Plafoniere aurii. Vezi toate modelele

Plafoniere Aurii

Plafoniere Aurii - Transformă-ți Spațiul într-o Oază de Eleganță!

Înălțați eleganța și rafinamentul oricărui spațiu cu plafonierele aurii. Fiecare piesă reprezintă o simfonie a finisajelor superioare și a materialelor de cea mai înaltă calitate, atent selecționate din gama celor mai prestigioase companii europene de iluminat.

 

Plafoniere aurii - Finisaje cu gust

Finisajele plafonierelor aurii, disponibile în combinații cu negru, alb sau maro, transformă orice încăpere într-un sanctuar al eleganței și rafinamentului. Fabricate din aluminiu, sticlă, metal sau cristale de cea mai bună calitate, aceste plafoniere impresionează prin designul lor inovator și rezistența lor de durată, confirmată de garanțiile extinse între 3 și 5 ani.

 

Plafoniere Aurii- Atentie la calitate si detalii

Fiecare detaliu este meticulos proiectat pentru a oferi o experiență de iluminare de excepție. LED-urile de înaltă performanță, furnizate de branduri de renume precum Bridgelux și Osram, asigură o lumină clară și uniformă, în timp ce indicele ridicat de redare a culorilor CRI90 reface culorile cu o fidelitate aproape naturală.

 

Stil Versatil - Plafoniere Aurii

Cu forme variate, de la plafoniere patrate și plafoniere rotunde la cele neregulate. Plafonierele aurii se pot integra armonios în orice stil de design interior. Opțiunile de iluminare includ atât lumina caldă, perfectă pentru crearea unei atmosfere relaxante în dormitor sau living, cât și lumina neutră, ideală pentru a accentua detaliile în baie sau hol.

 

Combinații Luminoase: Plafoniere Aurii și Sine Magnetice

Pentru a completa designul dvs. de iluminat, puteți combina plafonierele aurii cu spoturile incastrate in tavan sau cu sina magnetică încastrată, oferindu-vă libertatea de a crea aranjamente luminoase personalizate în funcție de preferințele și necesitățile dvs.

 

Descoperiți acum colecția noastră exclusivă de plafoniere aurii și transformați-vă spațiul într-o oază de stil și eleganță, doar la Led Home.

Filtre
-15%
Plafoniera LED Aurie Periata 50W Rotunda D600mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Descoperă rafinamentul și eficiența în iluminat cu Plafoniera LED Aurie Periată.
Cu un diametru generos de 600mm, această bijuterie luminoasă aduce un strop de eleganță modernă în livingul sau dormitorul tău. Finisajul auriu periat strălucește delicat, aducând o notă de lux și căldură în orice încăpere.
Echipată cu LED-uri de înaltă performanță de la reputatul producător BRIDGELUX SUA, plafoniera livrează o lumină vibrantă și uniformă, creând o atmosferă plăcută și reconfortantă. Cu o putere impresionantă de 50W, oferă o luminozitate echivalentă cu 320W, asigurându-ți că fiecare colț al spațiului tău este bine luminat și primitor.
Cu o garanție solidă de 3 ani, poți să te bucuri de frumusețea și funcționalitatea acestei plafoniere fără nicio grijă. Transformă-ți livingul sau dormitorul într-un sanctuar luminos și elegant cu Plafoniera LED Aurie Periată. Adaugă acum o notă de lux și confort în locuința ta!
1.214,65 lei
Pret anterior 1.429,00 lei
Plafoniera LED Negru cu Gold 30W Lumina Calda
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Plafoniera Moderna pentru bucatarie 30W Lumina Calda
    Avand o constructie din aluminiu si o combinatie aparte de culori negru cu gold, acest tip de plafoniera moderna se va potrivi de minune in bucataria ta. 
Atent finisata si bine realizata, plafoniera pentru bucatarie se remarca prin:
✅ Design modern✅ Combinatie reusata de culori Negru si Gold✅ Lumina calda bine distribuita✅ Dotata cu led-uri Bridgelux cu un consum de 30W, echivalenta a 150 watti clasici✅ Driver cu 0.9 factorul de putere✅ Usor de montat
809,00 lei