Lustre 2 becuri

O categorie de lustre cu doua becuri pentru bucatarie, living, dormitor si hol poate fi reprezentata de modele cu design minimalist sau clasic, care sa ofere o lumina calda si confortabila. Aceste lustre pot fi fabricate din materiale precum metalul, sticla sau lemnul, si pot fi disponibile intr-o varietate de culori si finisaje pentru a se potrivi cu decorul existent.

Iata patru modele posibile de lustre cu doua becuri pentru fiecare camera:

Pentru bucatarie, o lustra cu doua becuri de tip semi-incastrat poate fi o alegere buna. Aceste modele sunt de obicei simple si practice, cu becuri orientate spre masa de lucru si zona de gatit. De exemplu, o lustra cu abajururi din sticla mata si suport metalic negru ar putea fi o alegere buna.

Pentru living, o lustra cu doua becuri de tip suspendat poate fi o alegere potrivita. Aceste modele sunt de obicei mai decorative si pot fi disponibile in diferite culori si finisaje. O lustra cu abajururi din sticla alba si brate metalice aurii poate adauga o nota de eleganta si sofisticare.

Pentru dormitor, o lustra cu doua becuri de tip plafoniera poate fi o alegere buna. Aceste modele sunt de obicei mai simple si se pot integra usor in orice decor. De exemplu, o lustra cu un abajur din sticla opalina si suport metalic cromat ar putea fi o alegere potrivita pentru dormitorul modern.

Pentru hol, o lustra cu doua becuri de tip suspendat poate fi o alegere buna. Aceste modele sunt de obicei simple si elegante, cu becuri orientate spre zona de intrare. De exemplu, o lustra cu abajururi din sticla transparenta si suport metalic cromat ar putea fi o alegere buna pentru un hol modern.

Filtre
Lustra spoturi sticla cu doua becuri e14
In stoc
    Aceasta Lustra orientabila, face parte dintr-o serie de lustre tip spot potrivite pentru iluminatul unui dormitor, living sau o bucatarie.    Structura este realizata din metal cu abajururi din sticla si este  vopsita pe culoarea nickel satinat. Abajururile realizate din sticla sunt in relief, iar lumina furnizata este deosebita.
Prin ce se remarca lustra pentru dormitor:
⭐ design modern⭐ doua dulii pentru becuri E14⭐ cele doua abajururi sunt orientabile⭐ montaj simplu si rapid⭐ modul in care proiecteaza lumina calda in intreaga incapere⭐ sistem de prindere si sustinere sigurIn cazul acestui model de lustra, becurile led nu sunt incluse!
218,96 lei