×
Bun venit!

Profil Aluminiu Led

Profile Banda LED Aplicate sau incastrate in tavan sau perete din rigips
Se afiseaza 1-32 din 136 produs(e)

   Profil LED Incastrat, Profil led Aplicat, Profil LED Suspendat, Profil LED Flexibil, Profil LED Trepte

       In functie de locul in care urmeaza sa montam un profil led, va trebui sa stabilim tipul de profil care se preteaza montajului nostru : Profil led incastrat, profil led aplicat, profil led flexibil sau profil led suspendat.

          Un profil din aluminiu pentru banda led este practic un suport. In acest profil din aluminiu se vor monta benzile LED. In cazul in care nu ai achizitionat banda led profisionala, vezi aici gama noastra: Banda LED COB RGBW RGB

        Rolul acestor profile din aluminiu este de a asigura o racire corespunzatoare a ledurilor.  In plus, un profil pentru banda led va asigura un design aparte, in comparatie cu banda led montata direct pe mobila din bucatarie.

       Alegerea unui profil pentru banda led nu ar trebui sa va creeze probleme. Incepand de la locul in care se monteaza: incastrat, aparent sau supendat este necesar sa alegem si forma profofilului                                             

Tipuri de profil banda led, in functie de montaj: Incastrat, Aplicat si Suspendat

      In general, profilele pentru banda led se impart in categoriile enumerate anterior. Practic aceste categorii reprezinte defapt locul in care vor fi montate.

1. Profil led aplicat pe tavan, in scafe sau pe mobila din bucatarie:

    In cazul acestui tip de profil led, acesta nu va putea fi montat incastrat intr-un loc anume. Rolul acestuia este de a fi montat pe o suprafata: mobila, gresie, faianta sau pereti.

   Tot in aceasta categorie intra si profilelele de colt, profile pentru trepte si scari. Aceste profile led de colt sunt special concepute pentru a fi montate la imbinarea a doua elemente.

  

2. Profil LED Incastrat: rigips, tencuiala, perete, tavan sau mobila.

   Un profil led incastrat face referire la faptul ca acesta au o constructie aparte,  ce poate fi incorporat in mobila din bucatarie sau living, in peretii de rigips, in tavan sau in pardoseala.

   Atentie! Nu toate modelele de profile led incastrate se preteaza montajului in diferite materiale.

   Bine construite, aceste profile led incastrate pot fi echipate cu diverse tipuri de benzi led COB, RGB,RGBW etc.

3. Profile led suspendate

    Sunt profil led ce sunt special realizate pentru a fi montate suspendat de tavan. Utilizand aceste tipuri de profile led suspendate putem crea adevarate corpuri de iluminat lineare.

4. Profile LED Flexibile

   Aceste tipuri de profile led flexibile sunt ceva mai noi aparute pe piata. Se remarca printr-o flexibilitate aparte. Cu ajutorul unui profil led flexibil putem crea fie o forma geometrica, fie se va aplica pe o arcada.

 5. Profile led trepte

          Modelele de profile led pentru trepte se impart in doua categorii: profil led trepte incastrat si profil led trepte aplicat. Indiferent de preferinte, ambele variante vor lumina scarile intr-un mod aparte.

 

Vezi mai multShow less

Meniu

Contul meu

Share

Creeaza cont sa folosesti wishlists.

Conecteaza-te