Spoturi LED Sina Magnetica sau Trifazica cu 5 ani garantie

Spoturi LED pe sina

De ce iubim şi recomandăm gama de spoturi LED pe şină?


Aceste modele de spoturi pe şina sunt extrem de populare atât în rândul consumatorilor casnici cât şi în spaţiile comerciale. Spoturile pe şina sunt o alternativă eficientă a multor modele de spoturi incastrate sau aplicate pe tavan.

Spre deosebire de un spot încastrat în tavan, un spot pe şina vine cu o serie de avantaje care merită luate în considerare: mobilitate, orientare către o anumită zonă şi un design modern.

Modele spoturi pe şina pentru tavan


Ca orice alt corp de iluminat, spoturile pe şina sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme şi culori. Ele pot fi utilizate atât pentru iluminarea de accent cât şi pentru iluminatul general într-o gamă largă de spaţii, începând de la un living, dormitor sau o bucătărie, până la spaţii comerciale, magazine, restaurante, hoteluri şi birouri.

Spoturile pe şina sunt disponibile în diferite dimensiuni, forme și culori, astfel încât să se potrivească cu designul general al spațiului și să ofere o soluție de iluminat flexibilă și adaptabilă. Acestea pot fi montate pe o șină de tavan sau de perete, și pot fi ajustate pentru a schimba unghiul de iluminare sau pentru a schimba direcția luminii. Unele spoturi pe şina sunt echipate cu tehnologie LED, care oferă un consum redus de energie și o durată de viață mai lungă decât alte tipuri de becuri. În plus, unii producători oferă opțiuni de control al luminii, cum ar fi senzori de mișcare sau telecomenzi, pentru a oferi un nivel mai mare de personalizare și confort utilizatorilor.


Ca în cazul oricărui corp de iluminat LED, veţi dori să alegeţi spoturile led pe şina care să se potrivească cu estetica spaţiului dvs. Vă asigurăm că utilizarea acestor spoturi led pe şina în orice locuinţă sau spaţiu comercial, va asigura o elegantă aparte şi o eficienţă ridicată din punct de vedere energetic.

Tipuri şi modele de sine pentru spoturi LED

Există mai multe tipuri și modele de sine pentru spoturi LED, care sunt proiectate pentru a se potrivi cu diferite nevoi de iluminat și stiluri de design. Iată câteva dintre cele mai comune tipuri de sine pentru spoturi LED:

Şina monofazată - aceasta este cea mai comună șină pentru spoturi LED și poate suporta până la 16A la 240V. Acest tip de șină este disponibil în diferite lungimi și poate fi utilizat cu diferite tipuri de accesorii, cum ar fi prize, conectori și suporturi.

Şina trifazată - acest tip de șină este similar cu şina monofazată, dar poate suporta mai multă putere și poate fi utilizată pentru iluminarea mai multor zone. Este disponibilă în diferite lungimi și poate fi utilizată cu o varietate de accesorii.

Şina magnetică - O şină magnetică pentru spoturi LED este un tip de şină pentru iluminat care utilizează un sistem de magneți pentru a fixa spoturile LED pe șină. Acestea sunt denumite și sine magnetice datorită flexibilității lor, permițând utilizatorilor să ajusteze spoturile LED pe șină pentru a obține o iluminare adecvată și personalizată.

Sinele magnetice pentru spoturi LED sunt disponibile în diferite dimensiuni și modele și pot fi utilizate pentru a ilumina o varietate de spații, inclusiv case, magazine și birouri. Acestea sunt ușor de instalat și de utilizat, făcându-le o opțiune populară pentru proiecte DIY sau pentru utilizatorii casnici care doresc să adauge iluminare suplimentară în casa lor.

Şina aplicată pe tavan - acest tip de șină poate fi montat pe suprafața tavanului sau peretelui și este o opțiune bună pentru spațiile în care nu se poate instala o șină îngropată.

Şina încastrată în tavan - acest tip de șină este montat în tavan sau perete și este ascunsă pentru a oferi un aspect mai curat și mai minimalist.

În ceea ce privește modelele de sine pentru spoturi LED, acestea pot fi disponibile într-o varietate de culori și finisaje pentru a se potrivi cu designul general al spațiului. Unele modele pot fi curbate sau unghiulare pentru a oferi un aspect mai dinamic și personalizat, în timp ce altele pot fi rotunde sau drepte pentru a oferi un aspect mai simplu și mai modern. De asemenea, unele modele pot avea diferite opțiuni de montare, cum ar fi montare pe tavan sau perete, sau pot fi montate pe o suprafaţă plată sau curba.


Montaj Spoturi LED pe şină


În general, aceste modele de spoturi pe şina sunt compatibile atât cu şina încastrată în tavan cât şi cu şina aplicată pe tavan.


Indiferent de sistemul pe care l-aţi preferat, un spot pe şina se montează foarte rapid şi nu este nevoie de intervenţia unui electrician autorizat. În schimb pentru montajul unei şine pentru spoturi led recomandăm să apelaţi doar la personal autorizat.


Lungime şina pentru spoturi led


Indiferent dacă preferaţi o şină neagră pentru spoturi sau una albă, acestea vin de regulă la următoarele lungimi: 1 metri, 2 metrii şi 3 metrii.

În funcţie de particularităţile fiecărui proiect, acestea pot fi tăiate la lungimile dorite.


Potrivit pentru orice tip de încăpere comercială sau gospodărie, iluminatul pe șina este fără îndoială alegerea cea mai bună pentru un sistem de iluminat contemporan şi versatil. Aceste sisteme de iluminat led pe şina oferă, de asemenea, corpuri care pot fi încastrate în tavan pentru un finisaj elegant.

Proiectaţi-vă propriul sistem de iluminat prin alegerea unui spot LED ce se va potrivi perfect spaţiului dvs! În cazul în care aveţi nevoie de sprijin, echipa ledhome.ro este pregătită să te ajute.

Dacă ai căutat spoturi pe şina Iaşi, avem o veste pentru tine! Ne poţi găsi la noul nostru showroom pe bld. Socola nr. 57A Iaşi.

Filtre