Conector electric de alimentare T sina magnetica MIDI
zoom_out_map
chevron_left chevron_right
Nou

Conector electric de alimentare T sina magnetica MIDI

Conector T pentru Conexiune Electrică pe Șină Magnetică MIDI – incastrata si aplicata

Conectorul T pentru conexiune electrică în șină magnetică MIDI este esențial pentru alimentarea cu energie electrică a unei șine montate în formă de T. Compatibil exclusiv cu șina magnetică MIDI, acest conector asigură o potrivire perfectă și funcționalitate optimă.

Caracteristici și Beneficii:

  • Montaj: Incastrat, aplicat sau suspendat.
  • Transfer Eficient de Curent: Asigură alimentarea continuă și fiabilă.
  • Lungimea Cablurilor: 40 cm pentru o instalare ușoară și estetică.
  • Garanție 3 Ani: Calitate și durabilitate superioară.

Transformă-ți proiectul de iluminat cu Conectorul T disponibil acum în magazinul nostru online!

139,99 lei 117,64 lei (fara TVA)
Rating:
(0)
check In stoc

distribuitor corpuri de iluminat iasi

Descriere

Conector T pentru Conexiune Electrică – Alegerea Ideală pentru Sistemele de Iluminat pe Șine Magnetice MIDI in forma de T

Conectorul T pentru conexiune electrică în sina magnetică reprezintă elementul de care ai nevoie pentru a-ți crea proriul sistem de iluminat pe sina magnetica. Creat special pentru a se integra perfect cu șina magnetică MIDI, acest conector este esențial alimentarea cu energie electrica a unei sine magnetice montata in forma de T.


Caracteristici Principale și Beneficii

Compatibilitate Exclusivă cu Șina Magnetică MIDI
Acest conector este proiectat exclusiv pentru șina magnetică MIDI, asigurându-ți o potrivire perfectă și funcționalitate optimă. Indiferent dacă utilizezi șine incastrate în tavan, aplicate sau suspendate, Conectorul T oferă flexibilitatea necesară pentru orice configurare.


Montaj – Incastrat, Aplicat sau Suspendat

Flexibilitatea de montaj îți permite să adaptezi conectorul în funcție de designul dorit, fie că preferi o instalare discretă, incastrată în tavan, una aplicată direct pe suprafață, sau suspendată pentru un efect dramatic și modern.


Transfer Eficient de Curent Electric

Cu rolul său de a trimite curent electric dintr-o șină în alta, Conectorul T asigură o alimentare continuă și fiabilă a sistemului tău de iluminat. Astfel, te poți bucura de o lumină uniformă și constantă în întreaga încăpere.


Lungimea Ideală a Cablurilor – 40cm

Lungimea celor trei cabluri de 40cm oferă suficient spațiu pentru instalare, evitând aglomerarea și asigurând un aspect ordonat și estetic plăcut. Aceasta îți permite să montezi șinele exact unde ai nevoie de ele, fără limitări.


Garanție de 3 Ani – Calitate și Fiabilitate

Cu o garanție extinsă de 3 ani, ai siguranța că investiția ta este protejată. Aceasta reflectă calitatea superioară și durabilitatea conectorului, oferindu-ți liniștea de a ști că sistemul tău de iluminat va funcționa impecabil pentru o perioadă îndelungată.


De Ce să Alegi Conectorul T pentru Conexiune Electrică pe Șina Magnetică MIDI?

Optând pentru acest conector electric sina magentica, faci un pas importan in configurarea unui sistem de iluminat modern  si functional. 


Transformă-ți Proiectul de Iluminat cu Conectorul T – Disponibil Acum în Magazinul Nostru Online!

Nu rata ocazia de a îmbunătăți fiecare detaliu al sistemului tău de iluminat. Comandă acum Conectorul T pentru conexiune electrică pe șina magnetică și bucură-te de o soluție de iluminat elegantă, eficientă și durabilă!

Fisa tehnica
VEL93MA016
Material
Aluminiu
Tip de montaj
Aparent
Incastrat
Grad de protectie
IP20 - Interior
Garantie
3 ani
Certificari
CE
Culoarea Corpului
Negru
Tip sina
MIDI
Tip corp
Flexibil
Lungime
400mm
Latime
400mm
Tensiunea de alimentare
48V
Tip Conector
T