Sursa LED 200W IP67 24V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sursa LED 200W IP67 24V

       Sursa de alimentare LED cu puterea de 150W si tensiunea de 24V stabilizata (voltaj constant) este echipata cu urmatoarele sisteme de siguranta: protectie la suprasarcina, scurtcircuit si supraincalzire.

       Avand gradul de protectie impotriva umezelei IP67 si factorul de putere >0,92, aceasta sursa de alimentare se preteaza montajului in exteriorul locuintei sau in zonele cu umiditate ridicata, iar cu ajutorul benzilor LED asigura o iluminare constanta si de durata.

249,99 lei 210,08 lei (fara TVA)
Rating:
(0)
check In stoc

distribuitor corpuri de iluminat iasi

Descriere

      Sursa LED rezistenta la apa IP67

      Acum calitatea este posibilă tuturor. Sursa profesionala de alimentare LED cu voltaj constant ( stabilizata ) de 24V , avand factorul de putere >0,92 asigura in mod garantat o eficienta si o fiabilitate maxima pe parcursul utilizarii.

      Avand gradul de protectie IP67 si o carcasa metalica rezistenta si etansa, aceasta sursa LED va fi protejata total impotriva prafului.a jeturilor de apa proiectate in orice directie si a scufundarii temporare in apa. Se recomanda montarea sursei LED atat in interiorul cat si in exteriorul locuintei. Indiferent de conditiile meteorologie, constructia acestei surse LED ii permite sa functioneze fara nicio problema Asadar, daca esti in cautarea unei surse de alimentare  Led profesionale care sa functioneze in conditii de siguranta si sa-ti ofere maximul de randament, acest produs este ceea ce ai nevoie.

      Fabricata dupa normele Uniunii Europene, ea iti ofera de 3 ori SIGURANTA prin sistemele integrate de protectie la: scurt-circuit, supra-incalzire, supra-alimentare!

      Poti utiliza aceasta sursa profesionala de alimentare LED la iluminarea cu: benzi led, spoturi si becuri alimentate la 24V.

     Cu o garantie de 3 ani acest transformator led se dovedeste a fi o alegere corecta! Sursa nu vine insotita cu accesorii (cabluri sau fire, conectori).

Fisa tehnica
VELXLG-150-24
Putere
150W
Tensiunea alimentare
230V AC
Tensiune de iesire
24V DC
Amperaj
6.25A
Dimabil
Nu
Grad de protectie
IP67 - Exterior
Garantie
3 ani
Material carcasa
Metal
Randament (factor de putere)
90%
Protectie suprasarcina
110% - 135% intra in regim de avarie
Dimensiuni
180x63mm