Conector alimentare sina trifazica Negru cu 3 faze si un nul
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
accesorii sina spoturi led tavan

Conector alimentare sina trifazica Negru cu 3 faze si un nul

Descoperiți Conectorul de Alimentare pentru Sina Trifazică Negru: Flexibilitate și Eficiență În Iluminat

Conector pentru sina trifazică oferă soluții inteligente pentru iluminatul LED. Cu 3 faze și un nul, puteți controla individual sau în serii spoturile LED pe sina, adaptând lumina la fiecare necesitate.

Ajută din punct de vedere energetic și este ușor de instalat. Acest conector reprezintă alegerea perfectă pentru iluminatul personalizat și economic.

Se monteaza in partea stanga a șinei trifazice.
64,99 lei 54,61 lei (fara TVA)
Rating:
(0)
check Stoc furnizor, disponibil pe comanda

distribuitor corpuri de iluminat iasi

Descriere

Descoperiți Flexibilitatea și Eficiența în Iluminat cu Conectorul de Alimentare negru pentru Sina Trifazică

Transformați-vă spațiul într-un univers de lumină personalizabilă și eficientă cu ajutorul conectorului nostru de alimentare pentru sina trifazică 220V! Indiferent dacă vă doriți să subliniați anumite zone, să creați atmosferă sau să evidențiați produsele, acest conector este soluția ideală pentru nevoile dumneavoastră de iluminat.

Flexibilitate Extinsă cu cele 3 faze alimentate la 220V

Cu cele trei faze și un nul, conectorul permite o varietate de opțiuni de conectare și control al iluminatului.

Utilizând o singură fază, puteți aprinde toate spoturile LED, economisind energie în zonele cu iluminat mai scăzut. Pentru mai mult control, un intrerupător dublu vă permite să activați două circuite separate de spoturi, oferindu-vă posibilitatea de a ajusta lumina în funcție de nevoile specifice ale spațiului dumneavoastră.

Iar pentru maximum de putere și control, conectați toate cele trei faze cu un intrerupător triplu, oferindu-vă un iluminat intens și uniform.

Eficiență Energetică și Economică

Prin capacitatea sa de a gestiona eficient fluxul de energie, conectorul nostru de alimentare pentru sina trifazică vă ajută să economisiți costuri și să reduceți consumul de energie fără a compromite calitatea iluminatului.

Alegeți să aprindeți individual sau în serii de spoturi LED, adaptând iluminatul la cerințele precise ale spațiului dumneavoastră, fără riscul de a pierde resurse înutil.

Instalare Simplă, Performanță Durabilă

Conectorul de alimentare negru pentru sina este proiectat pentru o instalare ușoară și rapidă, fără a compromite durabilitatea și fiabilitatea.

Cu materiale de înaltă calitate și construcție robustă, puteți avea încredere că iluminatul dumneavoastră va funcționa optim și va oferi rezultate remarcabile pe termen lung.


Revoluționați modul în care experimentați iluminatul în spațiul dumneavoastră cu conectorul de alimentare pentru sina trifazică.

Descoperiți versatilitatea, eficiența și performanța pe care o oferă și transformați-vă spațiul într-o oază de lumină personalizată și captivantă!

Fisa tehnica
VEL41004A/B/L
Material
Plastic
Tensiunea alimentare
220-240V
Culoarea Corpului
Negru
Tip sina
TRIFAZICA
Dimensiuni
100Xh34mm
S-ar putea sa-ti placa