Spoturi LED Aplicate pe tavan Aurii, Negre, Albe Profita de promotii!

Spoturi Aplicate pe Tavan

Spoturi LED Aplicate pe Tavan pentru un Design Modern și Eleganță

Descoperiți acum spoturile LED aplicate pe tavan disponibile într-o varietate de forme și culori, ideale pentru cei care doresc să transforme sufrageria, bucătăria, livingul sau baia în spații moderne și elegante.

O gamă largă de spoturi aplicatr pentru fiecare incăpere

În categoria noastră de spoturi LED aplicate veți găsi o gamă diversificată potrivită pentru fiecare cameră și situație.

Alegerea Corectă a Spotului LED Aplicat


Atunci când vine vorba de alegerea formei spotului LED, este esențial să țineți cont de gusturile personale și de designul camerei. De exemplu, livingul dvs. are un design modern sau clasic?

Spot LED Patrat sau Rotund?


Alegerea dintre un spot LED rotund sau unul patrat depinde de estetica dorită. Indiferent de alegerea dvs., ambele tipuri de spoturi oferă aceeași funcționalitate.

Grad de Protecție al Spotului LED AplicatPentru montarea corectă a spotului LED, trebuie să luați în considerare mediul în care va fi amplasat. De exemplu, dacă doriți să montați un spot LED în baie, vă recomandăm un grad de protecție IP44.

Cele mai populare grade de protecție includ:

Spot LED Aplicat IP20: Ideal pentru camerele uscate, fără umiditate și praf, nu este potrivit pentru băi, garaje sau exteriorul locuinței.

Spot LED Aplicat IP44: Rezistent la umiditate și praf, potrivit pentru medii cu umiditate moderată, dar nu pentru contact direct cu apă.

Spot LED Aplicat IP65: Necesar pentru montarea spotului LED în baie, chiar deasupra dușului, oferind cea mai bună protecție împotriva umidității și prafului.

Temperatura de Culoare a Spotului LED


Culoarea luminii emise de spotul LED este un factor cheie pentru crearea unei atmosfere plăcute în interior. Alegeți cu înțelepciune din următoarele temperaturi de culoare disponibile pe site-ul ledhome.ro:

Alb Cald (2700K și 3000K): Creează o atmosferă relaxantă, potrivit pentru dormitor sau spații de odihnă.

Alb Neutru (4000K și 4500K): O lumină albă neutra excelentă pentru orice încăpere, inclusiv bucătărie, living și spații de așteptare.

Alb Rece (6000K, 6400K și 6500K): Ideal pentru iluminarea zonelor unde este necesară o lumină puternică.

Alegerea Perfectă cu Ajutor de la Echipa LEDhome

Dacă aveți nevoie de consultanță specializată, echipa LEDhome este aici pentru a vă ghida în alegerea spotului LED de tavan potrivit. Cu noi, transformați-vă interiorul într-un spațiu luminos și elegant, adaptat nevoilor dvs. și preferințelor de design.

Daca ai cautat spoturi aplicate Iasi, te asteptam sa ne vizitezi pe bld. Socola nr. 57A

Filtre
-14%
Spot Aplicat Tavan Alb cu Negru 1xGU10
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot Aplicat cu dulie GU10 Alb cu Negru
   Acest model de spot aplicat pe tavan face parte dintr-o serie de corpuri de iluminat ce se remarca prin:√ design modern√ destinat pentru montajul aplicat pe tavan√ echipat cu dulie gu10√ disponibil in doua culori√ carcasa bine finisataBecul GU10 nu este inclus!
128,99 lei
149,99 lei
Spot LED Aplicat pe tavan Alb CRI90 6W 3000K
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED aplicat pe tavan 6W Alb
   Acesta serie de spoturi led fac parte dintr-o gama profesionala de spoturi led dimabile aplicat pe tavan. Sunt destinate monajului in spatiile comerciale sau in alte zone unde se impune un nivel de calitate ridicat.
Prin ce se remarca acest spot led aplicat pe tavan? 
✅ Carcasa din aluminiu atent finisata disponibila in doua culori✅ Design modern cu forma dreptunghiulara✅ LED 8W cu Lumina Calda✅ Indice de redare a culori CRI90✅ Producatorul LED-ului CITZEN Japonia✅ Consum de doar 6W echivalenta unui bec clasic de ~38W✅ Destinat spatiilor comerciale si rezidentiale✅ Unghi de redare 38Grade✅ Usor de montatInainte de a comanda acest spot led dimabil, alege culoarea preferata!
249,00 lei
-5%
Spot LED Dimabil Slim aplicat pe tavan Negru 7W h4cm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED dimabil aplicat pe tavanAceste model de spot led dimabil este cel mai slim din gama noastra de spoturi aplicate pe tavan. Prin ce se remarca acest spot led dimabil aplicat pe tavan? ✅ Dimensiuni reduse cu inaltimea de doar 4cm✅ Carcasa din aluminiu atent finisata✅ Spot led dimabil triac✅ Lumina Calda✅ Consum de doar 7W echivalenta unui bec clasic de 38W✅ Garantie de 3 ani✅ Disponibil pe alb si negru✅ Destinat spatiilor comerciale si rezidentiale✅ Unghi de redare generos 40Grade✅ Usor de montat
313,50 lei
330,00 lei
Spot LED Tavan 12W Negru Cilindric cu 2 reflectoare bonus
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED Aplicat pe tavan 12W cu LED CREE
   Avand o forma cilindrica si o constructie bine finisata, acest spot led destinat montajului aplicat pe tavan si este pretabil atat segmentului comercial, cat si celui rezidential.   La nivel de echipare, acest tip de spot led este dotat cu un LED de 12W lumina calda, fabricat de catre unul dintre cei mai bine cotati producatori din lume: CREE     Indiferent de culoarea pe care o preferati alb sau negru, fiecare spot led vine impreuna cu doua dispersoare bonus.  
299,00 lei
Spot LED Aplicat pe Tavan Negru 12W LED CREE cu 2 reflectoare bonus
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED 12W Aplicat pe tavan
   Acest tip de spot aplicat pe tavan face parte dintr-o gama de corpuri de iluminat,destintate atat spatiilor comerciale cat si casnice. Se adreseaza celor ce pun accent pe un iluminat calitativ si de durata.
Prin ce se remarca acest spot LED aplicat pe tavan?
√ Dotat cu LED COB CREE (unul dintre cei mai buni producatori de pe piata);√ Carcasa bine finisata, realizata integral din aluminiu;√ Design modern;√ Bonus doua reflectoare interschimbabile;√ Dark Light;√ Usor de montat;√ Corp de iluminat fiabil.Timpul de livrare este estimativ, va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.
309,00 lei
-10%
Spot LED Dimabil Negru aplicat pe tavan 7W 3000K cu 3 rame
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED Dimabil 7W 3000K Aplicat pe tavan    Modele de spoturi led dimabile ce fac parte dintr-o serie profesionala de spoturi aplicate pe tavan. La nivel de structura se remarca printr-o constructie bine finisata, realizata integrala din aluminiu (atat corpul cat si reflectorul) ✅ Dimabil Triac✅ Putere 7W cu 500lumeni✅ Lumina calda 3000K✅ Unghi de redare a luminii 35 Grade✅ Forma Patrata✅ Carcasa bine finisata din aluminiu✅ Puteti alege una dintre cele 3 reflectoareInainte de a lansa comanda, va rugam sa legeti culoare spotului si a reflectorului.
269,98 lei
299,98 lei