Lustre cu Cristale Moderne Living Dormitor Profia de promotii

Lustre Cristal

   Lustre cu cristale pentru living, dormitor si hol


   Doriți un aspect elegant sau traditional pentru casa dvs? Indiferent de gusturile fiecaruia, o lustra cu cristale contribuie intr-un mod aparte la design-ul unui living, a unui dormitor sau de ce nu intr-o bucatarie.  Lustrele cu cristale ofera un aspect de lux, care arata deosebit in camere precum: dormitor, living, pe hol sau scari.

   De la o forma clasica de clopot, pana la formele cu spirale, optiunile in alegerea unei lustre cu cristale sunt nelimitate.

   In aceasta categorie de lustre cu cristale veti gasi modele cu design modern, ce pot fi utilizate pentru a contribui la designul  incaperii tale.

   Aceste lustre cu cristale sunt combinate cu diverse finisaje, cum ar fi crom, bronz, gold, negre, facandu-le alegerea ideala de iluminat pentru cei ce cauta o lumina de exceptie pentru casa lor.

   Daca sunteti fan ale acestor modele de lustre cu cristale, va invitam sa rasfoiti gama noastra de lustre modere cu cristale.

   Tot in aceasta gama o sa descoperiti noile modele de plafoniere cu cristale. 

Filtre
Lampa de perete cu cristale 2XE14 culoare Gold
In stoc
   Eleganta si deosebita, aceasta lampa de perete cu cristale se va potrivi perfect in decorul casei tale.Lampa de perete cu cristale se remarca prin:✅ design sferic,✅ culoare gold,✅ dimensiuni medii,✅ doua dulii clasice e14,✅ simplitate si rafinament.❗ cele doua becuri e14 nu sunt incluse!
389,13 lei