Proiector LED Perete Exterior RGB 36W IP65
zoom_out_map
chevron_left chevron_right

Proiector LED Perete Exterior RGB 36W IP65

Transformă-ți spațiul exterior într-o scenă vibrantă de culoare cu Proiectorul de Perete Exterior RGB - Multicolor 36W .

Acest proiector LED RGB pentru iluminatul arhitectural al fatadelor de cladiri, de înaltă performanță păstrează toate caracteristicile premium ale proiectorului cu lumina rece, dar adaugă un spectru dinamic de culori pentru a crea atmosfera perfectă.

Cu o construcție solidă din aluminiu, dispersie uniformă a luminii cu ajutorul loupelor și montaj simplu pe perete, acest proiector de perete exterior este un partener versatil pentru a-ți evidenția clădirea într-un mod cu totul nou. Descoperă magia iluminatului exterior cu Proiectorul RGB pentru fatade- Multicolor.

799,00 lei 671,43 lei (fara TVA)
check In stoc
Descriere

Transformă-ți clădirea într-un spectacol de lumini cu Proiectorul de Perete Exterior RGB de 36W - Iluminare Multicoloră.

Acest proiector LED de exterior este proiectat pentru a aduce magia culorilor în iluminatul fatadelor, oferindu-ți o experiență de design unică și captivantă.


Principalele caracteristici ale acestui proiector iluminat arhitectural includ:


Iluminare Multicoloră RGB: Explorează o paletă infinită de culori pentru a personaliza și evidenția fiecare detaliu al clădirii tale. Creează atmosfera perfectă pentru orice ocazie sau eveniment.


Grad de Protecție IP65: Cu acest grad de protecție, proiectorul este rezistent la intemperii, asigurând o performanță constantă indiferent de condițiile meteorologice.


Design Elegant din Aluminiu: Construcția sa bine finisată din aluminiu nu doar adaugă un aspect sofisticat, ci și asigură durabilitate și rezistență în timp.


Dispersie Uniformă a Luminii cu Ajutorul Lupelor: Pentru o iluminare eficientă și uniformă, led-urile sunt acoperite cu luppe, asigurând un impact vizual maxim.


Rezistență la Temperaturi Extreme: Proiectorul rezistă cu ușurință la variantele extreme de temperatură, de la -25°C până la 55°C, garantând funcționarea optimă în orice condiții.


Montare Simplă pe Perete: Cu montarea sa ușoară pe perete, acest proiector devine rapid o extensie elegantă a arhitecturii clădirii tale, iluminând fiecare colț cu o strălucire captivantă.


Alimentare Directă la 220V: Simplifică-ți instalația cu o alimentare directă la 220V, făcând acest proiector o soluție practică și eficientă pentru iluminatul exterior.


Transformă-ți spațiul exterior într-un peisaj luminos cu Proiectorul de Perete Exterior RGB de 36W - o combinație perfectă între tehnologie avansată și estetică impresionantă.

Fisa tehnica
vel98STREAM36RGB
Putere
36W
Material
Aluminiu incastrat
Tensiunea alimentare
¬230V
Temperatura de culoare
RGB - Multicolor
Grad de protectie
IP65 - Exterior
Durata minima de viata
20.000h
Clasa energetica
A+
Garantie
2 Ani
Certificari
CE, RoHS
CRI
CRI 70
Tip LED
Epistar
Driver Inclus
DA
Temperatura de lucru
- 25 C + 55 C
Culoarea Corpului
Gri
Dimensiuni
1000x50x56 mm
chat Comentarii (0)