Sursa alimentare 150W MeanWell 12V IP20
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
-10,00 lei

Sursa alimentare 150W MeanWell 12V IP20

    Sursa de alimentare LED cu puterea de 150W si tensiunea de 12V stabilizata (voltaj constant ) este echipata cu urmatoarele sisteme de siguranta: protectie la suprasarcina, scurtcircuit si supraincalzire.

     Avand gradul de protectie impotriva umiditatii IP20, aceasta sursa de alimentare se preteaza montajului in interiorul locuintei, iar cu ajutorul benzilor LED asigura o iluminare constanta si de durata.

139,00 lei Pret anterior 149,00 lei- 10,00 lei 116,81 lei (fara TVA)
Rating:
(0)
check In stoc

distribuitor corpuri de iluminat iasi

Descriere

     Acum calitatea este posibilă tuturor. Sursa profesionala de alimentare LED cu voltaj constant ( stabilizata ) de 12V, asigura in mod garantat o eficienta si o fiabilitate maxima pe parcursul utilizarii. 

     Avand gradul de protectie IP20 si o carcasa metalica, aceasta sursa LED va fi protejata impotriva elementelor solide cu diametrul mai mare de >12,5mm. Se recomanda montarea sursei LED in interiorul locuintei, de preferinta in locuri ferite de umezeala.     

    Daca esti in cautarea unei surse de alimentare LED profesionale care sa functioneze in conditii de siguranta si sa-ti ofere maximul de randament, acest produs este ceea ce ai nevoie. Fabricata dupa normele Uniunii Europene, iti ofera de 3 ori SIGURANTA prin sistemele integrate de protectie la: scurtcircuitsupraincalziresupraalimentare

    Poti utiliza aceasta Sursa Profesionala de alimentare LED la iluminarea cu: benzi led, spoturi si becuri alimentate la 12V sau o poti folosi la alimentarea circuitelor camerelor de supraveghere CCTV. 

    Sursa nu vine insotita cu accesorii (cabluri sau fire, conectori). Montajul are un nivel de dificultate redus, dar in cazul in care nu detineti abilitati tehnice este recomandat sa apelati la un specialist.

Fisa tehnica
VELLRS15012V
Putere
150W
Tensiunea alimentare
230V AC
Tensiune de iesire
12V DC
Amperaj
12.5A
Grad de protectie
IP20 - Interior
Garantie
2 Ani
Material carcasa
Metal
Randament (factor de putere)
87.5%
Protectie suprasarcina
110% - 135% intra in regim de avarie