Spoturi Orientabile Incastrate in tavan, dimabile, 5 ani garantie

Spoturi incastrate orientabile

Spoturi Orientabile incastrate in tavan


Utilizarea unor modele de spoturi led incastrate in tavan creaza un stil minimalist in orice incapere. Spoturile incastrate se incadreaza perfect in orice decor, fara a iesi prea mult in relief precum o lustra led.

In camerele nu foarte inalte, precum un living, o bucatarie sau o baie, montajul unor spoturi led incastrate poate fi cea mai buna alegere.

In general, spoturile incastrate ofera o lumina concentrata pe o anumita zona. Cu alte cuvinte lumina este focalizata pe un perimetru determinat de inaltimea camerei si de unghiul de redare a luminii.

Daca ne dormi ca lumina sa ajunga si intr-o alta parte a camerei si nu am prevazut un spot led in zona respectiva nu prea avem ce sa mai facem. Cel mult, in zona respective putem monta un lampadar.

Acum, pentru a preveni astfel de situatii s-au dezvoltat mai multe modele de spoturi orientabile atat pentru interior cat si exterior.

Aceste spoturi led orientabile permit utilizatorului sa orienteze corpul spotului catre zona de interes. Cu alte cuvinte putem directiona lumina unde avem nevoie.

Un tavan cu spoturi orientabile, incastrate sau aplicate va contribui cu siguranta la designul intregii incaperi.

Cele mai multe dintre spoturile orientabile se remarca printr-un design aparte, compatibil cu foarte multe incaperi.

Modele spoturi tavan rigips:

Mini spoturi led orientabile

Spoturi negre orientabile

Spoturi baie orientabile

Spoturi bucatarie orientabile

Filtre
Mini Spot LED Orientabil 2W Negru
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
   Acest model de spot led incastrat face parte dintr-o categorie de spoturi led de mici dimensiuni, pretabile pentru tavanele cu o inaltime redusa. In functie de necesitati acest mini spot led poate fi echipat cu un driver dimabil sau cu unul standard.   O serie de caracteristici fac ca acest model de mini spot led negru sa merite achizitionat, iar printre cele mai importante sunt:✅ dimensiuni reduse✅ furnizeaza o lumina calda si acoperitoare✅ consum de doar 2W✅ indice de redare a culorii CRI90✅ intensitatea luminoasa poate fi reglata (daca se opteaza pe driver dimabil)✅ orientabil ✅ usor si rapid de montat✅ carcasa realizata din aluminiu✅ pretabil pentru tavanul de rigips
(1)
De la 161,54 lei
Mini Spot LED Orientabil 3W CRI90 LED BRIDGELUX
Ultimele produse in stoc
mini spot led incastrat 3W orientabil
    Acest tip de spot led incastrat face parte dintr-o serie profesionala de spoturi led mini de mici dimensiuni.  Datorita caracteristicilor pe care le intruneste, acesta este pretabil atat in zonele cu activitate comerciala cat si rezidentiala. 
    Cele mai importante caracteristici pentru care merita achizitionat acest minispot de 3W sunt:
✅ Design modern✅ Dimensiuni reduse h5.2cm✅ Cablu de alimentare textil pentru a preveni induirea si ruperea prematura✅ Orientabil pe o singura axa✅ Dotat cu un led de 3W fabricat de catre Bridgelux✅ Adopta conceptul de dark light, astfel incat lumina sa nu deranjeze✅ Indice de redare a culorii CRI90✅ Unghi de redare 30 grade✅ Carcasa din aluminiu✅ Driver de mici dimensiuni inclus in pachet  
(1)
143,99 lei
Spot LED incastrat orientabil 7W rotund alb.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED Incastrat in tavan, orientabil cu diferite rame.
   Avand un design atragator si un consum redus, acest model de spot led incastrat se va potrivi de minune intr-un living, dormitor sau o bucatarie.     Cateva dintre motivele pentru care merita sa achizitionezi acest model de spot LED incastrat sunt:✅ Design✅ Poti alege din cele 5 rame disponibile✅ Constructie integrala din aluminiu - ceea ce asigura o racire corespunzatoare✅ Orientabil - poti orienta lumina catre zona de interes pe o singura axa✅ Dotat cu un led de 7W pe lumina calda fabricat de catre cel ma bine cotat producator CREE✅ Unghi de redare de 35 grade✅ Adopta conceptul de Dark Light - lumina nu crea senzatia de orbire✅ Lumina furnizata este echivalenta unui bec clasic de 45W✅ Usor de montat✅ FiabilInainte de a lansa comanda, alege rama preferata!
De la 281,19 lei
Spot LED incastrat orientabil 4W rotund alb.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED Incastrat in tavan, orientabil cu diferite rame.
   Avand un design atragator si un consum redus, acest model de spot led incastrat de 5W, se va potrivi de minune intr-un living, dormitor sau o bucatarie.     Cateva motive pentru care merita sa achizitionezi acest model de spot LED incastrat sunt:✅ Design✅ Poti alege din cele 5 rame disponibile✅ Constructie integrala din aluminiu - ceea ce asigura o racire corespunzatoare✅ Orientabil - poti orienta lumina catre zona de interes pe o singura axa✅ Dotat cu un led de 4W pe lumina calda fabricat de catre cel ma bine cotat producator CREE✅ Unghi de redare de 35 grade✅ Adopta conceptul de Dark Light - lumina nu crea senzatia de orbire✅ Lumina furnizata este echivalenta unui bec clasic de 33W✅ Usor de montat✅ FiabilInainte de a lansa comanda, alege rama preferata!
De la 253,19 lei