×
Bun venit!

Spoturi LED pe sina

Spoturi LED pe sina cu 4 linii Modele 2022 peste 100 de modele
Se afiseaza 1-32 din 89 produs(e)

De ce iubim si recomandam gama de spoturi LED pe sina ?

     Lumina focalizata, gama variata de spoturi LED pe sina si diferite nuante de redare a culorii luminii, fac ca aceste spoturi LED sa se potriveasca oricarui decor, iar elementele precum o zona, un logo, o persoana sa fie evidentiate intr-un mod placut.

      Sistemul de sina LED ofera posibilitatea de a muta spotul led acolo unde este nevoie. Aceasta sina led indeplineste  un scop functional de directionare a luminii pe o anumita zona, dar actioneaza şi ca un furnizor de iluminat general. Depinde de situatie.

      Ca in cazul oricarui corp de iluminat LED, veti dori sa alegeti spoturile led pe sina care sa se potriveasca cu estetica spatiului dvs. Va asiguram ca utilizarea acestor proiectoare pe sina cu led in orice locuinta sau spatiu comercial, va asigura o eleganta aparte si o eficienta ridicata din punct de vedere energetic.

      Rotiti proiectoarele LED pe sina la 360 ​​° si deplasati-le de-a lungul pistei pentru a indrepta si concentra lumina pe fotografii, lucrari de arta si alte caracteristici decorative.

Montaj Proiectoare LED pe sina


     Spoturile LED pe sina, ofera posibilitatea unui montaj rapid si o flexibilitate maxima, intrucat acestea pot fi ajustate la nevoile dvs. (reglaj pe inaltime, reglaj pe laterale).

     In functie de lungimea spatiului, sina pentru spoturi LED se gaseste sub doua dimensiuni 1-2metri. In cazul incare proiectul dvs. necesita dimensiuni lungi, veti gasi pe site-ul nostru si accesorii pentru sina led.
Un alt avantaj al spoturilor pe sina led este acela ca in functie de modelul ales, becurile pot fi inlocuite, iar operatiunea nu dureaza mai mult de cateva minute.

Corp Spot LED pe sina 

     Corpurile Spoturilor LED pe sina din aluminiu sunt disponibile in culorile alb, gri si negru.

     Potrivit pentru orice tip de incapere comerciala sau gospodarie, iluminatul pe șina este fara indoiala alegerea cea mai buna pentru un sistem de iluminat contemporan si versatil. Aceste sisteme de iluminat led pe sina ofera, de asemenea, corpuri care pot fi incastrate in tavan pentru un finisaj elegant. 

      Proiectati-va propriul sistem de iluminat prin alegerea unui spot LED ce se va potrivi perfect spatiului dvs! 

      Sistemul de iluminat LED va fi ideal pentru crearea iluminatului ambiental, de accent și de sarcina. Designul corpurilor de iluminat pe sina va adauga o caracteristica moderna pentru orice bucatarie, living, sala de asteptare sau spatiu de lucru.

Vezi mai multShow less

Meniu

Contul meu

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te