Plafoniere LED CCT 3000K-4000K-6500K

Plafoniere LED CCT cu lumina calda, neutra si rece intr-una singura!Bine ai venit în universul fascinant al plafonierelor LED CCT, unde lumina devine artă și funcționalitatea întâlnește eleganța modernă!


Plafoniere LED Dormitor si Living cu stil!

În acest colț al magazinului nostru online, te invităm să descoperi o gamă vastă de plafoniere LED moderne , fiecare îmbinând tehnologia avansată cu designul rafinat, pentru a aduce lumină și stil în fiecare încăpere a casei tale.

Cauti o plafoniera LED pentru Baie sau pentru hol?

Indiferent de atmosfera pe care vrei să o creezi, plafonierele noastre LED CCT sunt pregătite să răspundă fiecărei nevoi și preferințe.

Plafoniere LED cu lumina calda, neutra si rece

Cu posibilitatea de a schimba temperatura culorii luminii de la 3000K la 6500K, aceste plafoniere devin adevărate opere de artă în adaptabilitate.

Plafoniere LED Living - un loc plin de magie!

Imaginează-ți să îți transformi livingul într-un sanctuar de relaxare cu lumină caldă, să îți luminezi bucătăria cu o lumină neutră perfectă pentru activități creative, sau să creezi o atmosferă energizantă în baie cu lumină rece - toate acestea cu o simplă apăsare de buton!

Plafoniere LED Dimabile pentru un dormitor relaxant

Și pentru a accentua ancora modernă și practică, multe dintre plafonierele noastre LED CCT vin echipate și cu funcții de dimare, astfel încât să poți regla intensitatea luminii după preferințele tale sau nevoile momentului.

Plafoniere LED Negre, aurii sau albe

Gama noastră diversificată de plafoniere LED CCT vine într-o varietate de finisaje elegante, de la auriu, la negru sau alb, garantând că vei găsi cu ușurință piesa perfectă pentru fiecare cameră din casa ta - fie că este vorba de dormitor, living, bucătărie, hol sau baie.

5 ani garantie la plafoniere LED pentru hol, living si dormitor!

Realizate cu atenție la detalii și din materiale de înaltă calitate, cum ar fi aluminiul, aceste plafoniere nu numai că adaugă un strop de eleganță spațiului tău, dar sunt și durabile și rezistente în timp.

Indiferent de camera: Bucatarie, living sau dormitor, avem puteri de la 12W la 80W

Cu puteri variate începând de la 12W și ajungând până la 80W, plafonierele noastre LED CCT sunt adaptabile oricărui spațiu și necesitate.

Plaoniere LED Magazin sau Spatii Comerciale

Fie că este vorba de un apartament rezidențial sau de un spațiu comercial, aceste plafoniere sunt alegerea ideală pentru a aduce luminozitate și stil în fiecare colț.

Plafoniere LED Iasi - la un pas de tine!

Și nu uita, suntem localizați în Iași, așteptându-te cu brațele deschise să ne vizitezi și să descoperi personal întreaga noastră colecție de lustre LEDbenzi LED COB și lampadare LED.

Experimentează lumina și frumusețea într-un mod complet nou, cu plafonierele noastre LED CCT!