Lista de produse dupa marca 1-light

Spot LED Aplicat pe Tavan Negru 12W LED CREE.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED 12W Aplicat pe tavan
   Acest tip de spot aplicat pe tavan face parte dintr-o gama de corpuri de iluminat,destintate atat spatiilor comerciale cat si casnice. Se adreseaza celor ce pun accent pe un iluminat calitativ si de durata.
Prin ce se remarca acest spot LED aplicat pe tavan?
√ Dotat cu LED COB CREE (unul dintre cei mai buni producatori de pe piata);√ Carcasa bine finisata, realizata integral din aluminiu;√ Design modern;√ Bonus doua reflectoare interschimbabile;√ Dark Light;√ Usor de montat;√ Corp de iluminat fiabil.Timpul de livrare este estimativ, va rugam sa ne contactati pentru mai multe detalii.
279,79 lei
Spot Aplicat Tavan, Negru cu Alama si dulie GU10
Ultimele produse in stoc
Ofera spațiului un nou nivel de rafinament cu inovatorul nostru Spot LED Patrat Negru cu Auriu, aplicat pe tavan.Experimentează magia Dark Light, unde lumina discretă și profund montată în interiorul spotului oferă o atmosferă relaxantă fără a deranja privirea.
Cu un design eficient și o dispersie luminată optimizată de reflectorul patrat auriu, acest spot aplicat pe tavan nu doar luminează, ci și îmbogățește estetica spațiului tău. Dotat cu dulie GU10, aceste spoturi aplicate pe tavan permit schimbarea ușoară a becului pentru a-ți adapta iluminarea în funcție de preferințe. Alege un bec LED cu temperatura de culoare și putere dorite (2700K, 4000K sau 6500K)
Descoperă eleganța și funcționalitatea unite într-un singur spot LED negru cu auriu, creând un ambient perfect în fiecare încăpere.✨💡
133,89 lei
Spot Aplicat pe tavan Negru cu Gold cu doua becuri
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot Aplicat Negru cu gold
  Acest model de spot led aplicat pe tavan este prevazut cu doua dulii GU10,ceea ce va permite sa montati si sa inlocuiti becurile oricand este nevoie.  Avand o constructie bine finisata din aluminiu, spotul led cu doua becuri se va potrivi in orice spatiu precum: bucatarie, dormitor, living, hol etc.
Prin ce se remarca acest tip spot cu 2xGU10?
- produs dezvoltat pentru spatii comerciale, astfel finisajejele sunt bine realizate,- spot "Dark light" becul led fiind montat la interior,atunci cand veti privi tavanul,lumina nu va deranja,- spot cu dimensiuni reduse si design modern.
209,89 lei
Spot Aplicat pe Tavan Alb cu reflector auriu.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Intră în lumea luxului cu Spotul Aplicat pe Tavan Alb și Interior Auriu - o bijuterie de design modern, ideal pentru living, dormitor, hol și bucătărie. Vopsit in camp electrostatic alb pentru durabilitate și eleganță, acest spot aplicat pe tavan se distinge prin finisaje de calitate superioară.
Experimentează magia Dark Light, unde lumina discret montată în interiorul spotului creează o atmosferă relaxantă și evită orice deranj vizual. Cu dulie clasică GU10, acest spot pentru tavan îți oferă flexibilitatea de a alege becul perfect pentru nevoile tale de iluminare.
Adaugă un strop de strălucire și rafinament fiecărui colț al camerei tale cu acest spot aplicat pe tavan - o combinație perfectă de estetică modernă și funcționalitate.
133,89 lei
Spot Aplicat pe Tavan Negru cu auriu si dulie.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot Negru aplicat pe tavan cu dulie GU10
  Acest model de spot aplicat pe tavan, face parte dintr-o serie de  corpuri de iluminat pentru interior. Se preteaza atat in spatii comerciale cat si in spatii casnice: dormitor, living, sufragerie, hol etc.    Bine finisat si realizat integral din aluminiu, spotul pentru montaj aplicat se remarca prin:✅ dimensiuni optime pentru a fi montat in orice incapere,✅ finisaje bine realizate,✅ garantie de 5 ani,✅ echipat cu dulie GU10,ceea ce va permite sa inlocuiti oricand becul,✅ corp de iluminat disponibil cu doua tipuri de reflectoare: negru si goldIn functie de preferinte si inainte de a comanda,va rugam sa selectati tipul de spot led aplicat preferat.
133,89 lei
Spot Aplicat pe Tavan Alb cu Gold Dublu cu.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot Tavan Negru cu doua dulii GU10
  Acest modele de spoturi led aplicate fac parte dintr-o serie de  corpuri de iluminat pentru interior concepute pentru a fi montate atat in spatii comerciale cat si in spatii casnice: dormitor, living, sufragerie, hol etc.   Bine finisat si realizat integral din aluminiu, spotul aplicat echipat cu doua dulii GU10 pentru montaj aplicat se remarca prin:√ dimensiuni optime pentru a fi montat in orice incapere,√ finisaje bine realizate,√ garantie de 5 ani,√ culoarea corpului va ramane aceeasi,√ echipat cu doua dulii GU10,ceea ce va permite sa schimbati bec-ul,√ corp de iluminat disponibil pe alb si negru.In functie de preferinte si inainte de a comanda,va rugam sa selectati tipul de spot aplicat pe tavan preferat.
227,89 lei
Spot Aplicat pe Tavan Alb Cu Gold cu doua.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot patrat Tavan cu doua dulii GU10
  Acest modele de spoturi led aplicate patrate fac parte dintr-o serie de  corpuri de iluminat pentru interior concepute pentru a fi montate atat in spatii comerciale cat si in spatii casnice: dormitor, living, sufragerie, hol etc.   Bine finisat si realizat integral din aluminiu, spotul aplicat echipat cu doua dulii GU10 pentru montaj aplicat pe tavan se remarca prin:√ dimensiuni optime pentru a fi montat in orice incapere,√ finisaje bine realizate,√ garantie de 5 ani,√ reflector gold,√ echipat cu doua dulii GU10 (va ofera posibilitatea de a inlocui becul),√ corp de iluminat disponibil pe alb si negru.In functie de preferinte si inainte de a comanda,va rugam sa selectati tipul de spot aplicat pe tavan preferat.Becurile LED nu sunt incluse!
203,79 lei
Spot Aplicat pe tavan Negru cu Auriu si dulie gu10
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot Tavan 1xGU10 M5TA
  Acest modele de spoturi led aplicate pe tavan fac parte dintr-o serie de  corpuri de iluminat pentru interior concepute pentru a fi montate atat in spatii comerciale cat si in spatii casnice: dormitor, living, sufragerie, hol etc.   Bine finisate si realizate integral din aluminiu, spoturile aplicate sunt echipate cu o dulie GU10 se remarca prin:√ dimensiuni optime pentru a fi montat in orice incapere,√ finisaje bine realizate,√ garantie de 5 ani,√ disponibil in doua culori,√ reflector gold,√ echipat cu doua dulii GU10 (puteti inlocui becul),√ corp de iluminat disponibil pe alb si negru.In functie de preferinte si inainte de a comanda,va rugam sa selectati tipul de spot aplicat pe tavan preferat.Becul nu este inclus!
127,95 lei
Spot LED Dimabil Negru aplicat pe tavan 7W.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED Dimabil 7W 3000K Aplicat pe tavan    Modele de spoturi led dimabile ce fac parte dintr-o serie profesionala de spoturi aplicate pe tavan. La nivel de structura se remarca printr-o constructie bine finisata, realizata integrala din aluminiu (atat corpul cat si reflectorul) ✅ Dimabil Triac✅ Putere 7W cu 500lumeni✅ Lumina calda 3000K✅ Unghi de redare a luminii 35 Grade✅ Forma Patrata✅ Carcasa bine finisata din aluminiu✅ Puteti alege una dintre cele 3 reflectoareInainte de a lansa comanda, va rugam sa legeti culoare spotului si a reflectorului.
249,89 lei
Spot LED Dimabil Slim aplicat pe tavan Negru.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED dimabil aplicat pe tavanAceste model de spot led dimabil este cel mai slim din gama noastra de spoturi aplicate pe tavan. Prin ce se remarca acest spot led dimabil aplicat pe tavan? ✅ Dimensiuni reduse cu inaltimea de doar 4cm✅ Carcasa din aluminiu atent finisata✅ Spot led dimabil triac✅ Lumina Calda✅ Consum de doar 7W echivalenta unui bec clasic de 38W✅ Garantie de 3 ani✅ Disponibil pe alb si negru✅ Destinat spatiilor comerciale si rezidentiale✅ Unghi de redare generos 40Grade✅ Usor de montat
249,89 lei
Spot LED Aplicat pe tavan Alb CRI90 6W 3000K
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED aplicat pe tavan 6W Alb
   Acesta serie de spoturi led fac parte dintr-o gama profesionala de spoturi led dimabile aplicat pe tavan. Sunt destinate monajului in spatiile comerciale sau in alte zone unde se impune un nivel de calitate ridicat.
Prin ce se remarca acest spot led aplicat pe tavan? 
✅ Carcasa din aluminiu atent finisata disponibila in doua culori✅ Design modern cu forma dreptunghiulara✅ LED 8W cu Lumina Calda✅ Indice de redare a culori CRI90✅ Producatorul LED-ului CITZEN Japonia✅ Consum de doar 6W echivalenta unui bec clasic de ~38W✅ Destinat spatiilor comerciale si rezidentiale✅ Unghi de redare 38Grade✅ Usor de montatInainte de a comanda acest spot led dimabil, alege culoarea preferata!
209,89 lei
Spot LED Tavan 12W Negru Cilindric cu 2.. .
Stoc furnizor, disponibil pe comanda
Spot LED Aplicat pe tavan 12W cu LED CREE
   Avand o forma cilindrica si o constructie bine finisata, acest spot led destinat montajului aplicat pe tavan si este pretabil atat segmentului comercial, cat si celui rezidential.   La nivel de echipare, acest tip de spot led este dotat cu un LED de 12W lumina calda, fabricat de catre unul dintre cei mai bine cotati producatori din lume: CREE     Indiferent de culoarea pe care o preferati alb sau negru, fiecare spot led vine impreuna cu doua dispersoare bonus.  
267,79 lei