Lustre Moderne Living | Dormitor | Bucatarie | Baie | Hol

Lustre Moderne

    Adaugati o nota de subtilitate oricarei incaperi cu noile modele de lustre moderne. Excelente pentru living, dormitor, hol si bucatarie, aceste lustre suspendate vor contribui considerabil la designul intregii camere.

    In aceasta categorie veti gasi modele de lustre moderne pretabile pentru orice incapere, dar cu cateva mici exceptii, in sensul ca nu pot fi montate in zone cu umiditate ridicata.

    Seria noastra de lustre se remarca prin finisaje atent realizate, dotate cu dulie clasica sau cu led integrat, ce asigura o lumina uniforma si bine distribuita.

Lustre Living 
   
   O lustra in living va crea un impact de tip wow atat pentru dvs. cat si pentru oaspeti. Disponibile in tot felul de forme si dimensiuni, aceste lustre pentru living sunt cu adevarat bijuterii ale oricarei case. Lustra din living trebuie sa se potriveasca cu decorul intregii incaperi. Numarul de becuri si puterea acesteia vor fi stabilite raportandu-ne la dimensiunea camerei si a numarului total de surse de lumina prezente. Lustra LED in living, sau o lustra clasica cu dulie? Totul tine de asteptarile fiecaruia, o lustra led va avea un alt design fata de una dotata cu dulii.

Lustre Bucatarie 

    Bucataria este sufletul oricarei case, aici este locul in care petrecem cea mai mare parte din timp. Alegerea corecta a unei lustre pentru bucatarie este esentiala. O lustra moderna pentru bucatarie joaca doua roluri: de eficienta si de design. Combinand aceste doua roluri, vom obtine cel mai bun rezultat: o lustra moderna si eficienta pentru bucatarie. Daca sunteti in cautarea unui alt corp de iluminat pentru bucatarie, o varianta foarte buna este reprezentata de catre Pendule pentru bucatarie.

Lustre dormitor

    Sunt corpuri de iluminat suspendate de dimensiuni medii, ce pot fi montate intr-un dormitor astfel incat lumina furnizata sa fie suficienta si sa nu deranjeze. Aceste lustre pentru dormitor sunt disponibile in mai multe tipuri de finisaje: metal, aluminiu, cupru cu negru, gold, alb, sticla si cristale. Alegerea unei lustre pentru dormitor ar trebui sa fie simpla, este necesar sa va raportati la dimensiunea incaperii si la necesarul de iluminat. In cazul in care lustrele cu dulie nu intra in preferintele dvs. va puteti orienta catre Lustre LED.

Lustre Hol

   De regula, o lustra pentru hol este un corp de iluminat de dimensiuni ceva mai mici. Important in cazul acestor modele de lustre pentru hol este sa ofere o lumina bine distribuita. Daca spatiul nu va permite, o lustra led pentru hol poate fi inlocuita cu o plafoniera led moderna.

Filtre