Corpuri de iluminat Baie Spoturi LED Plafoniere Aplice IP54 IP65 IP67

Corpuri Iluminat Baie

Corpuri de iluminat pentru baie

    Un corp de iluminat pentru baie ales corect va face intotdeauna diferenta. Fie ca discutam despre un spot led incastrat sau aplicat, o plafoniera sau un corp de iluminat atasat de oglinda din baie, aceste corpuri de iluminat trebuie sa furnizeze suficienta lumina si sa functioneze in conditii de maxima siguranta.

     Dupa ce ati achizitionat corpurile de iluminat pentru living, dormitor, bucatarie si ati ajuns la baie, va nevoie sa fiti atenti la cateva detalii importante precum: gradul de protectie impotriva umiditatii, gradul de orbire si temperatura de culoare.

     Acum sa le luam pe rand...

Grad de protectie impotriva umiditatii: Corp de iluminat cu IP44 sau IP65

   Sa luam spre exemplu un spot led incastrat pentru tavanul din baie. Din prisma diferentelor bruste de temperatura se va forma condens. Montarea unui spot led incastrat sau aplicat intr-o baie fara sa aiba gradul de protectie minim IP44 reprezinta un risc. In linii mari acest grad de protectie ip44 ne asigura ca acest spot nu va fi afectat de umiditate. In cazul in care doriti sa montati un spot led pentru cabina de dus, va trebui sa va orientati catre un spot cu ip65. Pentru a ilumina in siguranta o baie, aceasta conditie este obligatorie.

   Acelasi lucru este valabil si pentru o plafoniera moderna montata in baie.

Gradul de oribire a unui corp de iluminat din baie

   In fisele tehnice o sa vedeti acest grad de orbire notat ca UGR.Lumina unui astfel de corp de iluminat cu UGR <19 nu va orbi. Practic putem privi spre tavan fara ca lumina se deranjeze.

Temperatura de culoare a unui corp de iluminat din baie

   Baia este un loc in care desfasori tot felul de activitati. Din punctul nostru de vedere, lumina ambientala a unui corp de iluminat trebuie sa aiba 3000K.Asta deoarece lumina va fi calda, placuta si relaxanta.

   In schimb pentru activitatile care-ti solicita vederea si trebuie sa fii atent la detalii precum: Machiajul, barbieritul, aranjarea parului etc noi recomandam o lumina neutra 4000K.

   In concluzie poti monta un corp de iluminat pe oglinda din baie care sa aiba 4000K, iar pe tavan poti alege o plafoniera sau cateva spoturi incastrate care sa fie 3000K

 

-10%
Spot LED 40W de Exterior IP65 CRI90 LED BRIDGELUX
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
    Plafoniera de exterior cu grad de protectie ip65 de mare putere, pretabila pentru o zona cu inaltime mare.    O serie de avantaje fac ca aceasta plafoniera led sa fie cea mai buna alegere. Printre cele mai importate sunt: ✅ Carcasa bine finisata si ermetizata✅ Plafoniera de exterior cu grad ridicat de rezistenta IP65✅ Dotata cu un led de 40W fabricat de catre producatorul consacrat Bridgelux✅ Plafoniera led cu lumina puternica echivalenta unui bec clasic de ~250W✅ Pretabila pentru spatiile inalte✅ Unghi de redare acoperitor 40 Grade✅ Indice de redare a culorii CRI90
743,13 lei
Pret anterior 825,70 lei
-8%
Spot LED 15W de Exterior IP65 CRI90 LED BRIDGELUX
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
  Spot de exterior aplicat pe tavan cu grad de protectie ip65.      Acest model de spot aplicat pe tavan se remarca printr-o constructie intregrala din aluminiu, bine finisata si rezistenta la umiditate. Este pretabil pentru montajul la exterior aplicat pe tavan .    O serie de avantaje fac ca acest spot led sa fie cea mai buna alegere, iar printre cele mai importate sunt: ✅ Carcasa bine finisata si ermetizata✅ Plafoniera de exterior cu grad ridicat de rezistenta IP65✅ Dotata cu un led de 15W fabricat de catre producatorul consacrat Bridgelux✅ Plafoniera led cu lumina puternica echivalenta unui bec clasic de ~80W✅ Pretabila pentru spatiile inalte✅ Unghi de redare acoperitor 40 Grade✅ Indice de redare a culorii CRI90
475,04 lei
Pret anterior 516,35 lei
Spot LED Baie sau Exterior 25W IP54 Lumina Calda
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
    Sunteti in cautarea unui spot led pentru baie 25W cu o buna rezistenta in timp si care sa nu fie afectat de condens?   Realizat integral din aluminiu vopsit in camp electrostatic, acest model de spot led este dotat cu gradul de protectie IP54 (poate fi montat atat la exterior, cat si la interior)    La nivel de echipare, spotul led pentru baie este dotat cu un led tip COB fabricat de catre CITZEN, inventatorul acestei tehnologii .    Avand un consum de doar 25W, spotul led aplicat este echivalent unui bec clasic cu puterea aproximativa de 150W.      Factorul de putere (randamentul) al sursei de alimentare incluse este 0.9    
473,00 lei
Spot LED Baie 10W IP54 cu LED Citzen
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
    Sunteti in cautarea unui spot led pentru baie cu o buna rezistenta in timp si care sa nu fie afectat de condens?   Realizat integral din aluminiu vopsit in camp electrostatic, acest model de spot led este dotat cu gradul de protectie IP54 (poate fi montat atat la exterior, cat si la interior)    La nivel de echipare, spotul led pentru baie este dotat cu un led tip COB fabricat de catre CITZEN, inventatorul acestei tehnologii .    Avand un consum de doar 10W, spotul led aplicat este echivalent unui bec clasic cu puterea aproximativa de 60W.      Factorul de putere (randamentul) al sursei de alimentare incluse este 0.9    
295,00 lei
Corp de iluminat Oglina Baie 12W 4000K ANTIQUE.. .
In stoc
Corp de iluminat pentru baie 12W
  Bine finisat si avand o culoare aparte,acest corp de iluminat se va potrivi in orice baie. Montat deasupra oglinzii, acesta va asigura o lumina suficienta, astfel incat atunci cand te aranjezi,toate micile detalii sa poata fi observate.  Temperatura de culoare a acestui corp de iluminat este de 4000K, iar culorile nu-ti vor schimba nuantele:machiajului, parului etc.
Corp de iluminat pentru baie orientabil!
  In functie de preferintele tale,dupa ce ai montat lampa led deasupra unei oglinzi poti ajusta in sus sau jos corpul acesteia.
Prin ce se remarca acest corp de iluminat in baie?
√ nu este afectat de condens,√ constructie solida si bine finisata,√ design modern,√ usor de montat si de sters,√ sursa de iluminat inclusa.
435,54 lei