Plafoniere LED de Interior. Vezi produsele noastre

Plafoniere de Interior

Plafoniere LED interior moderne si eficiene pentru dormitor, baie, living si bucatarie   

Bucurați-vă de o lumină extraordinară și de un design rafinat în spațiul dumneavoastră interior cu colecția noastră exclusivă de plafoniere LED interior. Selectate pentru a vă aduce doar ce este mai bun, aceste plafoniere LED de interior sunt o sinteză perfectă între estetică și funcționalitate.

Plafoniere Living, moderne si de calitate superioara 

Cu finisaje impecabile și o atenție meticuloasă acordată detaliiilor, plafonierele LED living impresionează prin eleganță și calitate superioară. Disponibile într-o paletă variată de culori, inclusiv plafoniera aurie, neagră, albă și nuanțe delicate de roz, precum și combinații inedite de culori, cum ar fi roz și gri sau aurie și neagră, aceste plafoniere adaugă un plus de rafinament și stil oricărui interior.

Plafoniere Dormitor cu Design aparte 

Indiferent de preferințele dvs. de design, veți găsi forme care vă vor încânta ochii: de la plafoniere pentru dormitor patrate și rotunde, la cele circulare și neregulate. Cu opțiuni de iluminare reglabile, inclusiv lumina caldă și lumina neutra, veți putea crea atmosfera perfectă în orice încăpere, pentru orice moment al zilei.

Pentru un strop de rafinament, datorita formelor pe care le au aceste plafoniere pentru dormitor, se combina ideal cu sina magnetica slim incastrata.

Plafoniere Led Baie de Calitate cu IP54 si IP65 

Calitatea este cuvântul nostru de ordine, iar plafonierele pentru baie nu fac excepție. Cu un indice CRI90, ele redau culorile în mod natural și vibrant, contribuind la crearea unei atmosfere primitoare și plăcute în orice spațiu. Acestea au integrate protectia IP54 si IP65, pentru a putea rezista la aburii si umeditatea unei bai.

Palfoniere LED bucatarie 

Realizate din materiale durabile precum aluminiul și sticla de cea mai înaltă calitate, plafonierele pentru bucatarie sunt sinonimul durabilității și performanței pe termen lung. De la modele cu o putere de 8W până la cele de 60W, avem opțiuni potrivite pentru orice necesitate de iluminare.

Transformați-vă livingul sau dormitorul într-un sanctuar al stilului și confortului cu plafoniere living si plafoniere dormitor. Descoperiți colecția noastră astăzi și aduceți o notă de eleganță și luminozitate în fiecare colț al casei dumneavoastră.

Filtre
Plafoniera LED Maro Periat 50W D600mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Descoperă rafinamentul și eficiența în iluminat cu Plafoniera LED Maro Periat.
Cu un diametru generos de 600mm, această bijuterie luminoasă aduce un strop de eleganță modernă în livingul sau dormitorul tău. Finisajul maro periat strălucește delicat, aducând o notă de lux și căldură în orice încăpere.
Echipată cu LED-uri de înaltă performanță de la reputatul producător BRIDGELUX SUA, plafoniera LED maro livrează o lumină vibrantă și uniformă, creând o atmosferă plăcută și reconfortantă. Cu o putere impresionantă de 50W, oferă o luminozitate echivalentă cu 320W, asigurându-ți că fiecare colț al spațiului tău este bine luminat și primitor.
Cu o garanție solidă de 3 ani, poți să te bucuri de frumusețea și funcționalitatea acestei plafoniere LED moderne fără nicio grijă. Transformă-ți livingul sau dormitorul într-un sanctuar luminos și elegant cu Plafoniera LED Maro Periat. Adaugă acum o notă de lux și confort în locuința ta!
1.429,00 lei
Plafoniera LED Antracit Periat 50W D600mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Descoperă rafinamentul și eficiența în iluminat cu Plafoniera LED Antracit Periat.
Cu un diametru generos de 600mm, această bijuterie luminoasă aduce un strop de eleganță modernă în livingul sau dormitorul tău. Finisajul antracit periat strălucește delicat, aducând o notă de lux și căldură în orice încăpere.
Echipată cu LED-uri de înaltă performanță de la reputatul producător BRIDGELUX SUA, plafoniera LED livrează o lumină vibrantă și uniformă, creând o atmosferă plăcută și reconfortantă. Cu o putere impresionantă de 50W, oferă o luminozitate echivalentă cu 320W, asigurându-ți că fiecare colț al spațiului tău este bine luminat și primitor.
Cu o garanție solidă de 3 ani, poți să te bucuri de frumusețea și funcționalitatea acestei plafoniere LED fără nicio grijă. Transformă-ți livingul sau dormitorul într-un sanctuar luminos și elegant cu Plafoniera LED Antracit Periat. Adaugă acum o notă de lux și confort în locuința ta!
1.429,00 lei
Plafoniera LED Negru cu Gold 30W Lumina Calda
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Plafoniera Moderna pentru bucatarie 30W Lumina Calda
    Avand o constructie din aluminiu si o combinatie aparte de culori negru cu gold, acest tip de plafoniera moderna se va potrivi de minune in bucataria ta. 
Atent finisata si bine realizata, plafoniera pentru bucatarie se remarca prin:
✅ Design modern✅ Combinatie reusata de culori Negru si Gold✅ Lumina calda bine distribuita✅ Dotata cu led-uri Bridgelux cu un consum de 30W, echivalenta a 150 watti clasici✅ Driver cu 0.9 factorul de putere✅ Usor de montat
809,00 lei
Plafoniera LED Aurie Periata 50W Rotunda D600mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Descoperă rafinamentul și eficiența în iluminat cu Plafoniera LED Aurie Periată.
Cu un diametru generos de 600mm, această bijuterie luminoasă aduce un strop de eleganță modernă în livingul sau dormitorul tău. Finisajul auriu periat strălucește delicat, aducând o notă de lux și căldură în orice încăpere.
Echipată cu LED-uri de înaltă performanță de la reputatul producător BRIDGELUX SUA, plafoniera livrează o lumină vibrantă și uniformă, creând o atmosferă plăcută și reconfortantă. Cu o putere impresionantă de 50W, oferă o luminozitate echivalentă cu 320W, asigurându-ți că fiecare colț al spațiului tău este bine luminat și primitor.
Cu o garanție solidă de 3 ani, poți să te bucuri de frumusețea și funcționalitatea acestei plafoniere fără nicio grijă. Transformă-ți livingul sau dormitorul într-un sanctuar luminos și elegant cu Plafoniera LED Aurie Periată. Adaugă acum o notă de lux și confort în locuința ta!
1.429,00 lei
Spot Extensibil Cinema Aplicat pe tavan 1XE27.. .
In stoc
Spot LED Cinema montaj aplicat pe tavan
  In cazul in care varianta de spot led cinema pe sina nu este pe gustul dvs, puteti opta pe acest model de spot led pentru tavan. Avand o forma deosebita, acest spot led aplicat se va incadra perfect in interiorul spatiului tau.
Spot LED Orientabil si extensibil
   Daca doriti sa aduceti lumina mai aproape,tot ce trebuie sa faceti este sa trageti de corp si acesta se va exinde pana la aproximativ 80-90 cm.
Spot LED Cinema cu dulie E27
    Daca doriti sa inlocuiti becul led, va trebui sa stiti ca acest lucru se realizeaza extrem de simplu. Fiind echipat cu o dulie clasica E27,puteti inlocui rapid becul LEDPentru acest model se recomanda un bec led de tip PAR30 (este cu dulie E27 si forma de "farfurie")Becul nu este inclus!     
415,31 lei