Sursa de alimentare 200W 12V Randament 90% Metalica
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Sursa de alimentare 200W 12V Randament 90% Metalica

     Sursa de alimentare LED cu puterea de 200W si tensiunea de 12V stabilizata (voltaj constant ) este echipata cu urmatoarele sisteme de siguranta: protectie la suprasarcina, scurtcircuit si supraincalzire.

     Avand gradul de protectie impotriva umezelei IP20 si un randament de 90%, aceasta sursa de alimentare se preteaza montajului in interiorul locuintei, iar cu ajutorul benzilor LED asigura o iluminare constanta si de durata.

179,98 lei 151,24 lei (fara TVA)
check In stoc
Descriere

       Acum calitatea este posibilă tuturor. Sursa profesionala de alimentare LED cu voltaj constant ( stabilizata ) de 12V , avand factorul de putere >0.9 asigura in mod garantat o eficienta si o fiabilitate maxima pe parcursul utilizarii.

      Avand gradul de protectie IP20 si o carcasa metalica, aceasta sursa LED va fi protejata impotriva elementelor solide cu diametrul mai mare de >12,5mm. Se recomanda montarea sursei LED in interiorul locuintei, de preferinta in locuri ferite de umezeala.

      Daca esti in cautarea unei surse de alimentare LED profesionale care sa functioneze in conditii de siguranta si sa-ti ofere maximul de randament, acest produs este ceea ce ai nevoie. Fabricata dupa normele Uniunii Europene, iti ofera de 3 ori SIGURANTA prin sistemele integrate de protectie la: scurtcircuitsupraincalziresupraalimentare!

      Sursa nu vine insotita cu accesorii (cabluri sau fire, conectori). Montajul are un nivel de dificultate redus, dar in cazul in care nu detineti abilitati tehnice este recomandat sa apelati la un specialist. 

Fisa tehnica
VEL9XSETDC150IP20
Putere
200W
Tensiunea alimentare
230V AC
Tensiune de iesire
12V DC
Amperaj
16.66A
Dimabil
Nu
Grad de protectie
IP20 - Interior
Garantie
2 Ani
Material carcasa
Metal
Randament (factor de putere)
90%
Protectie suprasarcina
110% - 135% intra in regim de avarie
Dimensiuni
215x115x30mm
vezi produse
chat Comentarii (0)