Pendule Sina Magnetica Incastrata sau Aplicata pe Tavan, Moderne

Pendule Sina Magnetica

Descoperă Eleganța și Eficiența cu Pendulele Sina Magnetică pentru Iluminat Interior

Îmbrățișează o experiență luminată de excepție cu colecția noastră de Pendule pentru Sina Magnetică, proiectate pentru a aduce o lumină perfectă și o estetică rafinată în fiecare colț al casei tale. Cu garanție între 3 și 5 ani, aceste pendule LED reprezintă echilibrul perfect între durabilitate și performanță.

Pendule pentru sina magnetica incastrata sau aplicata?

Fie că alegi să integrezi o sina magnetică încastrată în tavan sau să optezi pentru o variantă aplicată pe suprafața acestuia, pendulele noastre se adaptează perfect la orice ambient. Cu LED-uri de înaltă calitate precum Osram, Brigelux și Cree, fiecare pendul emite o lumină placură și uniformă, garantând un confort vizual de neegalat în orice încăpere.

Pendule sina magnetica in bucatarie

Pentru bucătăria ta, unde se nasc cele mai delicioase rețete și momentele de relaxare, pendulele pentru sina magnetică devin elemntul care îmbină funcționalitatea cu eleganța. Creează o atmosferă plăcută și luminoasă deasupra mesei, transformând fiecare masă într-un festin vizual și culinar.

Pendule sina magnetica in bucatarie

În living, unde familia se reunește pentru a împărtăși povești și momente speciale, aceste pendule pe sina devin punctul central al iluminatului. Cu design-ul lor rafinat și finisajele atent realizate, pendulele completează perfect decorul, aducând un plus de confort și stil fiecărui colț al camerei.


Experimentează versatilitatea și eleganța pendulelor noastre pentru sina magnetică, care se integrează armonios în orice spațiu, fie că este vorba de o locuință modernă sau clasică. Transformă-ți casa într-un sanctuar luminos și invită fiecare detaliu să strălucească.


Optează pentru calitate și rafinament cu pendulele noastre pentru sina magnetică - alegerea perfectă pentru iluminatul interior cu stil și substanță.

Pendul Sina Magnetica, Negru, 9W, 3000K, Dark Light, LED CREE
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Pendul șină magnetica, echipat cu un led cob de 9W pe lumina calda, fabricat de către producătorul consacrat CREE.La nivel de compatibilitate acest pendul pe șină este compatibil atât cu șină magnetică incastrata cât și cu cea aplicata.În ceea ce privește structura corpului, acesta este realizat din aluminiu și vopsit în camp electrostatic pe negru mat.Tensiunea de alimentare a acestui model de pendul led este de 48V.
377,79 lei