Sina Spoturi Tavan Magnetica MAXI - 5 Ani garantie

Sina Magnetica MAXI

Sina Magnetică Maxi - Iluminare Modernă și Versatilă

Ce Este Sina Magnetică Maxi?

Sina Magnetică Maxi este cea mai mare și robustă opțiune din gama noastră de sisteme de iluminat pe șină magnetică. Disponibilă în variante aplicate și încastrate in tavan, aceasta oferă o soluție de iluminare flexibilă și eficientă. Ideală pentru diverse spații, inclusiv living, bucătărie, dormitoar și spații comerciale.

Sina magnetica Caracteristici și Dimensiuni

Sina Magnetică Maxi Aplicată

Sina aplicată are o înălțime de 70mm și o lățime de 40mm, fiind disponibilă în lungimi de 1 metru, 2 metri sau 3 metri. Aceasta poate fi montată atât pe tavan cât și suspendată, oferind flexibilitate maximă în designul iluminatului.


Sina Magnetică Maxi Încastrată

Sina încastrată are o lățime de 75mm și o adâncime de 40mm. Este disponibilă în două variante:

  • Cu ramă exterioară vizibilă: Aceasta acoperă rosturile de la tăiere pentru un finisaj curat.
  • Fără ramă vizibilă (Trimless): Pentru un aspect minimalist și elegant.


Flexibilitate și Design Personalizat

Indiferent de tipul de șină pe care îl alegeți, fie aplicată, fie încastrată, categoria Sina Magnetică Maxi include toate accesoriile necesare. Poti crea diverse forme geometrice, cum ar fi L, U, pătrat sau dreptunghi. Aceste posibilități de personalizare vă permit să adaptați sistemul de iluminat exact la nevoile și preferințele dumneavoastră.


Spoturi LED pe sina Compatibile

Toate spoturile LED compatibile cu șina magnetică Maxi se remarcă prin finisaje perfecte, vopsite în câmp electrostatic pe negru mat.

Aceste spoturi sunt disponibile în variante fixe și orientabile, având un indice de redare a culorilor (CRI) de 90 pentru o iluminare de calitate superioară. În plus, fiecare spot LED vine cu o garanție de 5 ani.


Avantajele Utilizării Sinei Magnetice Maxi

  1. Eficiență Energetică: Spoturile LED sunt recunoscute pentru consumul redus de energie, oferind în același timp o lumină puternică și clară.
  2. Versatilitate: Potrivită atât pentru locuințe cât și pentru spații comerciale, Sina Magnetică Maxi se integrează perfect în orice design interior.
  3. Durabilitate: Materialele de calitate și tehnologia avansată asigură o durată de viață lungă și performanțe constante.
  4. Design Modern: Aspectul minimalist și finisajele impecabile adaugă o notă de eleganță și modernitate oricărui spațiu.


Utilizări Recomandate

Sina Magnetică Maxi este ideală pentru:

  • Living: Crearea unui ambient plăcut și sofisticat.
  • Bucatarie: Oferind o lumină clară și direcționată pentru zonele de lucru.
  • Dormitor: Asigurând un iluminat relaxant și personalizabil.
  • Spații Comerciale: Perfectă pentru vitrine, magazine și alte spații comerciale, datorită flexibilității și eficienței sale.


Concluzie

Sina Magnetică Maxi oferă soluții de iluminat moderne, eficiente și personalizabile, adaptabile oricărui tip de spațiu. Indiferent dacă optați pentru variantele sine magnetice aplicate sau încastrate, beneficiile acestei șine includ versatilitate în design, eficiență energetică și un aspect estetic deosebit.

Descoperă toate accesoriile și spoturile LED compatibile în această categorie și transformă-ți spațiul cu un sistem de iluminat contemporan și elegant!

Filtre
Pendul Sina Magnetica MAXI 9W, 3000K, Dark.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Pendul șină magnetica, echipat cu un led cob de 9W pe lumina calda, fabricat de către producătorul consacrat CREE din SUA.La nivel de compatibilitate acest pendul pe șină este compatibil atât cu șină magnetică incastrata cât și cu cea aplicata din gama MAXI.În ceea ce privește structura corpului, acesta este realizat din aluminiu și vopsit în camp electrostatic pe negru mat.Tensiunea de alimentare a acestui model de pendul led este de 48V.
377,79 lei