Sursa alimentare 75W MeanWell 12V
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sursa alimentare 75W MeanWell 12V

    Sursa de alimentare LED cu puterea de 75W si tensiunea de 12V stabilizata (voltaj constant ) este echipata cu urmatoarele sisteme de siguranta: protectie la suprasarcina, scurtcircuit si supraincalzire.

     Avand gradul de protectie impotriva umezelei IP20 si un radament de 89%, aceasta sursa de alimentare se preteaza montajului in interiorul locuintei, iar cu ajutorul benzilor LED asigura o iluminare constanta si de durata.

93,00 lei 78,15 lei (fara TVA)
Rating:
(0)
check In stoc
Descriere

      Model SETDC60W12V

     Acum calitatea este posibilă tuturor. Sursa profesionala de alimentare LED cu voltaj constant ( stabilizata ) de 12V , avand factorul de putere >0,94 asigura in mod garantat o eficienta si o fiabilitate maxima pe parcursul utilizarii. 

     Avand gradul de protectie IP20 si o carcasa metalica, aceasta sursa LED va fi protejata impotriva elementelor solide cu diametrul mai mare de >12,5mm. Se recomanda montarea sursei LED in interiorul locuintei, de preferinta in locuri ferite de umezeala.     

    Daca esti in cautarea unei surse de alimentare LED profesionale care sa functioneze in conditii de siguranta si sa-ti ofere maximul de randament, acest produs este ceea ce ai nevoie. Fabricata dupa normele Uniunii Europene, iti ofera de 3 ori SIGURANTA prin sistemele integrate de protectie la: scurtcircuitsupraincalziresupraalimentare

    Poti utiliza aceasta Sursa Profesionala de alimentare LED la iluminarea cu: benzi led, spoturi si becuri alimentate la 12V sau o poti folosi la alimentarea circuitelor camerelor de supraveghere CCTV. (Click- cum alegem o sursa led)

 Cu o garantie de 3 ani acest transformator led se dovedeste a fi o alegere corecta!   

    Sursa nu vine insotita cu accesorii (cabluri sau fire, conectori). Montajul are un nivel de dificultate redus, dar in cazul in care nu detineti abilitati tehnice este recomandat sa apelati la un specialist Daca intampinati dificultati in montajul acestei surse LED, va recomandam sa studiatii urmatorul articol: Click aici

Fisa tehnica
VELLSR7512V
Putere
75W
Tensiunea alimentare
230V AC
Tensiune de iesire
12V DC
Amperaj
6A
Grad de protectie
IP20 - Interior
Garantie
2 Ani
Material carcasa
Metal
Randament (factor de putere)
89%
Dimensiuni
110x78x38