Sina Magnetica Aplicata

Șină magnetica aplicata pe tavan sau perete

Șina magnetică aplicata pe tavan este o soluție convenabilă și eficientă pentru a instala spoturi LED în diverse locații, inclusiv în spații comerciale și rezidențiale. Acest tip de șină magnetică este proiectat să suporte un număr de spoturi LED, dar trebuie ținut cont de puterea sursei de alimentare. 

În general, șinele magnetice aplicate sunt fabricate din aluminiu și au un magnet puternic încorporat în partea din spate a șinei. Acestea sunt concepute pentru a fi montate pe orice suprafață rigips, tencuiala, faianță etc. Spoturile LED magnetice sunt, de asemenea, dotate cu un magnet puternic care se fixează pe șina magnetică aplicata. 

Montaj șină magnetică aplicata pe perete sau tavan

Montarea spoturilor LED pe o șină magnetică este relativ simplă și nu necesită tăierea sau găurirea în perete sau tavan. Aceste spoturi LED pot fi plasate și reașezate cu ușurință pe șina magnetică, oferind o flexibilitate mare în distribuția luminii în spațiu.

Modele șină magnetică aplicata

De asemenea, șina magnetică este disponibilă în diferite dimensiuni și forme, astfel încât să se poată adapta nevoilor specifice de iluminare ale utilizatorului. Acesta este un avantaj major al utilizării șinelor magnetice pentru spoturi LED, deoarece acestea pot fi personalizate și ajustate cu ușurință.
În concluzie, șina magnetică aparenta este o soluție practică și convenabilă pentru instalarea spoturilor LED în diverse locații, oferind o flexibilitate mare în distribuția luminii în spațiu.
Dacă ai ajuns pe aceasta pagina căutând spoturi sina magnetica Iași sau șină magnetică aplicata Iași, te așteptăm să ne vizitezi pe bld. Socola nr. 57 parter. 
Filtre