×
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Corpuri de iluminat interior

Corpuri de iluminat Iasi cu pana la 5 ani garantie, modele 2023
5,40 lei
    Becul LED 8W cu unghiul de redare a luminii de 240 grade , reprezinta cea mai simpla modalitate de a economisi bani si de a ilumina calitativ orice incapere.     In comparatie cu iluminatul clasic sau alte...
De la 118,24 lei 130,90 lei
Profil LED incastrat in rigips cu lumina indirecta    Daca vrei sa realizezi un sistem de iluminat incastrat in rigips la care lumina sa fie furnizata indirect in profil, acest profil led merita luat in considerare....
149,99 lei
Profil LED Alb pentru montajul incastrat intre tavan si perete    Daca iti doresti sa realiazezi un sistem de iluminat perimetral intr-o incapere, merita sa iei in calcul acest profil led. Profilul este special...
90,85 lei
Aplica Exterior LED IP66     Avand o forma rotunda si realizata doar din materiale calitative rezistente in timp, aplica de exterior constituie o alegere excelenta pentru iluminatul in exteriorul casei tale....
199,00 lei
Corp de iluminat cu led 150cm pentru zone cu umiditate ridicata.    Acest corp de iluminat cu led cu IP65 face parte dintr-o serie de corpuri de iluminat industrial, destinate montajului aplicat sau suspendat....
169,00 lei
  Model de corp de iluminat de 120cm ce este destinat montajului in zone cu umiditate ridicata. Avand o constructie bine ermetizata, corpul de iluminat industrial este dotat cu gradul de protectie IP65 si poate fi...
109,00 lei
  Acest model de corp de iluminat de 61cm este destinat montajului in zone cu umiditate ridicata. Avand o constructie bine ermetizata, corpul de iluminat industrial este dotat cu gradul de protectie IP65.   Corpul de...
Se afiseaza 1-32 din 39 produs(e)

Corpuri de iluminat Iasi

Categoria corpuri de iluminat interior pentru casă cuprinde o varietate de opțiuni, începând de la o lustră modernă pentru living, o lampă suspendată în bucătărie (sau un pendul bucătărie) și o aplică de perete, până la banda led cob și câteva profile led încastrate în tavan. Aceste corpuri de iluminat nu numai că îndeplinesc funcția lor principală de a lumina încăperile, dar pot adăuga și un plus de stil și atmosferă în spațiul locuinței tale. Iată câteva exemple comune de corpuri de iluminat pe care le poţi găsit pe site-ul ledhome.ro:

Lustre pentru dormitor, living şi bucătărie

Aceste modele de lustre moderne sunt montate în mod obișnuit în centrul camerei și pot fi un element central în designul interior. Există o varietate de stiluri și dimensiuni disponibile, de la lustre cu cristale, elegante și clasice în acelaşi timp, până la cele moderne și minimaliste. Ele pot avea o formă rotundă sau pătrată cu mai multe braţe.

lustră LED va fi întotdeauna o alegere excelentă pentru un living, o bucătărie sau un dormitor.

În cazul în care o lustră led modernă nu este potrivită pentru proiectul tău, te poţi orienta către modelele de lustre cu dulie clasică de e27 sau e14. Poţi alege dintr-o varietate de lustre cu e27 după cum urmează:

 • Lustre cu 2 becuri
 • Lustre cu 3 becuri
 • Lustre cu 4 becuri
 • Lustre cu 5 becuri
 • Lustre cu 6 becuri etc.

Plafoniere tavan

Acestea plafoniere led se montează direct pe tavan, oferind o iluminare generală în întreaga cameră. Plafonierele pot fi simple și funcționale sau pot avea un design mai sofisticat și decorativ.

În funcţie de camera pe care urmează să o luminezi vei pute alege:

 • Plafoniere dormitor
 • Plafoniere living
 • Plafoniere bucătărie
 • Plafoniere led
 • Plafoniera led dimabila
 • Plafoniere hol
 • Plafoniere exterior

La fel ca şi un cazul unei lustre moderne, o plafonieră poate fi de două tipuri: plafoniera led şi plafoniera cu dulie. De cele mai multe ori o plafonieră led poate fi cu telecomandă şi are un design mai minimalist.

În ceea ce priveşte forma unei plafoniere pentru tavan, aceasta poate fi: rotundă, pătrată sau cu o altă formă geometrică.

Lustre pendul sau pendule LED

Acest tip de pendul se utilizează preponderant în bucătărie, living sau dormitor. Sunt ideale pentru a crea o atmosferă intimă într-o anumită zonă a camerei, cum ar fi deasupra mesei din bucătărie sau a unei insule din living. Există o gamă variată de stiluri și dimensiuni disponibile pentru a se potrivi gusturilor și nevoilor tale.

Un astfel de pendul modern poate fi de două tipuri: pendul LED şi pendul cu dulie GU10.

Pont: Un pendul pentru bucătărie va fi întotdeauna o alegere potrivită!

Aplice de perete interior

Aceste aplice led sunt montate pe perete și oferă o iluminare suplimentară, care poate fi direcționată într-o anumită zonă sau poate crea o atmosferă ambientală. Aplicele de perete pot fi folosite în holuri, coridoare, livinguri sau dormitoare.

O aplica led poate furniza lumină în două sau 3 direcţii şi va crea un design aparte.

Spoturi aplicate pe tavan

Aceste modele de spoturi aplicate pe tavan sunt sunt montate direct pe tavanul de rigips, adesea folosite pentru a oferi iluminare localizată și accentuată într-o anumită zonă a unei camere sau spații.

Un spot aplicat pe tavan este diferită faţă de alte tipuri de corpuri de iluminat, cum ar fi o plafonieră led sau o lustră modernă. Asta deoarece, un spot led va furniza o lumină concentrată, timp în care o lustră led va împrăştia lumina în toată camera.

Spoturile aplicate pe tavan sunt folosite de obicei în bucătărie, living, dormitor şi baie.

În funcţie de preferinţele tale poţi alege între:

 • Spoturi led dimabile aplicate pe tavan
 • Spoturi aplicate pe tavan cu dulie gu10
 • Spoturi aplicate pentru living, dormitor sau bucătărie.

Spoturi încastrate în tavan de rigips

Aceste spoturi încastrate în tavan sunt corpuri de iluminat discrete şi compacte. Ele pot fi încastrate în tavanele de rigips, iar lumina va fi focalizată şi după caz direcţională.

Aceste spoturi led incastrate sunt ideale pentru a evidenţia anumite zone sau elemente de design, într-o încăpere precum un living, dormitor, hol sau o bucătărie.

În funcţie de proiectul tău, pe site-ul ledhome.ro vei pute găsi:

 • Spoturi led dimabile
 • Spoturi led mici, sau minispoturi led
 • Spoturi incastrate cu GU10
 • Spoturi led smart

Iar un funcţie de cameră, vei putea găsi modele de spoturi led:

 • Spoturi led living
 • Spoturi Bucătărie
 • Spoturi Dormitor
 • Spoturi Hol

Spoturi pe șină magnetică incastrata sau șină trifazică aplicată.

Spoturile pe şina pot fi alimentate prin intermediul unui sistem electric simplu, cu ajutorul unor cabluri de alimentare introduse în şina sau cu ajutorul unui transformator pentru iluminare LED. Aceste spoturi pot fi disponibile în diferite dimensiuni, forme, culori și modele, permițându-le să se potrivească cu diverse stiluri de design interior și de decor.

Spoturile pe şina oferă o varietate de beneficii, cum ar fi economisirea spațiului, flexibilitatea și adaptabilitatea în schimbarea iluminării, eficiența energetică și reducerea costurilor cu energie electrică, precum și posibilitatea de a crea un aspect modern și atractiv într-un spațiu.

Printre cele mai solicitate spoturi pe șină vei găsi:

 • Spoturi şina magnetică
 • Spoturi led pe șină încastrată
 • Șina magnetică încastrată în tavan
 • Șina spoturi încastrată în perete


Acestea sunt ideale pentru a accentua anumite obiecte de decor sau pentru a ilumina o zonă specifică, cum ar fi o zonă de lectură. Spoturile pot fi ajustate și direcționate spre zona dorită, oferind astfel o flexibilitate maximă.

Lampadare pentru living şi dormitor

Aceste tipuri de lampadare sunt de obicei amplasate pe podea și pot adăuga o notă de eleganță și stil într-un colț al camerei. Ele pot oferi o iluminare focalizată sau o iluminare ambientală, în funcție de preferințe.

Este important să iei în considerare dimensiunile camerei, stilul general al interiorului și scopul dorit al iluminării atunci când alegi un corp de iluminat interior.

Dacă ai căutat corpuri de iluminat Iaşi, te aşteptam să ne vizitezi pe bld. Socola nr.57A

Vezi mai multShow less

Meniu

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Conecteaza-te