Lustre Baie

Lustre Baie IP44, IP54 si IP65


Lustrele pentru baie sunt obiecte decorative de iluminat care adaugă o notă de stil și funcționalitate în această încăpere importantă a casei. Acestea trebuie să fie proiectate și fabricate cu anumite caracteristici pentru a asigura siguranța și durabilitatea într-un mediu umed și cu temperaturi variabile.

Iată câteva exemple de lustre pentru baie și caracteristicile lor:

  1. Lustre cu grad ridicat de protecție IP - sunt realizate din materiale impermeabile și au un grad ridicat de protecție împotriva umezelii și a vaporilor de apă, de cele mai multe ori ele sunt notate cu IP44, IP54 si IP65. Aceste lustre sunt adesea dotate cu prize de protecție împotriva electrocutării și sunt concepute pentru a fi ușor de curățat.

  2. Lustre LED pentru baie- sunt o alegere populară pentru băi, deoarece LED-urile oferă o iluminare puternică și uniformă, dar și economie de energie. Acestea pot fi montate pe tavan sau pe perete și sunt disponibile într-o varietate de dimensiuni și stiluri.

  3. Lustre clasice in baie - Acestea includ lustre cu detalii elegante, precum cristale sau decorațiuni cu elemente florale, care adaugă un aspect sofisticat băii. Acestea sunt ideale pentru băile cu un decor clasic sau romantic.

  4. Lustre moderne - Acestea includ lustre cu linii simple și curate, în culori neutre sau vii, cu un design minimalist. Acestea sunt ideale pentru băile contemporane sau moderne, cu o amenajare simplă și curată.

  5. Lustre cu forme unice - Acestea includ lustre cu forme neobișnuite, precum cele cu modele asimetrice sau cu detalii sculptate. Acestea pot fi realizate din diferite materiale, cum ar fi sticla sau metalul, și adaugă o notă interesantă și individuală băii.

Indiferent de stilul și designul ales, lustrele pentru baie trebuie să ofere iluminare adecvată pentru a permite utilizarea încăperii în condiții de siguranță și confort. Este important să se aleagă o lumină care să fie potrivită pentru activitățile specifice din baie, cum ar fi aplicarea machiajului sau bărbieritul.Lustrele pentru baie trebuie să fie funcționale și să ofere iluminare adecvată, dar și să aibă un design care să se potrivească cu stilul și decorul băii. Avem incredere in ideile tale, iar daca ai nevoie de sprijin te asteptam sa ne vizitezi la showroom-ul nostru din Iasi.

Ne cerem scuze pentru neplaceri.

Cauta din nou ce te intereseaza