Spoturi Orientabile Incastrate in tavan, dimabile, 5 ani garantie

Spoturi incastrate orientabile

Spoturi Orientabile incastrate in tavan


Utilizarea unor modele de spoturi led incastrate in tavan creaza un stil minimalist in orice incapere. Spoturile incastrate se incadreaza perfect in orice decor, fara a iesi prea mult in relief precum o lustra led.

In camerele nu foarte inalte, precum un living, o bucatarie sau o baie, montajul unor spoturi led incastrate poate fi cea mai buna alegere.

In general, spoturile incastrate ofera o lumina concentrata pe o anumita zona. Cu alte cuvinte lumina este focalizata pe un perimetru determinat de inaltimea camerei si de unghiul de redare a luminii.

Daca ne dormi ca lumina sa ajunga si intr-o alta parte a camerei si nu am prevazut un spot led in zona respectiva nu prea avem ce sa mai facem. Cel mult, in zona respective putem monta un lampadar.

Acum, pentru a preveni astfel de situatii s-au dezvoltat mai multe modele de spoturi orientabile atat pentru interior cat si exterior.

Aceste spoturi led orientabile permit utilizatorului sa orienteze corpul spotului catre zona de interes. Cu alte cuvinte putem directiona lumina unde avem nevoie.

Un tavan cu spoturi orientabile, incastrate sau aplicate va contribui cu siguranta la designul intregii incaperi.

Cele mai multe dintre spoturile orientabile se remarca printr-un design aparte, compatibil cu foarte multe incaperi.

Modele spoturi tavan rigips:

Mini spoturi led orientabile

Spoturi negre orientabile

Spoturi baie orientabile

Spoturi bucatarie orientabile

Filtre