Aplice exterior albe pentru fatade rezistente la umiditate

Aplice Exterior Albe

Illuminare Clară și Elegantă în Spațiul Exterior: Aplice Exterior Albe

Descoperă aplicele de exterior albe, perfecte pentru iluminarea și decorarea zonei exterioare a casei tale.

Cu designul lor rafinat și finisajul în alb curat, aceste aplice aduc o notă de eleganță și stil în grădina ta, pe terasă sau pe alee.

Beneficiind de gradul ridicat de protecție IP65 sau IP54, aceste aplice LED de exterior garantează o iluminare eficientă și fiabilă în orice condiții meteo. 

Sunt ideale pentru a evidenția frumusețea și funcționalitatea spațiului exterior al casei tale.


Aplice LED Albe de exterior cu Eficiență Energetică și Durabilitate

Cu tehnologia LED integrată și gradul lor de protecție IP65 sau IP54, aceste aplice de exterior albe oferă o iluminare puternică și uniformă. 

Contribuie în același timp la economisirea energiei și a costurilor pe termen lung.

Bucură-te de un iluminat eficient și durabil, fără compromisuri în ceea ce privește stilul și eleganța.


Aplice exterior Albe integral cu Design Versatil și Adaptabil

Alege dintr-o varietate de modele și forme pentru a potrivi aplicele de exterior albe cu aspectul și designul general al casei tale.

Indiferent dacă optezi pentru un stil modern sau clasic, aceste aplice îți oferă posibilitatea de a crea un ambient exterior deosebit de plăcut și atrăgător.


Aplice LED Ip65 cu Instalare Simplă și Utilizare Fără Probleme

Aplicele de exterior albe sunt proiectate pentru o instalare ușoară și pentru a oferi o funcționare fără probleme pe termen lung.


Cu materiale de înaltă calitate și construcție solidă, aceste aplice necesită întreținere minimă și vor îmbunătăți considerabil aspectul și utilitatea spațiului exterior al casei tale.


Descoperă și Alte Opțiuni de Iluminat Exterior

Completează-ți proiectul de iluminat exterior cu alte soluții eficiente și versatile.


Explorează și categoriile noastre de spoturi LED de exterior pentru accentuarea elementelor de design, bandă LED exterior pentru iluminat ambiental, proiectoare LED de exterior pentru iluminat funcțional sau stâlpi LED de grădină pentru o iluminare spectaculoasă a aleilor și spațiilor verzi.

Filtre
Aplica de exterior IP54 cu o dulie GU10 5.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Serie de aplice perete exterior cu lumina intr-o directie
     Aceste modele de aplice pentru exterior se remarca printr-o constructie bine ermetizata si finisaje de cea mai buna calitate. La nivel de echipare, aplicele de exterior sunt dotate cu o dulie GU10, ce vor furniza lumina intr-o singura directie. Sunt destinate montajului pe un perete exterior.    Aplicele de exterior sunt disponibile in 5 culori ale corpului: antracit, maro, negru, alb si gri.
    Cele mai importante caracteristici ale acestor modele de aplice pentru exterior 1xGU10 sunt:
✅ Grad ridicat de protectie la umiditate IP54✅ Design modern pretabil pentru casele cu "personalitate"✅ Alimentarea se va face direct la 220V✅ Carcasa bine finisata si realizata✅ Lumina va fi furnizata intr-o singura directie✅ Aplica de exterior disponibila in 5 variante de culoare✅ Rol de iluminat arhitectural✅ Garantie de 3 aniInainte de a comanda aceasta aplica de perete pentru exterior, te rugam sa selectezi culoarea preferata!
183,99 lei
-10%
Aplice de exterior IP54 cu 2XGU10
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Serie de aplice de exterior cu lumina in doua directii
     Aceste modele de aplice pentru exterior se remarca printr-o constructie bine ermetizata si finisaje de cea mai buna calitate. La nivel de echipare, aplicele sunt dotate cu doua dulii GU10, ce vor furniza lumina in doua directii. Sunt destinate montajului pe un perete exterior.    Aplicele de exterior sunt disponibile in 5 culori ale corpului: antracit, maro, negru, alb si gri.
    Cele mai importante caracteristici ale acestor modele de aplice pentru exterior sunt:
✅ Grad ridicat de protectie la umiditate IP54✅ Alimentarea se va face direct la 220V✅ Carcasa bine finisata si realizata✅ Lumina va fi furnizata in doua directii✅ Aplica de exterior disponibila in 2 variante de culoare✅ Rol de iluminat arhitectural✅ Garantie de 3 aniInainte de a comanda aceasta aplica de perete, te rugam sa selectezi culoarea preferata!
201,83 lei
Pret anterior 224,25 lei