Spoturi Incastrate Exterior cu IP54 IP65 Antracit, Negru, Alb

Spoturi incastrate de exterior

Spoturi Incastrate de exterior

Avand o constructive foarte asemanatoare cu gama de spoturi led incastrate in tavan pentru interior, aceste modele de spoturi led intrunesc o serie de caracteristici care permit ca acestea sa fie montate la exterior, fara a fi afectate de apa.

Prin ce se deosebeste un spot incastrat de exterior?

La nivel de constructie si design acestea se aseamana foarte mult cu orice spot incastrat in tavan. Diferenta este data de gradul de rezistenta la umiditate si de ce nu la socuri.

Pentru a functiona in conditii de siguranta un spot led incastrat de exterior trebuie sa aiba in mod obligatoriu un grad de protective de minim IP54. Acum, in functie de zona unde urmeaza sa fie incastrat, acest spot led poate avea si IP65 sau chiar IP67 (cum sunt spoturile pentru pardoseala sau piscina).

Un spot led cu ip65 a fost special dezvoltat pentru ca apa sa nu patrunda in interiorul acestuia. Atat garniturile cat si constructia propriu zisa vor proteja circuitele electrice din interiorul acestuia.

De asemenea este foarte important ca garniturile spotului sa fie de o buna calitate, astfel incat sa nu-si piarda din proprietati, iar apa sa patrunda in interior.

Aceste spoturi de exterior trebuie atent achizitionate, deoarece vor fi montate in exterior, iar riscurile sunt destul de mari.

Cele mai populare spoturi de exterior:

Spoturi LED IP65 - sunt spoturi led foarte populare deoarece acest grad de protectie permite montarea unui spot led atat in exterior cat si in interior, spre exemplu intr-o baie.

Spoturi led cu protectie la foc - nu sunt atat de populare, dar merita luate in calcul deoarece aceste modele de spoturi led incastrate au o carcasa ignifuga ceea ce ofera un plus de siguranta.

Spoturi led de exterior dimabile - in cazul acestora cu ajutorul unui variator de perete putem regla intensitatea luminoasa dupa bunul plac.

Spoturi led antracit, negru si alb - sunt cele mai populare culori ale modelelor de spoturi incastrate in tavan.

 

Filtre
Spot LED Pardoseala 3 directii 9W 4000K Negru IP65
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED Incastrat in pardoseala cu lumina in 3 directii.
Acest model de spot led incastrat face parte dintr-o serie de spoturi led profesionale destinate pentru a fi incastrate in: podea, pavele, ciment si pardoseala. Avand un desgin modern si completata de o constructiei bine realizata si ermetizata, spotul poate fi incastrat in zone cu trafic ridicat.Spotul incastrat in pardoseala are un consum de 9W este disponibil pe lumina neutra, iar lumina este furnizata in 3 directii.In cazul acestui tip de spot led pentru pardoseala, driverul este integrat in corpul acestuia, iar alimentarea se va face direct la 220V.
237,99 lei
Spot LED Pardoseala 2 directii 9W 4000K Negru IP65
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED Incastrat in pardoseala cu lumina in 2 directii.
Acest model de spot led incastrat face parte dintr-o serie de spoturi led profesionale destinate pentru a fi incastrate in: podea, pavele, ciment si pardoseala. Avand un desgin modern si completata de o constructiei bine realizata si ermetizata, spotul poate fi incastrat in zone cu trafic ridicat.Spotul incastrat in pardoseala are un consum de 9W este disponibil pe lumina neutra, iar lumina este furnizata in doua directii.In cazul acestui tip de spot led pentru pardoseala, driverul este integrat in corpul acestuia, iar alimentarea se va face direct la 220V.
237,99 lei
Spot LED Pardoseala o directie 9W 4000K Negru IP65
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED Incastrat in pardoseala cu lumina intr-o directie
Acest model de spot led incastrat face parte dintr-o serie de spoturi led profesionale destinate pentru a fi incastrate in: podea, pavele, ciment si pardoseala. Avand un desgin modern si completata de o constructiei bine realizata si ermetizata, spotul poate fi incastrat in zone cu trafic ridicat.Spotul incastrat in pardoseala are un consum de 9W este disponibil pe lumina neutra, iar lumina este furnizata intr-o singura directie.In cazul acestui tip de spot led pentru pardoseala, driverul este integrat in corpul acestuia, iar alimentarea se va face direct la 220V.
237,99 lei