×
Click pentru mai multe produse.
Nu a fost gasit nici un produs.

Profil LED Aplicat

Profile LED Aplicate pe tavan, perete, mobila pe alb negru sau gri
89,99 lei
    Profil led slim si lat pentru mobila cu inaltime redusa de doar 9mm, fabricat in Europa. Model de profil banda led ideal pentru mobila din bucatarie sau living.        Acest model de profil led pentru mobila de 2...
91,99 lei
    Profil led slim pentru mobila cu inaltime redusa de doar 8mm, fabricat in Europa. Model de profil banda led ideal pentru mobila din bucatarie sau living.        Acest model de profil led pentru mobila de 2 metri...
Se afiseaza 1-32 din 74 produs(e)

 Profil LED Aplicat


   Un profil led aplicat reprezinta o alegere excelenta atunci cand se ţine cont de designul final dar si de durata de viaţa a benzilor led.

   Rolul unui profil din aluminiu pentru banda LED este de a asigura o racire corespunzatoare a ledurilor.Pe langa acest lucru,acest profil led va proteja banda impotriva corpurilor straine.

Forme si dimensiuni Profil Banda LED Aplicat

   In general pe site-ul ledhome.ro veţi regasit 3 tipuri de profile led aplicate: de trecere, drepte slim si de colţ.

   Profil LED de trecere - pot fi montate pe suprafeţe precum: gresie, parchet, sau alte materiale ce acopera pardoseala. Acestea creeaza un iluminat linear perfect si nu vor fi afectate daca se va trece cu greutaţi peste acestea.

   Profil Banda LED Slim - Este un profil drept, de mica sau de mare adancime, ce poate fi aplicat pe urmatoarele: mobila, pereţi, scafe, rigips etc.

   Profil LED de Colt - sunt printre cele mai apreciate profile led. Acestea pot fi montate sub mobila din bucatarie, living sau dormitor.De altfel poate "inchide" orice colţ.

   Profil LED Flexibil - este un profil din aluminiu cu o flexibilitate aparte,acest profil led flexibil poate fi modelat dupa preferintele tale.Pot fi create diferite forme.

Dimensiuni Profil Banda LED

     In general dimensiunile unui profil led pot varia. Lungimile acestor profile pentru banda led sunt de unu sau doi metri.

    Pentru a identifica dimensiunea dorita a unui profil din aluminiu, va rugam sa studiezi fisa tehnica a acestora.

   Cand alegi un profil LED tine cont si de dimensiunile interioare ale acestuia. Unele benzi cu leduri pot fi mai late si nu vor incapea in aceste profile led.

Vezi mai multShow less

Meniu

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te

Creaza-ti un cont sa poti salva aprecierile.

Conecteaza-te