Sonerie cu senzor de miscare

Sonerie cu Senzor de Mișcare: Confort și Securitate Într-un Dispozitiv Simplu și Eficient

Simplitate și Funcționalitate

Soneriile cu senzor de mișcare reprezintă o soluție inteligentă pentru a-ți îmbunătăți securitatea și confortul în locuința ta. Cu un design simplu și o funcționalitate eficientă, aceste dispozitive sunt proiectate pentru a detecta mișcarea și a emite un semnal sonor atunci când cineva se apropie de ușă sau de intrarea în locuință.

Confort la Îndemână

Uită de momentele în care trebuie să cauți soneria sau să strigi pentru a anunța prezența ta! Cu o sonerie cu senzor de mișcare, fiecare vizitator este întâmpinat cu un semnal sonor discret și non-invaziv, fără a fi nevoie să apeși pe butoane sau să folosești voci.

Securitate Îmbunătățită

Beneficiind de tehnologia avansată a senzorului de mișcare, aceste sonerii oferă un nivel suplimentar de securitate pentru casa ta. Prin detectarea mișcării în proximitatea ușii, acestea pot alerta locuitorii cu privire la prezența neașteptată a unei persoane sau a unui vizitator.

Instalare Simplă și Versatilitate

Cu o instalare simplă și rapidă, soneriile cu senzor de mișcare se pot monta cu ușurință pe orice ușă sau perete, fără a fi nevoie de cablaje complicate sau de unelte specializate. Acestea sunt potrivite pentru utilizare în locuințe, birouri, magazine și alte spații interioare sau exterioare unde este necesară o notificare rapidă și eficientă a prezenței.

Alege Confortul și Securitatea Pentru Casa Ta

Cu o sonerie cu senzor de mișcare, poți să-ți transformi locuința într-un spațiu mai confortabil și mai sigur, eliminând nevoia de a căuta sau de a folosi sonerii tradiționale. Descoperă acum gama noastră de sonerii cu senzor de mișcare și adaugă un plus de eficiență și securitate locuinței tale!

Pentru securitatea casei tale vezi si categoriile: Proiectoare LED Exterior, Proiectoare LED cu senzor de miscare, Aplice LED de exterior.

Sonerie si senzor de miscare cu infrarosu
In stoc
Sonerie si senzor de miscare cu infrarosu
  Soneria dotata cu senzor de miscare este destinata in general spatiilor comerciale.Este soneria ideala pentru caile de acces si spatiile comerciale
   Atata soneria cat si senzorul de miscare vor fi alimentate cu baterii clasice.
   Distanta maxima la care poate fi pus senzorul de miscare fata de sonerie este de maxim 100m(in camp liber)   Distanta de detectie a senzorului este de maxim 7metri.Pe timp de noapte,puteti seta soneria cu senzor de miscare ca alarma!Specificatii tehnice sonerie cu senzor de miscare:Alimentare cu baterii 2x1.5AAA,respectiv 3x1.5AAANivel Sunet (sonerie): 25-80 dB / 36 melodii•Distanta de detectie: pana la 7 metriRaza acoperire semnal: max 100 metrii
149,99 lei