Benzi LED 10 metri

Iluminare Versatilă și Eficientă: Descoperă Banda LED de 10 Metri

Iluminare Flexibilă, Extinsă pe 10 Metri

Cu banda noastră LED de 10 metri, ai la îndemână o soluție versatilă și eficientă pentru iluminatul interior. Concepută pentru a satisface o varietate de nevoi de iluminat, această bandă LED oferă o lungime generoasă de 10 metri, permițându-ți să acoperi cu ușurință o gamă largă de spații și aplicații.


Adaptabilitate și Confort

Indiferent dacă dorești să iluminezi scafele, mobilierul, treptele, tavanul sau peretele, banda LED de 10 metri este soluția ideală. Datorită lungimii sale extinse și capacității de a fi tăiată în segmente de 5 cm, poți personaliza cu ușurință iluminatul în funcție de necesitățile și preferințele tale.


Performanță Superioară

Banda LED de 10 metri este echipată cu tehnologie COB, oferind o lumină uniformă și puternică, ideală pentru crearea unei atmosfere luminoase și confortabile în orice încăpere. Disponibilă în lumina caldă și neutră, cu un indice ridicat de redare a culorilor (CRI90), aceasta asigură o iluminare autentică și vibrantă în fiecare colț al casei tale.


Compatibilitate cu Toate Profilele LED

Indiferent de aplicația pe care o ai în minte, banda LED de 10 metri este compatibilă cu toate profilele LED disponibile, inclusiv cele încastrate în tavan, aplicate pe mobila, profile LED pentru scafe, scări si trepte sau pardoseală. Această versatilitate îți oferă libertatea de a crea un sistem de iluminat perfect adaptat nevoilor tale.


Vizitează-ne în Showroom-ul Nostru din Iași

Vino să descoperi banda LED de 10 metri și alte produse de iluminat în showroom-ul nostru din Iași, situat pe bulevardul Socola nr. 57A. Echipa noastră de experți în iluminat este aici pentru a te ajuta să găsești soluția ideală pentru proiectul tău de iluminat.

Filtre
-10%
Banda LED COB rola 10 metri IP66 8W CRI90
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
   Banda led cob cu lumina calda face parte dintr-o serie profesionala de benzi led. Noua banda LED COB 8W reprezinta solutia ideala pentru crearea unei linii perfecte de lumina, uniformitatea luminii este sustinuta de cele 320 de leduri/m ce au un consum de 8W.   Banda LED COB de 8W cu CRI90 este alegerea potrivita pentru: iluminatul arhitectural decorativ, iluminatul general, iluminatul indirect: scafe, tavane false,  tavan rigips, mobila din bucatarie sau dormitor si iluminatul comercial sau de prezentare: rafturi si vitrine.  Printre cele mai importante caracteristici sunt:✅ 3 ani garantie✅ Compatibila cu toate tipurile de profile led inclusiv cele slim✅ Grad de protectie la umezeala IP66✅ Lumina omogena si bine distribuita✅ Eficienta luminoasa ridicata✅ Dimabila✅ Poate fi sectionata DIN 6.25 in 6.25cm✅ Latime 8mm✅ Lungime rola banda led 10 metri✅ Banda adeziva marca 3M
535,50 lei
Pret anterior 595,00 lei
Banda LED COB rola 10 metri IP20 8W CRI90
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
   Banda led cob cu lumina calda face parte dintr-o serie profesionala de benzi led. Noua banda LED COB 8W reprezinta solutia ideala pentru crearea unei linii perfecte de lumina, uniformitatea luminii este sustinuta de cele 320 de leduri/m ce au un consum de 8W.   Banda LED COB de 8W cu CRI90 este alegerea potrivita pentru: iluminatul arhitectural decorativ, iluminatul general, iluminatul indirect: scafe, tavane false,  tavan rigips, mobila din bucatarie sau dormitor si iluminatul comercial sau de prezentare: rafturi si vitrine.  Printre cele mai importante caracteristici sunt:✅ 3 ani garantie✅ Compatibila cu toate tipurile de profile led inclusiv cele slim✅ Grad de protectie la umezeala IP20✅ Lumina omogena si bine distribuita✅ Eficienta luminoasa ridicata✅ Dimabila✅ Poate fi sectionata DIN 6.25 in 6.25cm✅ Latime 8mm✅ Lungime rola banda led 10 metri✅ Banda adeziva marca 3M
498,00 lei