitor, hol și bucătărie.

Designul compact și elegant al șinelor aplicate asigură o integrare perfectă în orice spațiu.

Spoturi LED Orientabile pentru Șină Magnetică Slim

Descoperă libertatea de a-ți personaliza iluminatul cu spoturile LED orientabile pentru șină magnetică Slim.

Acestea oferă o iluminare precisă și flexibilă, permițându-ți să direcționezi lumina exact unde ai nevoie. Disponibile în variante cu lumină caldă sau neutră, aceste spoturi adaugă un element de funcționalitate și stil în orice încăpere.


Montare și Versatilitate

Șină Magnetică Slim Încastrată

Șinele magnetice Slim încastrate sunt adaptabile și se potrivesc perfect atât în tavanul din rigips, cât și în cel din tencuială. Montarea este ușoară și rapidă, iar compatibilitatea universală asigură un design fără compromisuri.


Șină Magnetică Slim Aplicată

Șina magnetică Slim aplicată poate fi montată atât pe tavan, cât și pe perete, oferind o soluție de iluminat elegantă și practică.

Disponibile în alb sau negru, aceste șine permit crearea unor forme geometrice variate, precum L, U, pătrat sau dreptunghi, pentru a se adapta perfect nevoilor tale de design.


Design și Finisaje Elegante

Optează pentru eleganța în alb sau minimalismul clasic al negrului. Șinele și spoturile LED Slim sunt disponibile în ambele culori, permițându-ți să alegi combinația perfectă pentru spațiul tău.

Finisajele impecabile și designul compact adaugă un element de modernitate și stil în orice încăpere.

Noutăți în Iluminat: Modele Inovatoare și Functionale

Descoperă cele mai recente modele de spoturi LED pentru șină magnetică Slim. Cu un design inovator și performanțe superioare, acestea aduc nu doar lumina, ci și un element de modernitate în orice încăpere.

Transformă-ți spațiul cu aceste spoturi LED de calitate superioară, ideale pentru orice tip de tavan sau perete.Te așteptăm la LEDHome in Iasi

Dacă ai căutat spoturi LED pe șină în Iași, te așteptăm să ne vizitezi pe bld. Socola nr. 57A. Explorează gama noastră de spoturi LED pentru șină magnetică Slim și găsește soluția perfectă pentru iluminatul modern al casei tale.

Filtre