Lustre LED Rotunde

Lustre LED Rotunde - Eleganță și Versatilitate în Fiecare Colț al Casei Tale

Caută un mod de a aduce o notă de eleganță și un iluminat de calitate în locuința ta? Lustrele LED Rotunde reprezintă alegerea perfectă, îmbinând finisaje impecabile și o formă geometrică rotundă, disponibile în culori elegante - alb, negru și gri.

Lustre rotunde Living - Eleganță la Superlativ

În living, aceste lustre LED rotunde aduc o notă de eleganță și stil. Designul rotund conferă un aspect sofisticat, în timp ce culorile disponibile, alb, negru și gri, se potrivesc perfect în orice decor. Cu un iluminat uniform și calitate superioară, aceste lustre creează o atmosferă de excepție.

Lustre rotunde Dormitor - O Oază de Confort și Eleganță

Pentru dormitor, lustrele LED rotunde aduc o atmosferă relaxantă și confortabilă. Forma lor rotundă adaugă o notă delicată, iar finisajele de înaltă calitate se potrivesc perfect în acest spațiu intim. Cu opțiunea de a regla intensitatea luminii, poți crea un ambient ideal pentru relaxare.

Lustre rotunde Bucătărie - Iluminat Funcțional și Modern

În bucătărie, aceste lustre oferă un iluminat funcțional și modern. Forma lor rotundă se potrivește perfect cu decorul bucătăriei, iar culorile neutre completează orice design interior. Produsele noastre de calitate superioară asigură că vei fi mulțumit de rezultatele lor în bucătărie.

Calitate Superioară și Satisfacție a Clienților

Toate lustrele LED rotunde oferite în magazinul nostru online sunt de o calitate superioară, garantând satisfacția clienților noștri. Cu un design elegant, finisaje impecabile și funcționalitate de top, aceste produse au primit recenzii pozitive din partea clienților noștri. Fiecare achiziție este o investiție în iluminatul și stilul casei tale.

Descoperă gama noastră de Lustre LED Rotunde, alegând dintre variantele disponibile în alb, negru și gri, și transformă fiecare cameră într-un spațiu luminos, elegant și funcțional. Alege calitatea și eleganța pentru casa ta!

 

Filtre
Lustra LED Dormitor si living 40W lumina calda.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Bine ați venit în era iluminării moderne și elegante cu Lustra LED pentru dormitor cu lumină caldă cu D700mm si h1500mm - Simplitate și Rafinament într-un singur produs!
Cu un design circular captivant și o finisare albă irezistibilă, această lustră LED reprezintă perfecțiunea în iluminatul de interior. Cu un diametru generos de 700mm și o înălțime reglabilă, această lustră modernă este potrivită pentru orice spațiu, de la living și dormitor pană la bucătărie.
1.013,99 lei
Lustra LED Alama 60W lumina calda D800mm
Din pacate acest produs nu poate fi comandat
Dacă cauți să aduci o notă de rafinament și stil în locuința ta, această Lustră LED alamă cu diametrul de 800mm reprezintă alegerea perfectă.Cu un diametru impresionant de 800mm, o înălțime ajustabilă de 1500mm, o construcţie din aluminiu şi finisaje atent realizate, această lustră LED se va adapta perfect în camera ta, indiferent dacă este vorba de living, dormitor sau bucătărie.
Lustra LED Alba 60W lumina calda D800mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Dacă cauți să aduci o notă de rafinament și stil în locuința ta, această Lustră LED albă cu diametrul de 800mm reprezintă alegerea perfectă.Cu un diametru impresionant de 800mm, o înălțime ajustabilă de 1500mm, o construcţie din aluminiu şi finisaje atent realizate, această lustră se va adapta perfect în camera ta, indiferent dacă este vorba de living, dormitor sau bucătărie.
1.547,99 lei
Lustra LED Dormitor si living 40W lumina calda.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Bine ați venit în era iluminării moderne și elegante cu Lustra LED pentru dormitor cu lumină caldă, pe negru, cu D700mm si h1500mm - Simplitate și Rafinament într-un singur produs!
Cu un design circular captivant și o finisare albă irezistibilă, această lustră LED neagră reprezintă perfecțiunea în iluminatul de interior. Cu un diametru generos de 700mm și o înălțime reglabilă, această lustră modernă este potrivită pentru orice spațiu, de la living și dormitor pană la bucătărie.
1.013,99 lei
Lustra LED Spirala 50W lumina calda
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Bine ați venit în era iluminării moderne și elegante cu Lustra LED Spirata Alb cu Lumină Caldă  Simplitate și Rafinament într-un singur produs!
Cu un design circular captivant și o finisare albă irezistibilă, această lustră LED reprezintă perfecțiunea în iluminatul de interior. Cu un diametru generos de 800mm și o înălțime reglabilă de 1500mm, această lustră modernă este potrivită pentru orice spațiu, de la living și dormitor pană la bucătărie.
2.619,99 lei
Lustra LED Cerc Alba 25W lumina calda D1000mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Bine ați venit în era iluminării moderne și elegante cu Lustra LED Cerc Alb cu Lumină Caldă de 1000mm x 1500mm - Simplitate și Rafinament într-un singur produs!
Cu un design circular captivant și o finisare albă irezistibilă, această lustră LED reprezintă perfecțiunea în iluminatul de interior. Cu un diametru generos de 1000mm și o înălțime reglabilă de 1500mm, această lustră modernă este potrivită pentru orice spațiu, de la living și dormitor pană la bucătărie.
1.013,99 lei
Lustra LED Neagra 60W lumina calda D800mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Dacă cauți să aduci o notă de rafinament și stil în locuința ta, această Lustră LED neagră cu diametrul de 800mm reprezintă alegerea perfectă.Cu un diametru impresionant de 800mm, o înălțime ajustabilă de 1500mm, o construcţie din aluminiu şi finisaje atent realizate, această lustră LED se va adapta perfect în camera ta, indiferent dacă este vorba de living, dormitor sau bucătărie.
1.547,99 lei