Pendule LED Moderne pentru Bucatarie Living Dormitor si Baie

Pendule

De ce iubim iluminatul cu pendule in: Bucatarie, Living si Dormitor ?

   Lumina furnizata de un pendul modern poate adauga un plus de eleganta si confort camerei tale.     In afara de spatiile iluminate cu spoturi aplicate sau incastrate, lustre sau alte corpuri de iluminat, lampile tip pendul creeaza un aspect modern si de impact.

  Aceste pendule moderne sunt disponibile in fel si fel de culori, dimensiuni si forme. Indiferent de stilul dvs. decorativ, puteti gasi cu usurinta un pendul pentru bucatarie, un living sau un dormitor, care sa e potriveasca de minune.

     Exact cum prezentam mai sus, cand vine vorba de alegerea unui pendul, aveti o multitudine de optiuni. Iluminatul cu ajutorul unui pendul este potrivit pentru mai multe zone. Cei drept, cei mai multi dintre clientii nostrii cumpara pendule de bucatarie, deoarece acestea pot fi un punct de plecare pentru iluminatul unui spatiu bine amenajat.

Unde se potrivesc cel mai bine aceste pendule moderne?

    In principiu totul tine de creativitatea dvs. Un pendul se poate integra de minune intr-o bucatarie sau living. Suntem convinsi ca in functie de camera ce urmeaza a fi iluminata, puteti gasi o “lustra pendul” care sa se potriveasca.

Pendul Bucatarie

   pendule bucatarie moderne

   Realizand o aproximare, peste 65% dintre clientii nostri aleg sa monteze aceste pendule in bucatarie.

    De regula, acestea se monteaza deasupra mesei sau a blatului de lucru, daca acesta se afla pe mijlocul bucatariei. Pendulele cu forma unica si design modern, arata grozav atunci cand sunt grupate si suspendate deasupra mesei.

  • Sfat: Atunci cand echipati un pendul cu becuri, alegeti luminile calde si ambientale.

Pendul Living

    Iluminatul modern cu pendula a evoluat de-a lungul anilpendule living pendule moderne iasior, astfel a devenit mai rafinat. Unele pendule cu sticla, sau diferite forme cu nuante de culoare se intalnesc din ce in ce mai des in living. Daca alegeti sa iluminati un living cu pendule, va trebui sa aveti in vedere dimensiunea pendulului fi puterea becurilor.

   Daca sunteti in cautarea unui pendul pentru bucatarie si aveti nevoie de un sfat bun,echipa ledhome este pregatita sa va sprijine.

Ai nevoie de un sfat bun? Echipa ledhome este pregatita sa te sprijine.Te rugam sa ne contactezi prin telefon 0737/ 360000 sau prin mail office@ledhome.ro

Filtre