Plafoniere Living cu LED. Vezi produsele

Plafoniere Living

Plafoniere pentru living la cele mai inalte standarde

Cu lumină caldă sau neutra, plafonierele pentru living reprezintă punctul culminant al eleganței și funcționalității în designul interior. În magazinul nostru online, descoperiți o gamă variată de plafoniere living, selecționate cu grijă pentru a satisface cele mai exigente gusturi și standarde de calitate.

 

Plafoniera aurie, neagra, alba si alte combiantii de culori

Fabricate din materiale premium precum aluminiu, sticlă sau cristal de cea mai înaltă calitate, plafonierele de living emană rafinament și lux. Disponibile într-o varietate de finisaje, inclusiv plafoniera aurie, plafoniera neagra, alba sau în combinații inovatoare de culori precum roz și gri sau gold și negru, acestea adaugă un plus de eleganță oricărui decor.

 

Plafoniere patrate, rotunde si neregulate.

Cu forme variate, de la cele clasice precum plafoniere LED pătrate și rotunde, până la forme neregulate ce atrag atenția și impresionează, plafonierele noastre transformă spațiul într-o operă de artă luminată. Cu puteri cuprinse între 8W și 60W, acestea vă oferă posibilitatea de a ajusta intensitatea luminii în funcție de preferințele personale și de necesitățile spațiului dumneavoastră.
Daca vrei sa ai o opera de arta in living, poti combina plafonierele dimabile cu Banda Led 24V.

 

Plafoniere LED living cu o redare a culorilor acurata

Beneficiind de tehnologia avansată LED, plafonierele pentru living asigură nu doar economie de energie, ci și o calitate superioară a luminii. Cu un indice de redare a culorilor CRI90, lumina este redată într-un mod aproape natural, aducând în prim-plan fiecare nuanță și detalii subtile.

 

Plafoniere living, ce ofera armonie vizuala

Fie că doriți să creați o atmosferă relaxantă în living sau să vă bucurați de lumina perfectă pentru activități diverse, plafonierele noastre sunt alegerea ideală. Fiind optimizate pentru a se integra armonios în orice spațiu, acestea sunt concepute să ofere un echilibru perfect între funcționalitate și estetică.

 

În plus, gama noastră de plafoniere pentru dormitor adaugă o notă de romantism și eleganță în sanctuarul dumneavoastră personal. Accesati categoriile plafoniere dormitor si plafoniere baie și transformați fiecare spațiu într-o oază de lumină și frumusețe.

Filtre
Plafoniera LED Maro Periat 50W D600mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Descoperă rafinamentul și eficiența în iluminat cu Plafoniera LED Maro Periat.
Cu un diametru generos de 600mm, această bijuterie luminoasă aduce un strop de eleganță modernă în livingul sau dormitorul tău. Finisajul maro periat strălucește delicat, aducând o notă de lux și căldură în orice încăpere.
Echipată cu LED-uri de înaltă performanță de la reputatul producător BRIDGELUX SUA, plafoniera LED maro livrează o lumină vibrantă și uniformă, creând o atmosferă plăcută și reconfortantă. Cu o putere impresionantă de 50W, oferă o luminozitate echivalentă cu 320W, asigurându-ți că fiecare colț al spațiului tău este bine luminat și primitor.
Cu o garanție solidă de 3 ani, poți să te bucuri de frumusețea și funcționalitatea acestei plafoniere LED moderne fără nicio grijă. Transformă-ți livingul sau dormitorul într-un sanctuar luminos și elegant cu Plafoniera LED Maro Periat. Adaugă acum o notă de lux și confort în locuința ta!
1.429,00 lei
Plafoniera LED Antracit Periat 50W D600mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Descoperă rafinamentul și eficiența în iluminat cu Plafoniera LED Antracit Periat.
Cu un diametru generos de 600mm, această bijuterie luminoasă aduce un strop de eleganță modernă în livingul sau dormitorul tău. Finisajul antracit periat strălucește delicat, aducând o notă de lux și căldură în orice încăpere.
Echipată cu LED-uri de înaltă performanță de la reputatul producător BRIDGELUX SUA, plafoniera LED livrează o lumină vibrantă și uniformă, creând o atmosferă plăcută și reconfortantă. Cu o putere impresionantă de 50W, oferă o luminozitate echivalentă cu 320W, asigurându-ți că fiecare colț al spațiului tău este bine luminat și primitor.
Cu o garanție solidă de 3 ani, poți să te bucuri de frumusețea și funcționalitatea acestei plafoniere LED fără nicio grijă. Transformă-ți livingul sau dormitorul într-un sanctuar luminos și elegant cu Plafoniera LED Antracit Periat. Adaugă acum o notă de lux și confort în locuința ta!
1.429,00 lei
Plafoniera LED Negru cu Gold 30W Lumina Calda
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Plafoniera Moderna pentru bucatarie 30W Lumina Calda
    Avand o constructie din aluminiu si o combinatie aparte de culori negru cu gold, acest tip de plafoniera moderna se va potrivi de minune in bucataria ta. 
Atent finisata si bine realizata, plafoniera pentru bucatarie se remarca prin:
✅ Design modern✅ Combinatie reusata de culori Negru si Gold✅ Lumina calda bine distribuita✅ Dotata cu led-uri Bridgelux cu un consum de 30W, echivalenta a 150 watti clasici✅ Driver cu 0.9 factorul de putere✅ Usor de montat
809,00 lei
Plafoniera LED Aurie Periata 50W Rotunda D600mm
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Descoperă rafinamentul și eficiența în iluminat cu Plafoniera LED Aurie Periată.
Cu un diametru generos de 600mm, această bijuterie luminoasă aduce un strop de eleganță modernă în livingul sau dormitorul tău. Finisajul auriu periat strălucește delicat, aducând o notă de lux și căldură în orice încăpere.
Echipată cu LED-uri de înaltă performanță de la reputatul producător BRIDGELUX SUA, plafoniera livrează o lumină vibrantă și uniformă, creând o atmosferă plăcută și reconfortantă. Cu o putere impresionantă de 50W, oferă o luminozitate echivalentă cu 320W, asigurându-ți că fiecare colț al spațiului tău este bine luminat și primitor.
Cu o garanție solidă de 3 ani, poți să te bucuri de frumusețea și funcționalitatea acestei plafoniere fără nicio grijă. Transformă-ți livingul sau dormitorul într-un sanctuar luminos și elegant cu Plafoniera LED Aurie Periată. Adaugă acum o notă de lux și confort în locuința ta!
1.429,00 lei
Spot Extensibil Cinema Aplicat pe tavan 1XE27.. .
In stoc
Spot LED Cinema montaj aplicat pe tavan
  In cazul in care varianta de spot led cinema pe sina nu este pe gustul dvs, puteti opta pe acest model de spot led pentru tavan. Avand o forma deosebita, acest spot led aplicat se va incadra perfect in interiorul spatiului tau.
Spot LED Orientabil si extensibil
   Daca doriti sa aduceti lumina mai aproape,tot ce trebuie sa faceti este sa trageti de corp si acesta se va exinde pana la aproximativ 80-90 cm.
Spot LED Cinema cu dulie E27
    Daca doriti sa inlocuiti becul led, va trebui sa stiti ca acest lucru se realizeaza extrem de simplu. Fiind echipat cu o dulie clasica E27,puteti inlocui rapid becul LEDPentru acest model se recomanda un bec led de tip PAR30 (este cu dulie E27 si forma de "farfurie")Becul nu este inclus!     
415,31 lei