Cauti aplice baie pentru casa ta? Profita de promotii acum la aplice led

Aplice Baie IP44

Iluminare Eleganta și Rezistentă la Umiditate: Aplice Baie IP44


Transformați-vă baia într-un loc de relaxare cu aplice baie IP44, concepute special pentru a rezista umidității și condensului din baie.

Cu un design elegant și funcțional, aceste aplice pentru baie sunt soluția perfectă pentru a aduce lumină și stil deasupra sau în dreptul oglinzii.


Stil și Durabilitate: Aplice Baie IP44 cu Design Liniar și Rezistență la Umiditate

Fiecare aplica led IP44 pentru baie este proiectată cu atenție la detalii, combinând eleganța designului liniar cu durabilitatea și rezistența la umiditate.

Disponibile în nuanțe rafinate de negru, alb și auriu, aceste aplice pentru baie adaugă un aer sofisticat și modern în baia dvs., oferind în același timp iluminare eficientă și plăcută.


Bucurați-vă de Stil și Confort în Baia Dvs.!

Ai nevoie de Aplice Baie IP44 în Iași?

Vizitați-ne și Explorați Colecția Noastră!


Vă așteptăm la adresa Bulevardul Socola nr. 57A, Parter, pentru a descoperi gama noastră de aplice de baie IP44.

Transformați-vă baia într-un spațiu elegant și funcțional, cu iluminare adecvată și rezistență la umiditate. Redefiniți conceptul de relaxare și răsfăț în baia dvs.!

Pentru mai multe opțiuni de iluminat, explorați și celelalte categorii din magazinul nostru: Lustre Led, Plafoniere Baie, Spoturi pe Sina și Banda LED.

Filtre
Corp de iluminat Oglina Baie 12W 4000K ANTIQUE.. .
In stoc
Corp de iluminat pentru baie 12W
  Bine finisat si avand o culoare aparte,acest corp de iluminat se va potrivi in orice baie. Montat deasupra oglinzii, acesta va asigura o lumina suficienta, astfel incat atunci cand te aranjezi,toate micile detalii sa poata fi observate.  Temperatura de culoare a acestui corp de iluminat este de 4000K, iar culorile nu-ti vor schimba nuantele:machiajului, parului etc.
Corp de iluminat pentru baie orientabil!
  In functie de preferintele tale,dupa ce ai montat lampa led deasupra unei oglinzi poti ajusta in sus sau jos corpul acesteia.
Prin ce se remarca acest corp de iluminat in baie?
√ nu este afectat de condens,√ constructie solida si bine finisata,√ design modern,√ usor de montat si de sters,√ sursa de iluminat inclusa.
435,54 lei