×
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Corpuri de iluminat interior

Corpuri de iluminat Iasi: lustre led, spoturi tavan, plafoniere, aplice
5,40 lei
    Becul LED 8W cu unghiul de redare a luminii de 240 grade , reprezinta cea mai simpla modalitate de a economisi bani si de a ilumina calitativ orice incapere.     In comparatie cu iluminatul clasic sau alte...
De la 118,24 lei 130,90 lei
Profil LED incastrat in rigips cu lumina indirecta    Daca vrei sa realizezi un sistem de iluminat incastrat in rigips la care lumina sa fie furnizata indirect in profil, acest profil led merita luat in considerare....
149,99 lei
Profil LED Alb pentru montajul incastrat intre tavan si perete    Daca iti doresti sa realiazezi un sistem de iluminat perimetral intr-o incapere, merita sa iei in calcul acest profil led. Profilul este special...
90,85 lei
Aplica Exterior LED IP66     Avand o forma rotunda si realizata doar din materiale calitative rezistente in timp, aplica de exterior constituie o alegere excelenta pentru iluminatul in exteriorul casei tale....
199,00 lei
Corp de iluminat cu led 150cm pentru zone cu umiditate ridicata.    Acest corp de iluminat cu led cu IP65 face parte dintr-o serie de corpuri de iluminat industrial, destinate montajului aplicat sau suspendat....
169,00 lei
  Model de corp de iluminat de 120cm ce este destinat montajului in zone cu umiditate ridicata. Avand o constructie bine ermetizata, corpul de iluminat industrial este dotat cu gradul de protectie IP65 si poate fi...
109,00 lei
  Acest model de corp de iluminat de 61cm este destinat montajului in zone cu umiditate ridicata. Avand o constructie bine ermetizata, corpul de iluminat industrial este dotat cu gradul de protectie IP65.   Corpul de...
Se afiseaza 1-32 din 33 produs(e)

Corpuri de iluminat Iasi : lustre led, spoturi tavan, plafoniere, aplice perete...Categoria corpuri de iluminat interior cuprinde o varietate de produse care îndeplinesc rolul de a ilumina interiorul unei încăperi. Aceste corpuri de iluminat sunt proiectate într-o multitudine de stiluri și forme, pentru a se potrivi gusturilor și nevoilor individuale ale fiecărui client. Indiferent dacă în proiectul tău ai nevoie de o lustra led moderna, de o plafoniera în dormitor, sau de un pendul în bucatarie, gama noastră de corpuri de iluminat interior este foarte variata și accesibila oricărui buget.

Printre cele mai solicitate corpuri de iluminat interior putem enumera:

Lustre Moderne Led sau cu dulie clasica


Lustrele moderne sunt corpuri de iluminat suspendate de tavan prin intermediul unui cablu sau lanț și pot fi confecționate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi metalul, sticla sau cristal. Ele pot avea o formă geometrică simplă rotunda su oatrata sau pot fi foarte elaborată, cu mai multe brațe sau niveluri, oferind astfel o lumină puternică și un aspect estetic impresionant

Aceste modele de lustre led sau clasice sunt utilizate frecvent în bucatarie, living, dormitor sau chiar în hol, deoarece oferă o iluminare puternică și uniformă pentru întreaga încăpere. Acestea pot fi, de asemenea, utilizate pentru a adăuga un element de design impresionant la decorul interior.

Plafoniere led pentru dormitor, bucătărie și baie.

Un alt tip de corp de iluminat interior este plafoniera, care este montată direct pe tavan și oferă o iluminare generală în încăpere. Acestea sunt disponibile într-o varietate de forme și dimensiuni, fiind ideale pentru a fi utilizate în camere cu înălțime redusă sau în locurile unde nu se poate monta o lustră suspendată. Acestea pot fi realizate dintr-o varietate de materiale, cum ar fi sticla, metalul sau material plastic și sunt disponibile într-o varietate de finisaje.

Exact ca și în cazul unei lustre moderne, aceasta poate fi cu led integrat sau cu dulie clasica. Indiferent de tehnologia preferata, o plafoniera moderna va contribui cu succes la designul camerei tale: living, bucatarie, dormitor și baie.

În funcție de preferințe și așteptari puteți alege o : plafoniera rotunda sau patrata, plafoniera dimabila sau dupa caz o plafoniera pentru baie cu IP44, IP54 și ip65.

Spoturi încastrate în rigips 

Spoturile sunt corpuri de iluminat mai mici care sunt proiectate pentru a fi montate încastrate în tavan, indiferent dacă este vorba de un living, de o bucătărie sau de o baie.Spoturile incastrate sunt luminile care sunt montate direct în tavan sau în peretele unei încăperi, oferind o iluminare direcționată. Există o varietate de categorii de spoturi incastrate, inclusiv: spoturi încastrate moderne, spoturi pentru baie cu ip44, ip54 și ip65, spoturi negre, spoturi dimabile, spoturi orientabile.

Spoturi aplicate pe tavan in living, dormitor sau bucatarieSpoturile aplicate pe tavan sunt luminile care sunt montate direct pe suprafața tavanului de rigips, adesea folosite pentru a oferi iluminare localizată și accentuată într-o anumită zonă a unei camere sau spații. Aceste spoturi pentru tavan sunt diferite de alte tipuri de lumini montate în tavan, cum ar fi plafonierele sau lămpile suspendate, deoarece spoturile sunt de obicei mici și au un unghi îngust de iluminare. Spoturile pot fi montate într-o singură unitate sau într-o serie de unități pentru a oferi iluminare mai largă. Ele pot fi reglabile pentru a permite controlul iluminării, astfel încât să puteți schimba direcția luminii sau intensitatea pentru a crea diferite efecte. Spoturile aplicate pe tavan sunt de obicei folosite în bucătării, băi, holuri sau orice alt spațiu unde este necesară o iluminare localizată și intensă. Ele pot fi de asemenea folosite pentru a crea un efect de iluminare dramatic într-o cameră cu tavan înalt sau cu o arhitectură specială. Spoturile pot fi disponibile în diferite finisaje, cum ar fi alb, crom sau satinat, pentru a se potrivi cu decorul camerei.

Spoturi pe șină magnetică incastrata sau șină trifazica aplicata.Spoturile pe sina pot fi alimentate prin intermediul unui sistem electric simplu, cu ajutorul unor cabluri de alimentare introduse în sina sau cu ajutorul unui transformator pentru iluminare LED. Aceste spoturi pot fi disponibile în diferite dimensiuni, forme, culori și modele, permițându-le să se potrivească cu diverse stiluri de design interior și de decor.

Spoturile pe sina oferă o varietate de beneficii, cum ar fi economisirea spațiului, flexibilitatea și adaptabilitatea în schimbarea iluminarii, eficiența energetică și reducerea costurilor cu energie electrică, precum și posibilitatea de a crea un aspect modern și atractiv într-un spațiu. 

Printre cele mai solicitate spoturiri pe șină vei gasi:

  • Spoturi sina magnetica
  • Spoturi led pe șină incastrata
  • Șina magnetica incastrata în tavan
  • Șina spoturi incastrata în perete


Acestea sunt ideale pentru a accentua anumite obiecte de decor sau pentru a ilumina o zonă specifică, cum ar fi o zonă de lectură. Spoturile pot fi ajustate și direcționate spre zona dorită, oferind astfel o flexibilitate maximă.

Aplice de interior

Aplicele sunt corpuri de iluminat care sunt montate direct pe perete și sunt utilizate pentru a oferi o iluminare indirectă sau direcționată. Acestea aplice led pot fi utilizate pentru a crea un efect dramatic în încăpere sau pentru a accentua anumite caracteristici arhitecturale sau elemente de design. O aplica de interior poate fi confecționata dintr-o varietate de materiale, cum ar fi metalul, sticla sau lemnul și sunt disponibile într-o varietate de stiluri și finisaje.

Toate aceste corpuri de iluminat interior sunt disponibile într-o varietate de finisaje și culori, pentru a se potrivi cu decorul și stilul fiecărei încăperi. De asemenea, majoritatea acestora pot fi achiziționate și în versiuni cu LED-uri, ceea ce înseamnă că sunt mai eficiente energetic și mai durabile în timp.

Daca ai ajuns pe site ul nostru căutând lustre led Iași, banda led Iași ssu sina magnetica Iași etc. Te așteptăm să ne vizitezi pe bld Socola nr. 57 parter. 

Vezi mai multShow less

Meniu

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Conecteaza-te