Lustre Living

Lustre living

O lustra pentru living poate fi alesa in functie de stilul si dimensiunea camerei, precum si de preferintele personale. Exista multe modele disponibile de lustre pentru living, de la o lustra clasica si eleganta la o lustra led moderna. Este important sa alegi o lustra pentru living care sa se potriveasca cu designul geneal al incaperii tale si sa ofere o lumina suficienta pentru a crea un mediu confortabil si placut vizual.

Modele Lustre Living

In general, pe site-ul ledhome.ro in functie de designul preferat veti: lustre moderne living si lustre clasice living. La nivel de echipare aceste lustre pentru living se impart in: lustre led moderne si lustre clasice cu dulie.

Aceste lustre pentru living pot fi clasificate în diverse categorii în funcție de design, stil și materiale folosite. Iată câteva exemple:

  1. Lustre cristal pentru living: lustrele din cristal pentru living sunt de obicei elegante și luxoase, cu multe cristale care reflectă lumina și creează un efect strălucitor. Ele sunt potrivite pentru camerele mai mari, cu tavane înalte, și se potrivesc de obicei cu interioarele elegante și rafinate.

  2. Lustre din metal:pot fi realizate din o varietate de metale, inclusiv bronz, fier forjat, cupru sau aluminiu, și pot fi de la stiluri simple și moderne la stiluri mai elaborate și tradiționale. Ele sunt adesea preferate pentru camerele mai mici sau pentru cele cu un design mai simplu.

  3. Lustre din sticlă pentru living:pot fi realizate din sticlă opacă sau transparentă și pot avea diferite forme și culori. Ele sunt potrivite pentru camerele cu un design modern sau eclectic și pot fi utilizate pentru a adăuga un accent vizual interesant în camera de zi.

  4. Lustre Led Living: sunt de obicei simplu și minimalist, cu forme curate și linii simple. Ele sunt potrivite pentru camerele cu un design modern sau scandinav și pot fi utilizate pentru a crea un aspect aerisit și minimalist.

  5. Lustre living moderne: sunt de obicei foarte elaborate și pot include multe detalii decorative, cum ar fi modele florale, sculpturi sau cristale. Ele sunt potrivite pentru camerele cu un design tradițional sau clasic și pot fi utilizate pentru a adăuga un accent vizual impresionant.

  6. Lustre clasice living: Acestea sunt potrivite pentru camerele cu o configurație mai complexă, cum ar fi cele cu mai multe zone sau zone de lucru. Aceste lustre au mai multe brațe sau lumini, care pot fi direcționate în diferite direcții, pentru a ilumina diferite zone ale camerei. Mai mult decat atat, fata de o lustra led moderna, cele clasice sunt dotate cu dulii E14 si E27, ceea ce inseamna ca veti putea inlocui oricand becul led.

Idei lustre living

Daca ai cautat "lustre living Iasi" si iti doresti sa purtam o discutie despre ceea ce s-ar putea crea, te invitam sa ne vizitezi la showroom-ul nostru, toate datele le poti gasi in pagina de contact.

Filtre